Şimdi Ara

Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2024) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.314
Cevap
242
Favori
120.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.columbiasportswear.co.uk/p/mens-pouring-adventure-ii-jacket-1760061.html

+

https://www.columbia.com/p/mens-lake-22-down-hooded-jacket-1864562.html?dwvar_1864562_color=820&searchmethod=visualSearch&vpos=4&searchterm=lake%20%2022%20

Yukarıdaki linklerde bulunan 2’li kombin şehir kullanımı için su ve rüzgar geçirmezlik ile sıcaklık için yeterli midir?

www.trekkinn.com
    Marmot Shadow Jacket buy and offers on Trekkinn
    https://www.trekkinn.com/outdoor-mountain/marmot-shadow-jacket/136567518/p

Bir de Marmot markasının şöyle bir ürünü var ama ılıman günlerde 700 fill tek parça giymek rahatsız eder mi? Daha önce kullanım tecrübem olmadığı için emin olamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Columbia'nın 2500 bin liraya sattığı termal yelekleri yazın amazon dan yada indirimden alsam evde giyerken rahat eder miyim ve ısınma konusunda bariz işe rahat mı?

• Yarar.

• TRajikomik kullanıcısına yanıt

Yazınızda kepenek ile ilgili kısmı görünce bende cevap yazmak istedim. Kepenek tarihi bir mirasımız olup Anadolu'da halen kullanımı devam eden kültürel bir kıyafettir. Çok yönlü bu kıyafeti incelemenizi (bkz. https://tarimmemleketi.com/kepenek) öneririm.

• @Karpuzcu. merhabalar, aradaki fiyat farkına değer mi acaba? Ya da Columbia Powder Lite Hooded Jacket Erkek Mont'u 1855Tl'ye (orjinal amazon.de) alayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeGetBe -- 22 Eylül 2022; 10:55:14 >

• Merhaba, bulunduğum bölge inanılmaz rüzgarlı ama hava çok sıcak. Bu doğrultuda bir rüzgarlık/yağmurluğa ihtiyacım var. Kapşonlu olursa süper olur. Ama kalınlığı incecik olmalı, kağıt gibi tabiri caizse. Bu şekilde öneriniz olur mu?

• Kışlık parka nasıl bulurum ankarada. Polat alemdarın giydiği uzun olan. :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam selamlar

6bintl kadar butcem var 2 ürün var kafamda

1)rab valiance

2)marmot shadow

bu 2 urunude hıc bır sekılde bulamıyorum suan icin

bunlar gibi cok sıcak tutucak başka bir alternatif önerebilirmisiniz?

2. sorum ise birde usteki urunler kadar sıcak tutucak bir bot lazım bana

4-5 yıldır donuyorum soğuktan zamanında colombia aldık onuda yanlış secım yapmısız

ankaranın ayazı mahvediyor

@Karpuzcu.

• DeGetBe kullanıcısına yanıt

İkisi arasında fiyat farkına değer. Diğeri uzun bel kısmını daha iyi korur. Soğuk genelde belden alınıyor.

Colombianın dediğinin modeli ara katman. Üzerine rüzgar geçirmez yağmurluk almak zorundasınız tam koruma için.

• PVH kullanıcısına yanıt

Gore-tex yağmurluk/rüzgarlık alın fazlasıyla işinizi görür. Kağıt gibi incecik.

• darkdead06 kullanıcısına yanıt

Ankara'da 15 sene yaşadım, ayazını iyi bilirim. Eskiden daha soğuktu :)

Mont olarak para kıyıp TNF McMurdo tavsiye ederim. 5 sene kullandım üstüne yok. 2.yi aldım hatta :)

Fazla gelirse. TNF Zaneck Mont.

Bot olarak.

Men's Thermo Overlook 2

İnce bir çorapla giyebilirsiniz. Dolgulu su geçirmez şahane bir bot.

• Karpuzcu hocam merhaba. Ankaranın ayazında ve kuru soğuğunda üşüyen birisiyim. Tavsiyelerinizi okudum ve TNF McMurdo parkayı mağazada denedim ancak çok kalın ve büyük olduğu için hoşuma gitmedi.

