Şimdi Ara

KISS DP-1100 HD DIVX OYNATICI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar son haftalarda adını çokça duymaya başladığım KISS DP-1100 için biraz bilgi almak istiyorum, bilen ya da kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olucak.

Ideefixe, Weblebi ve Hepsiburadanın stoklarına da yeni giren bu ürünün özellikleri arasında ethernet ve kablosuz bağlantı yazıyor. Ürünün orjinal sitesine baktığımda kablsozu bağlantı ve ethernet le ilgili hiçbirşeyden bahsetmiyor.

Acaba ürün ethernet ve kablosuz bağlantı destekliyor mu?
    HDMI girişi var mı?

Benim için kablosuz bağlantısı ya da etherneti olması çok önemli bilgisayardaki parçaları ve filmleri oynatmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troypilsner -- 26 Aralık 2006; 19:30:38 >

• Arkadaşım bahsettiğin ürün bu sanırım. Benim de ilgimi çekti şimdi. Bilgisayardaki USB wireless ethernet ile buna bağlanıp mp3 film vs oynatabilir miyiz yani?
    Vestel bayisi olan bir arkadaşım wireless JVC müzik setinden bilgisayarındaki parçaları çalabiliyordu.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=154525&productid=evkissdp110

# DivX 3.11, 4 & 5 Yüksek Çözünürlüklü, Nero Dijital, MPEG-2/MPEG-4, XviD, VCD/SVCD video formatlarını
    # Ses CDleri, MP3, MPEG-4 ve Ogg Vorbis ses formatları
    # JPEG resim formatlarını
    # Scart RGB, Kompozit Video, S-Video, Component Video çıkışları
    # Scart RGB,Optical S-PDIF, Analog stereo ses çıkışları
    # 110-220V, 50/60Hz, 15W
    # Playback kontrolü
    # Uzaktan kumanda
    # TV tipi
    # Ekran formatı
    # Video çıkışı
    # Bileşen çıkışı
    # Dolby Dijital
    # Analog stereo
    # Ethernet
    # Kablosuz bağlantı
    # Yükseltilebilir yazılım

• Sitesini inceledim Ayrıca bazı türk satış sitelerinde de wirelesstan bahsedilmiyor. Hepsiburada uydurmuş biraz.

Bu modelde ethernet yok. Ethernet olanlar NETWORKED DVD PLAYERS başlığında bulunuyor.
    Zaten X-530 a da bağlanmıyor. Arkasında analog olarak sadece stereo çıkış var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DUNE HD TV-301AW Media Oynatıcı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.