< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2024) (61. sayfa)
-
-
Sokulur hocam niye sokulmasın
-
umarım gelir
-
Delta mont güzeldir ama ciddi soğuklarda üzerine rüzgar geçirmez katman giymeniz gerekiyor.
Decathlon daki mont sizin durumunuzda sizi korur. Çok fazla dışarda durmadığınız için sorun yok.
-
Hocam peki alternatif öneriniz var mıdır beklemek yerine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçeniz nedir ona göre tavsiye vereyim.
-
Maks 3-3,5k hocam. Mümkünse 3
www.decathlon.com.trErkek Şişme Kayak Montu - 900 WARMhttps://www.decathlon.com.tr/p/erkek-sisme-kayak-montu-900-warm/_/R-p-157831?mc=8738459&c=MAV%C4%B0
-
Bununla birlikte başka bir şey almana gerek kalıyor mu peki hocam. Polar gibi ?
Hocam merhabalar. Amazon'dan 2.5k'ya bu ürünü alabiliyorum. Sizce Erzurum için yeterli olur mu? Alternatif önerebileceğiniz bir ürün var mı? Teşekkür ederim.www.columbia.comSites-Columbia_US-Sitehttps://www.columbia.com/p/mens-pike-lake-mid-insulated-jacket-2008401.html?dwvar_2008401_color=010
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglera Beta -- 27 Kasım 2022; 15:35:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba, uzun bir süreçten sonra siyah renk tnf gotham s modelini aldım. Nispeten şık görünümlü kompakt kesimli bir mont. Vücudu saran bir yapısı var. Ne hafif ne ağır; ne kalın ne ince. Giydiğinizde üzerinizde hissetmiyorsunuz, gayet konforlu. 173cm boy, 75kg için Small tam oturdu. Kollarım uzun değil. Belki 175cm den uzun ve uzun kollu kişiler Medium tercih edebilir. Standart Montlara göre kesimi (örn. daha önce giydiğim medium koton monta göre) Göğüs 2cm geniş, bel aynı, en alt kısmı ise 2cm dar tutulmuş. Bu tarz kesim içeriden size hacim ferahlık kazandırıyor. Giymesi çıkarması kolay. Fermuarı takıp çıkarmak biraz alışkanlık gerektiriyor.
Zannediyorum kaz tüyü olması sebebiyle diğer sentetik/elyaf montlara göre hızla terletmiyor. Nispeten havadar. Yine sentetik montlara göre sıcak duruyor ve iyi ısınıyor, ısıyı iyi tutuyor. Mont rüzgarı kesiyor. Özellikle pamuk içlik, keten pantolon ile ne kadar rüzgar aldığınızı hissediyorsunuz. Yün içlik pantolon ise şaşırtıcı şekilde rüzgarı kesiyor. Sıcak tutuyor. Alt Üst yün içlikler ile iyi uyum sağladı. Nem, Ter, Rüzgar ve Soğuk için ikisi birlikte yaşam kalitesi yükseliyor.
Buradan exterem koşullar için bir sonuç çıkmasın hafif rüzgar ve 10 12 derecelerde denendi. Orta katlar ile daha düşük derecelerde iyi sonuç verecektir. Modern kesimi, kullanışlı olması, kaz tüyü vs montu cazip kılıyor.
Üşümeye soğuktan ziyade hareketsiz yaşam, nem, ter, rüzgar faktörlerinin etkili olduğunu düşünüyorum. Bu açıdan mont benim beklentilerimi karşıladı. Özellikle yün içliklerle desteklenirse. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Darısı sizlere inşallah....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancienttech -- 2 Aralık 2022; 15:28:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Üstad,
Kadın için diz hizasında olacak fiyat/performans ürün önerebilir misiniz?
İstanbul..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diz hizasında çok model yok maalesef.
columbiaPike Lake Long Kadın Monthttps://www.columbia.com.tr/dark-black-pike-lake-long-kadin-mont-p-29291fiyat performans olarak zam gelmeden alın derim.
-
Abi, ne yapıyprsun))) sekiz bini bu monta versem, hanım beni boşar, ben kendimi affetmem, veririm içkiye kendimi)))
Ben maksimum 2bin bakıyprum üstad😄
O fiyata klasik zara, mango gibi yerlerden uzun mont bakmaktan başka çare yok maalesef :(
-
Lanet ekonomide o tutara bile zor çıkıyoruz (((
https://www.spx.com.tr/jack-wolfskin-everquest-texapore-mid-erkek-outdoor-bot-siyah-4053611-6000-6000-2/
Hocam Ankara kışında uzun süre kullanacağım bir bot arıyorum. Mesleğim gereği 8 saat dışarıda çalışmaktayım.
Tavsiyelerin dogrultusunda en uygun fiyatlı botun bu olduğunu düşünüyorum işimi görür değil mi
pahalı ama kaz tüyü değil hem buradaki ürünlerin ben sitede göremedim
-
colomiba ya o kadar para vermeyin hem pahalı hem adi, hem uygunluğu hem kaliteyi lacoste al onu alacağına sakın colomibiay a o kada para gömmeyin , şu anda fiyat performans da lacoste en iyisi, biraz pahalı ama bir çok ürünü on yıllarca kullanırsınız, kemer boxer felan iyi değil ama onu da beceremediklerinden öyle yapıyorlar yoksa kötü niyetleri yok lacostenin.
-
karpuzcu hocam ben lacosteden mont aldım yorgan malzemesi kullanmışlar kaz tüyü de var ama bu yorgan dediği neresinde kullanmış ne oluyor biraz kaba herhalde kara kışta giyecem anca.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X