Aşağıdaki yeterli izmir için. |
Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2024) (59. sayfa)
-
-
Sh100x parkayı aldım. Fotolardan daha kaliteli görünüyor. Şık durdu üzerimde. Agir olacağını düşündüm ama bir parkaya göre gerçekten hafif diyebilirim, icinde rahat hareket edebiliyorsunuz. Guzel tasarlanmış bir parka. Almayı düşünenler tereddüt etmeden alabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinize sağlık gayet detaylı biçimde yazmışsınız vaktinde
Sweater açısından önerebileceğiniz hususi bir marka var mı hocam?
Basit giyinmeyi severim tek sweater altına kot veya cok soğuk olursa sweater üstüne bir tane ceket ya da fermuarlı kapşonlu geçiririm oh mis
Üstat önceki sayfalarda bu kontu tavsiye ettiğini gördüm, Ankara içinde iş görür mü?
www.decathlon.com.trErkek Kar Montu - Su Geçirmez - SH100 X-Warmhttps://www.decathlon.com.tr/p/erkek-kar-montu-su-gecirmez-sh100-x-warm/_/R-p-331992?mc=8641932
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom7 -- 14 Ekim 2022; 19:8:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Dışarda çok zaman geçirmiyorsanız iş görür ama Ankara için hiç değilse popoyu kapatan uzun bir şeyler almanızı tavsiye ederim.
-
%100 yün sweater işinizi görür. Marka olarak ben Gant tercih ediyorum fazlasıyla memnunum.
-
Ayaklarım kışın çok terliyor ve doğal olarak üşüyor. İşe giderken tüm gün ayağımda kalacağı için kışlık sentetik nem tutmayan çorap önerebilir misiniz? İş harici evde ve dışarı çıkarken merinos yün çorap giyiyorum sorun olmuyor. Fakat işe giderken tüm gün ayağımda yün çorap terlediği için üşüyor ayaklar. @Karpuzcu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SychoMind -- 16 Ekim 2022; 20:1:39 > -
dışarda çalıştığım için ciddi soğuklarla karşı karşıyayım. önerebileceğiniz içlikler var mı?
Teri dışarı atan teknik spor çoraplarından alabilirsiniz, nike sporcu çorapları mesela.
-
Millet'in %100 merinos yünü içlikleri tavsiye ederim. Burada önemli kısım aslında markadan çok. Tamamen merinos yünü olması.
-
Merhaba, özellikle rüzgara dayanıklı mont arıyorum. Aynı zamanda aşırı üşüyen birisiyim. Tnf mcmurdo ya da gotham üzerinde yoğunlaştım. Boy 1.73, Kilo 75-80, medium boy büyük gelir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancienttech -- 22 Ekim 2022; 3:56:28 > -
İkisi de çok iyi seçim olur.
-
Geniş giyinmeyi seviyorum. Medium bahsettiğim ölçülerde aşırı bol mu gelir yoksa Small mu tercih etmeliyim? Şu an kafamdaki tek soru işareti boyutlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancienttech -- 22 Ekim 2022; 17:35:2 >
Gidip denemeden kimse bilemez.
Mcmurdo M ölçüleri (başka bir kullanıcıdan alıntı) Omuz 55, Kol 66, Yakadan aşağı 84, Göğüs 62, Bel 122; şu an kullandığım mont Bel ve Göğüs aynı, Omuz ve Kol 4'er cm kısa. S alırsam Belden ve Göğüsten sıkacak, M alırsam Omuz ve Kol uzun gelir. Boyutları gerçekten ilginç bir parka. (ben 173 cm, 75 kilo)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancienttech -- 23 Ekim 2022; 14:31:59 >
hocam bakıyorumda s bedenin hiç birde bulamadım ve ürün gelmiyormuş
bu arada mcmurda 2 ile mcmurda arasındaki fark nedi?
tnf mağzasında ki çalışanlarına sordum onlarda aydınlatamadılar olarak
-
Hocam zannediyorum 3 modeli varmış, gittikce de dolgu malzemelerinden ve bazı özelliklerinden kısmışlar anladığım kadarıyla.
-
Fark yok. Birinde logo siyah birinde beyaz.
Aynı ürün. Herhangi dolgu değişikliği yok. Kullandığı teknolojinin adı değişti. Logo rengi değişti hepsi bu.
Hocam merhaba,
Boynerde hediye çekim olduğu için şu skechers şişme montu aldım 2 bin tlye. Nasıl sence iş görür mü kışın.
https://www.hepsiburada.com/skechers-m-outerwear-colorblock-padded-jacket-erkek-mont-s222069-001-p-HBCV00002XSLYR
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X