Bu mont bir işe yaramaz. Bunun ısıtması için koşuyor olmanız lazım dışarda. İlla mont alacaksanız biraz bütçenizi yükseltmeniz lazım. www.decathlon.com.tr Avcı Montu - Yeşil - 100 https://www.decathlon.com.tr/p/avci-montu-yesil-100/_/R-p-303021?mc=8511672&c=YE%C5%9E%C4%B0L |
Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2024) (63. sayfa)
-
-
Hocam bu montlar bu fiyatları hak ediyor mu ya? Birisi 10 bin diğeri 9 bine satılıyor. Yemin ediyorum donuyorum Ankara'da artık kaliteli bir mont arıyorum uzun ömürlü ama hepsi mi pahalı olur ya.
-
barbour beaufort 40 beden aldım. 178cm 75kg birisiyim. bedeni büyük mü gelir acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankara’da okudum ilkokul ortaokul liseyi. İyi bilirim soğunu. Kirpiklerim donardı kışın okula yürürken.
Bu paralar gerçek ederi değil tabiki. Ama durumlar malum. Paraya kıyayım. Ömürlük olsun. Üşümeyeyim. TNF McMurdo alınabilecek en iyi mont.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu markalarda indirim oluyor mu peki sezon sonunda yoksa fiyatlar sabit mi?
Tabiki denk geliyor. Takip etmek lazım.
Üstad selam. Şu iki mont için yorum alabilir miyim. Aklımda jackwolfskin vardı ama northface de çok hoşuma gitti kaztüyü içliği var ancak arada 3 bin tl fark da var.
spor ayakkabı modelleri ve fiyatları | spor giyim ve aksesuarJack Wolfskin Taubenberg 3IN1 Erkek Mont 1115311-6000https://www.dalkilicspor.com/jack-wolfskin-taubenberg-3in1-erkek-mont-1115311-6000?_sgm_campaign=fcs_a2c41eae26000&_sgm_source=123511%7Cproduct&_sgm_action=search&_sgm_term=Jack+wolfskin
spor ayakkabı modelleri ve fiyatları | spor giyim ve aksesuarThe North Face Dryvent Triclimate Erkek Mont NF0A5IBL91V1https://www.dalkilicspor.com/the-north-face-dryvent-triclimate-erkek-mont-nf0a5ibl91v1?_sgm_campaign=fcs_a2c41eae26000&_sgm_source=125149%7Cproduct&_sgm_action=search&_sgm_term=Triclimate
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kesinlikle kaz tüyü olanı alın. Çok soğuk havalarda polar bir işe yaramaz. Ayrıca yağmursuz serin havalarda kaz tüyünü ayrıca giyebilirsiniz. 3K farka değer gerçekten.
TNF nin sitesinde siyah versiyonu da var. Aynı fiyat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 27 Şubat 2023; 9:36:56 > -
Öneriniz için teşekkürler hocam north face i aldım
Hocam merhaba. Baharlık bir yağmurluk tarzı öneriniz olabilir mi? Aşırı terleyen bir insanım. Şöyle terletmeyecek tarzda
Patagonia ve Marmot markalarının yağmurluklarına bakabilirsiniz. İkisi de mükemmeldir.
-
hocalarım selamlar. takım elbise üzerine giymek için kaban arıyorum. %100 yün olması öncelikli tercihim. bütçe 5-6k civarında.
var mıdır bir öneriniz?
Merhabalar, Rusya'ya gideceğim ve iyi bir mont arıyorum. 3-4k arasında bir bütçe ayırabilirim. Önerileriniz nelerdir?
-
Merhabalar ben de %100 yün kaban ariyorum bulabildiniz mi acaba ?
Öncelikle bu forum üzerinde bizlere deneyim ve bilgilerinizi aktardığınız için minnettarım size. Bunu yapabilmek için hem emek hem zaman hem de zihninizi kullanıyor olmanız bizler uğruna büyük fedakarlık gerçekten çok teşekkürler. Benimde küçük bir sorum olacak. Kız kardeşime Ankara ayazına dayanıklı organik-veya ona en yakın olanı, çok bilmem bu konuları- iyi bir kapüşonlu mont modeli veya bunları sağlayacak ürünün hangi materyallere sahip olması gerektiğine ilişkin öneride bulunur musunuz ? Bu arada kardeşimin yaşı 12 daha çok ufak onun için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Cevabınızı bekliyor olacağım.
-
Üstad
Ben de aynı dertten muzdaribim.
Artık kıyafet seçimi mi? Bütçemin yetmediğinden ucuz, polyester ürünlerden mi nedir? Terleme konusu rahatsız etmeye başladı beni.
Mevsimsel geçişlerde giyecek, yağmurluk olarak tercihiniz ne oldu?
Arkadaşlar kara cuma'da indirim olursa içlik alacağım. depoda çalıştığım için bu sefer sağlam bir içlik almak istiyorum. hangi ürünü nereden almamı tavsiye edersiniz?
kışın kalın ve kat kat giyinmektense, sıkı giyinmek önemli. yani boynu düzgün kapatmak, başı kapatmak önemli.
mesela sonbaharda falan serin havalarda kamp yaparken gece uyku tulumu sağlam olmasına rağmen uyumaya çalışırken üşüyodum. üşüyom diye de kat kat giyinip yatıyodum, gene üşüyodum ve üzerine bir de terliyodum.
sonra kalın giyinmeyi bıraktım. bunun yerine şunları yaptım:
1- yatarken çorap giydim.
2- boyunluk var bende, yatarken boynuma onu geçirdim
3- yatarken başıma bere yaktım.
sonuç: üşüme olayı %90 sona erdi. çok daha konforlu uyumaya başladım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Deri ceketler ıslandığında yağmur yediğinde nasıl kurutmalı ve deri ceketlere ne sıklıkta nasıl bir bakım uygulanmalı?
-
Bu sene kış ağır geçecek. Konuyu yeniden güncelleyelim.
İlk sayfada çoğu bilgiler verilmiştir arkadaşlar, sorularınızın hepsinin cevabı orda.
Kıyafet bilemiyorum tavsiye lazım diyenler lütfen şehir ve bütçe söylesin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X