Şimdi Ara

Kıstas; Fiyat/Performans!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1996 GL Opel arabam için bir sistem kurmayı planlıyorum,
    Araç ses sistemleri konusunda bilgim ve tecrübem olmadığı için,
    Birkaç gündür topikleri okuyorum, oldukça faydalı bilgiler edindiğimi söyleyebilirim...

Genel olarak elektronik ve hi-fi sistemler hobim,
    Evimde de şu anda ampli, cd player ve bir çift hoparlörden oluşan naçizane bir sistemim var,
    Dolayısı ile evde müziği keyifle dinleyebiliyorum...
    Aile olarak ev ve arabada oldukça çok vakit geçirdiğimizden,
    Arabamız için de " yüksek sadakat" in hakkını verebilecek seviyede bir sistem kurmak ihtiyacı doğdu...

Bu bağlamda; teyp+hoperlör+component ve woofer'dan oluşan bir sistem şekillendi aklımda,

Buradan okuduklarım doğrultusunda Pioneer 5250 teyp fiyat/performans olarak doğru bir tercih görünüyor.

Hoparlör konusunda Pioneer TS-6993 var aklımda, bir de sıfır TS-2150 buldum bir çift, eski ama efsane olduğunu okudum...

Component konusunda kararsızım; ancak arka kapılardaki hoparlörleri iptal ederek, ön kapılar için bir çift hoparlörün ve tweeterın ses kalitesine olumlu katkısı olacağını düşünüyorum. İnfinity 6020CS için ne dersiniz?

Ampi için ise JBL GT5-A604 önerildi bir firma tarafından!

Woofer ise beni en çok düşündüren konu! Özellikle sinema ses sistemleri için subwoofer en önemli bileşendir ancak araç ses sistemleri için durum nedir bilemiyorum. Bagaj hacminin önemine binayen kabinli woofer kesinlikle imkansız! Bu bağlamda - eğer olacaksa- woofer panzilota monte edilecek mecburen. Ancak bilgi ve fiyat aldığım firma, bu şekilde kullanılan woofer'ların verimli çalışmadığını ifade etti, sizlerin fikri ve tecrübeleri çok daha önemli tabi benim için...

Son olarak; ben her daim, ses sistemi kurmak için tavsiye isteyen dostlarıma, bütçe kısıtlı ise işe sağlam bir ampli ya da AV Receiver ve bir çift kaliteli hoparlör ve de kaliteli kablolama ile yola çıkmalarını, sistemi zamanla 5.1 ya da 7.1'e taşımalarını tavsiye ederim. Eğer araç için de durum aynı ise, ki öyle olduğunu düşünüyorum, teyp + hoparlör ve kaliteli kablolama ile için tavsiyeleriniz nelerdir?

Bütçe için limit koymak istemedim ancak fiyat/performans kıstası çok önemli benim için,
    Nitekim sahip olduğum tüm elektronik, bu kıstas gözetilerek alınmıştır...

Tavsiyelerinizin ve yönlendirmelerinizin benim için çok önemli olduğunu hatırlatarak,
    Şimdiden teşekkür ediyorum ve yardımlarınızı bekliyorum, selamlar...

• merhaba, teyp olarak ozellıklere bakılırsa tatmın edıcı bır teyp ama tıpıne gıcık olabılırsınız kullanmadım ama pek de kullanıslı gozzukmuyor bu yuzden pıoneer 5150ub derim ben,benım favorımdır.evet kablolama da dedgınız gıbı cok onemlı arkada kalır gıbı olsada kablolama onemlı.pandızottakı 1 wooferla kabındekı woofer bana gore 1 tutulamaz ben her zaman ıcın kabını tercıh ederım ama pandızotta da calmaz dıye 1 sey yok,bu durum ıcın uretılmıs wooferlar vardır pıoneer ın free air serisi gibi.teyp hoparlor component woofer demıssınız ama componenet buna amfı de gerek ve de hoparlor olarak componenet zaten yeterlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4burak4

merhaba, teyp olarak ozellıklere bakılırsa tatmın edıcı bır teyp ama tıpıne gıcık olabılırsınız kullanmadım ama pek de kullanıslı gozzukmuyor bu yuzden pıoneer 5150ub derim ben,benım favorımdır.evet kablolama da dedgınız gıbı cok onemlı arkada kalır gıbı olsada kablolama onemlı.pandızottakı 1 wooferla kabındekı woofer bana gore 1 tutulamaz ben her zaman ıcın kabını tercıh ederım ama pandızotta da calmaz dıye 1 sey yok,bu durum ıcın uretılmıs wooferlar vardır pıoneer ın free air serisi gibi.teyp hoparlor component woofer demıssınız ama componenet buna amfı de gerek ve de hoparlor olarak componenet zaten yeterlıdır.

Teybin sıfırını bugün gördüm ancak bağlantı olmadığı için ekranını inceleyemedim,
    Ancak şekli rahatsız etmedi beni, ki bağlantı yeteneği, gücü ve kalitesi ve de fiyatına nazaran performans her zaman önceliklerim olmuştur sevgili burak...