Tnf Mountain Light Futurelight Triclimate ve Tnf Gotham 1 Jacket arasında kaldım.(Karsporda mevcut) Triclimate parça parça olduğu için 3 mevsim kullanılabileceğinin farkındayım ancak ben Ankaranın ocak ve şubat ayının kuru soğuğuna karşı bir mont aradığım için Tnf Gotham 1 Jacket almayı düşünüyorum.

İçimde uzun kollu bir triko ya da bir sweatshirt ile giyerek Tnf Gotham 1 sizce Ankaranın soğuğundan yeterince korur mu? McMurdo kadar etki yapmasa da ona yakın bir sıcaklık sağlar mı? Gotham'ında içinin 550 dolgulu kaz tüyü ve dış katmanı rüzgar ve su geçirmediğini okudum.

Buna ek olarak 10 bin bandında Gotham'dan daha iyi önerebileceğiniz bir mont olabilir mi? Şimdiden Teşekkürler

• Bu yaz indirimlerle bir adet columbia trailstorm mid bot ve columbia powderlite hooded aldım. Umarım verdiğim paraya değer:/

• Karpuzcu. kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler

• Hocam merhaba,

Bu aralar mont araştırması içerisindeyim aslında Colombia markasından pek hoşlanmam ama kullanımıma uygun olabilir diye titanyum serisinden beğendim.İsterdim ki yine millet,mammut,marmot alabileyim :)

Bu arada Eskişehir'de yaşıyorum.Burası çok soğuk ve yoğun kar alan bir bölge malum.Karlı ve yağmurlu havalarda üstüne giyebilecegim katman mevcut elimde.

Linki ;

https://www.hepsiburada.com/columbia-titanium-siyah-termal-mont-p-HBCV00002UBY8D?magaza=ORJ%c4%b0NAL-STORE&isFashion=true&url_src=and-product-detail

Sizce parasına değer mi bunu almak ? Başka öneriniz var mı ? Bütçe 3000-4000 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Face Of Melinda -- 28 Eylül 2022; 1:0:42 >

• Mevsimlik mont arıyorum hafif soğuk havalarda giyebileceğim. Normalde giydiğim mont çok kalın bir şey onu giysem çok sıcak oluyor. Sweat ceketle çıkınca da üşüyorum böyle durumlarda ihtiyaç oluyor. Tavsiyelere açığım.

• Karpuzcu. kullanıcısına yanıt

Hocam google'da gore-tex yağmurluk diye aradım ama genel olarak daha kalın modeller çıkıyor. Sizin öneriniz olur mu kağıt gibi incecik tarzda?

• Face Of Melinda kullanıcısına yanıt

Montun içeriği kaz tüyü ise eğer fazlasıyla iyi korur. Ama içerik yazmamışlar, o fiyata kaz tüyü olur mu bilemedim. Marka uzantısı da tam yazmıyor, titanyum da hangi titanyum.

Ha bunu alıp üzerine yağmurluk da giyerseniz oldukça iyi korur. Tabi içerik kaz tüyü ise.

• dummel D kullanıcısına yanıt

McMurdo nun o kabalığı sayesinde aslında soğuktan koruyor. Kışın en soğuk karlı ayaz havalarda bile kısakollu ile gezdim içimde. Mekana gidip çıkarınca millet şok oluyordu bu havada nasıl diye. Mont gerçekten çok iyi.

3 parçayı mevsimsel kullanabilirsiniz ama tek mevsim için kesinlikle Gotham alın.

Gotham da aslında mcmurdo nun kısa ve daha günlük kullanım için üretilmiş versiyonu. Sadece bel kısmı kısa, popo üşüyebilir  

Onun dışında McMurdo kadar iyi korur. Belden aşağısı için içlikle çözülür eğer çok üşürseniz. 10K bandında en iyi alabileceğiniz mont şu anda.

• PVH kullanıcısına yanıt

https://www.hepsiburada.com/millet-kamet-goretex-light-gjm-ceket-miv7739-p-HBV00001CAZ0D

Hem ince hem rüzgar hem yağmur geçirmez mükemmel bir üst katman.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.