hocam tekrardan merhabalar. Bu ürün cidden bana seviye atlattı. Cidden üşüyormuşum ben ^^. son olarak bir tane de şişme mont almayı düşünüyorum ve şöyle bir ürüne denk geldim. www.decathlon.com.tr Erkek Outdoor Kuş Tüyü Şişme Mont - Siyah - MT900 -18°C https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-outdoor-kus-tuyu-sisme-mont-siyah-mt900-18-c/_/R-p-144206?mc=8373600&c=GR%C4%B0trendyolda 2800 tl ye denk geldi. İyi bir performan alabilir miyim? İyi günler |
Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2024) (65. sayfa)
-
-
Merhaba
hem üşümeyeyim hem rüzgar geçirmesin hem sağlam olsun hem de hafif bir mont olsun istiyorum böyle birşey mümkün mü ?
Bulunduğum yer aşırı soğuk olmuyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafzafer2 -- 21 Eylül 2024; 18:44:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şişme mont işinizi görür. Rüzgarsız ve yağmursuz havalarda giyin.
-
Hafif mont kaz tüyü monttur ama kaz tüyünün rüzgar geçirmez astarı ile ağırlık artıyor maalesef.
Siz önerebileceğim en iyi mont. TNF Zaneck olacaktır.
-
Grand Trek 2 hareket sırasında sizi korur, ağır soğuklarda korumaz. Rüzgar ve yağmura da dayanıksızdır. Ara katman montu da diyebiliriz. Koruma açısından Zaneck onun 2 katı. İkisini de var bende.
-
Benim gibi çok kolay soğuk algınlığı ile hasta olan biri iseniz size tavsiyem montun içerisine kaliteli ince bir yelek giyin ister güderi olsun ister kaz tüyü ama çok faydasını görürsünüz diğer yandan ayakkabı içine termal tabanlık veya silikon mutlaka olsun diğer yandan termal çorap şart
İçlik arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Babamın romatizma yüzünden çok üşüme oluyor. Piyasada işe yarar sıcak tutacak ürün arıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gerçek %100 merinos içlikleri işinizi görür. Marka önemli değil sadece gerçekten merinos içlik olsun yeter.
-
ne güzel bilgiler vermişsiniz. hocam ben sizin yazdığınız şeyleri herhangi bi yerden okumadan uygulamıştım. Decathlon trekking ayakkabıları vardı, yumuşak ve müthiş hava alan ayakkabılar. çok rahat. iki tane alıp ofis çekmecesine koydum. işe gidince ayakkabıları ve çorapları değiştiriyorum. o ayakkabıları sadece ofiste kullanıyorum. ofis masamın en alt çekmecesi çorap ve iç çamaşırı dolu. eğer işe giderken yolda terlemişsem iç çamaşırlarımı da değiştiriyorum. akşam işten dönerken kirlileri çantada eve getirip, ertesi gün tekrar temiz götürüyorum. zor olmuyo çünkü zaten bi atlet don çorap pek yer kalamıyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 24 Eylül 2024; 6:35:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2 sene önce merinos içlik aldım ince olduğu için çabuk yırtıldı
Usta çok sıkmayan aşırı terletmeyen yün içlik ne tavsiye edersiniz. Piyasadaki o yün iclikler hep standart çok soğuk havada giymek lazım . Ben izmirdeyim ara ara soğuklarda çok kalın olmayacak . Termaller cırt iş yeri bana verdi tayt gibi giymedim. En hoşuma gideni yün olanlar.
Bunu içindeki yün oranına ve inceliğine göre sizin görüp almanız gerekecek. İnceler sizin dediğiniz gibi tayt şeklinde oluyor.
Blackspade markasına bi bakın istediğini gibi bulabilirsiniz belki.
-
Giyerken ve yıkarken dikkat etmeniz lazım, hassas oluyorlar benim de yırtılmıştı zamanında.
-
Haklısın hocam çok hassas ürün
Eskişehirde öğrenciyim, inanılmaz soğuk oluyor. Sıcak tutacak, siyah ve decathlondaki montlar gibi değilde daha göze hitap eden bir mont bakıyorum. 5-6 bin lira bütçem var. Bir öneride bulunursanız çok sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efectate -- 20 Ekim 2024; 20:35:43 > -
Hocam merhaba Kayseri'de soğuklarda bazen 5 6 saat araliksiz dışarda çalıştığım oluyor. Montu sizin tavsiylerinizle Decathlon dan aldım. Şimdi altına da usutmeyen sıcak tutan pantolon bakıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Ben şu modeli beğendim alttan iclikle işe yarar mı acaba
www.decathlon.com.trErkek Su Tutmaz ve Sıcak Tutan Outdoor Pantolon - Siyah - SH500 Mountainhttps://www.decathlon.com.tr/p/erkek-su-tutmaz-ve-sicak-tutan-outdoor-pantolon-siyah-sh500-mountain/_/R-p-324677?mc=8582600&c=S%C4%B0YAH
O tarz göze hitap eden hemde seni eskişehir soğundan koruyacak montlar 20K dan başlıyor. O fiyata bulman mümkün değil. Ha şöyle bulursun H&M de Zara da yün oranı keçe oranı düşük olanlar olur 2K ya 5K ya ama o kadar soğuklarda koruyamazlar.
Sana şöyle bir önere verebilirim, o tarz montlar için mağaza gidip içindeki yün yada keçe oranı en yüksek olanı alabilirsin.
-
Selamlar, içlikle beraber işinizi fazlasıyla görür.
-
Hocam öncelikle detaylı rehberiniz için teşekkürler. Bu sene Bilkent'te okumaya başladım ve hem Ankara iklimi hem de kampüsün rakımı dolayısıyla ekim ayları bile çok soğuk olabiliyor. Ben de kış boyu giyebileceğim bir mont aramaya başladım. Ana beklentim montun hareket halinde terletmemesi ve çok kaba olmaması. Kafamda şu iki mont var.
Sizce bunlar iyi midir, değillerse ne tarz ürünlere yönelmeliyim?
Columbia, TNF tarzı markalara 4-5 kat para vermek mantıklı mı?
www.decathlon.com.trErkek Outdoor Trekking Kapüşonlu Şişme Mont - Sentetik / Haki - MT100 -5°Chttps://www.decathlon.com.tr/p/erkek-outdoor-trekking-kapusonlu-sisme-mont-sentetik-haki-mt100-5degc/_/R-p-312478?mc=8573829&c=S%C4%B0YAHwww.decathlon.com.trErkek Outdoor Kuş Tüyü Şişme Mont - Kırmızı - MT500 - -10 °Chttps://www.decathlon.com.tr/p/erkek-outdoor-kus-tuyu-sisme-mont-kirmizi-mt500-10-degc/_/R-p-12077?mc=8317909&c=S%C4%B0YAH
-
selamlar, işten dolayı geç cevap verdim kusura bakmayın.
Hafiftir terletmez rahat giyersiniz ama Ankara ayazında bunlar sizi korumaz. Çok soğuk olmadıkça istediğinizi size verir.
TNF ve Colombia ya o paraları vermenize gerek yok ama ciddi soğuklar için üzerine rüzgar geçirmez bir katman şart. 3 in 1 mont alıp havaya göre değiştirerek kullanabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X