Şimdi Ara

Kışlik Kaliteli Kapşonlu Sweat'ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar selamlar, bu ürünler Türkiyede satılmıyor. Annemin calistigi firma yurtdisina satiyor sadece ama Annem benim icin temin etmişti. Fakat kapşonlu sevmedigim icin en fazla 3 5 kez giydim.

L ve M model karisik istediginiz modeli PM atin bedenine bakarim fakat hepsi dar kesim.

Tanesi 35 TL arkadaslar. Buyrun bunlarda resim. Resimdekilerden daha şık oldugunu soyleyebilirim.
     Kışlik Kaliteli Kapşonlu Sweat'ler Kışlik Kaliteli Kapşonlu Sweat'ler Kışlik Kaliteli Kapşonlu Sweat'ler Kışlik Kaliteli Kapşonlu Sweat'ler Kışlik Kaliteli Kapşonlu Sweat'ler Kışlik Kaliteli Kapşonlu Sweat'ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanCbn -- 11 Ekim 2016; 13:18:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsi güzel hocam l dar kesim değilde xl normal kesim olsa kpardım 2 adet :)

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Valla hocam XL giyiyorsaniz imkanskz cunku Dar kesim urunler :) Bazilarida M modelmis bende simdi onlari duzeltecegim.

• PM..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.