Şimdi Ara

[SATİLDİ] SAMSUNG GEAR VR 2016 SM-R323

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    URUN SATILMISTIR

Babamin aldigi Note5 kampanyasindan elime ulasan Samsung GEAR VR'ı satiyorum. Cunku ayni kampanyadan bende faydalandim ve 2 adet var 1i gereksiz.

Kutusunu actim calisip calismadigini test edip Jelatinleri ile kutuladim. Almak isteyenler PM atabilir.

FIYAT : 165 TL Cidden uyguna verdigimi dusunuyorum internet fiyatlarina gore.
     [SATİLDİ] SAMSUNG GEAR VR 2016 SM-R323 [SATİLDİ] SAMSUNG GEAR VR 2016 SM-R323 [SATİLDİ] SAMSUNG GEAR VR 2016 SM-R323

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanCbn -- 17 Ekim 2016; 18:33:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu mesaji yazmissin, hadi yazdin Eyvallah da, kim arti atmiş onuda anlamadim. Senin bu attigin VR bir alt modeli. Hani telefonlarda olur ya Note 4 Note5 Note7 buda oyle kardesim. Istersen baslikdaki kodu googleye yazarak Samsungun sitesinden fiyatina bakabilirsin. 99 dolar yani 305 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Bu mesaji yazmissin, hadi yazdin Eyvallah da, kim arti atmiş onuda anlamadim. Senin bu attigin VR bir alt modeli. Hani telefonlarda olur ya Note 4 Note5 Note7 buda oyle kardesim. Istersen baslikdaki kodu googleye yazarak Samsungun sitesinden fiyatina bakabilirsin. 99 dolar yani 305 tl.

Merhaba,

Acaba elinizde ki diğer ürünüde satmak ister misiniz? Türkiye içinde bu ürün yok ve yurt dışından alıp uzun sürede beklemek istemiyorum. Bu konuda dönüş bekliyorum sizden, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

quote:

Bu mesaji yazmissin, hadi yazdin Eyvallah da, kim arti atmiş onuda anlamadim. Senin bu attigin VR bir alt modeli. Hani telefonlarda olur ya Note 4 Note5 Note7 buda oyle kardesim. Istersen baslikdaki kodu googleye yazarak Samsungun sitesinden fiyatina bakabilirsin. 99 dolar yani 305 tl.

Merhaba,

Acaba elinizde ki diğer ürünüde satmak ister misiniz? Türkiye içinde bu ürün yok ve yurt dışından alıp uzun sürede beklemek istemiyorum. Bu konuda dönüş bekliyorum sizden, teşekkürler

Selamlar, öbürünü satmayi dusunmuyorum hocam. Hepsiburadada satiliyor, bi goz at.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

quote:

Merhaba,

Selamlar, öbürünü satmayi dusunmuyorum hocam. Hepsiburadada satiliyor, bi goz at.

Anladım.

Şimdi tekrar kontrol ettim, evet hepsiburada var. Bugün anlamıyorum bir şeylik var internet aleminde. Stokta yok gösteriyordu, şimdi de stokta var.
    Teşekkür ederim cevabınız için,

İyi günler

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Iyi günler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.