Ziyaret ettiğim firma, kablo markası olarak ASS kullanıyormuş, kalitesi konusunda hiç fikrim yok açıkcası...
    Woofer konusundaki kararsızlığım, bass kanalının ses kalitesine ne kadar faydası olacağı! Ampli+ön kapı komponent+arkaya bir çift hoparlör woofersız ne kadar tatmin edici çalar, bilemiyorum açıkcası...

Ampli konusunda değerlendirdiğim marka modeli yukarıda yazmıştım, fikrini almak isterim,
    Selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: kursad_75

quote:

merhaba, teyp olarak ozellıklere bakılırsa tatmın edıcı bır teyp ama tıpıne gıcık olabılırsınız kullanmadım ama pek de kullanıslı gozzukmuyor bu yuzden pıoneer 5150ub derim ben,benım favorımdır.evet kablolama da dedgınız gıbı cok onemlı arkada kalır gıbı olsada kablolama onemlı.pandızottakı 1 wooferla kabındekı woofer bana gore 1 tutulamaz ben her zaman ıcın kabını tercıh ederım ama pandızotta da calmaz dıye 1 sey yok,bu durum ıcın uretılmıs wooferlar vardır pıoneer ın free air serisi gibi.teyp hoparlor component woofer demıssınız ama componenet buna amfı de gerek ve de hoparlor olarak componenet zaten yeterlıdır.

Teybin sıfırını bugün gördüm ancak bağlantı olmadığı için ekranını inceleyemedim,
    Ancak şekli rahatsız etmedi beni, ki bağlantı yeteneği, gücü ve kalitesi ve de fiyatına nazaran performans her zaman önceliklerim olmuştur sevgili burak...

Ziyaret ettiğim firma, kablo markası olarak ASS kullanıyormuş, kalitesi konusunda hiç fikrim yok açıkcası...
    Woofer konusundaki kararsızlığım, bass kanalının ses kalitesine ne kadar faydası olacağı! Ampli+ön kapı komponent+arkaya bir çift hoparlör woofersız ne kadar tatmin edici çalar, bilemiyorum açıkcası...

Ampli konusunda değerlendirdiğim marka modeli yukarıda yazmıştım, fikrini almak isterim,
    Selamlar...

Alıntıları Göster
    ölçü fiyat performans ise dedıgınız model uygundur.kablolama da tavsıye guzel ass stinger bu konuda başı cekenlerdır zaten.amfı ,pardon kacırmısım, kullanıma gore degısır eger sısteme yetecek 1 amfı ıse alınabılır zaten jbl kendını kanıtlamıs 1 marka ama bıraz gucsuz 1 amfı dıger bılesenlere gore amfı alınır.woofer ın sese katkısı eger bass tonlamasında hoslanıyorsanız ıllakı olacaktır.woofer sız bass ıstenıyorsa pıoneer coax lar bu konuda zaten uzamn olmus dedıgınz olabılır arkaya coax one comp ve dedgınız amfı muhtemelen yetecektır durum boyle olursa (jbl gt5 604) ama fazla bass tan hoslanıyorsanız tatmın etmeyebılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12

ölçü fiyat performans ise dedıgınız model uygundur.kablolama da tavsıye guzel ass stinger bu konuda başı cekenlerdır zaten.amfı ,pardon kacırmısım, kullanıma gore degısır eger sısteme yetecek 1 amfı ıse alınabılır zaten jbl kendını kanıtlamıs 1 marka ama bıraz gucsuz 1 amfı dıger bılesenlere gore amfı alınır.woofer ın sese katkısı eger bass tonlamasında hoslanıyorsanız ıllakı olacaktır.woofer sız bass ıstenıyorsa pıoneer coax lar bu konuda zaten uzamn olmus dedıgınz olabılır arkaya coax one comp ve dedgınız amfı muhtemelen yetecektır durum boyle olursa (jbl gt5 604) ama fazla bass tan hoslanıyorsanız tatmın etmeyebılır.

Alıntıları Göster
    Pioneer 2010 modellerde 5 band EQ kullandı, önceden 7 bandtı.
    5 band EQ kullanışsız, alt ve üst frekanslara müdahele edemiyorsunuz.
    Şimdiki 5 band : 100/315/1.25k/3.15k/8k Hz
    Önceki 7 band : 50/125/315/800/2k/5k/12.5k Hz

• quote:

Stinger yokmuş ellerinde ancak bahsetti tesisatcı çocuk,
    O vakit kablolama konusunda sıkıntı yok diyebiliriz...

Amplinin, hoparlör ve comp. rms değerleri ile kıyaslandığında biraz zayıf kaldığını şimdi ben de farkettim,
    Biraz daha güçlü bir cihaz bakmak lazım...

Senin ampli, component ve woofer konsundaki tavsiyen nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Tam olarak anlamayadım ne yazık ki ne anlatmak istediğini sevgili Mustang,
    Biraz daha açıklarsan sevinirim...
    Tabii senin de teyp, ampli, component ve de coax'lar konusunda tavsiyelerini bekliyorum,
    Bir de panzilota yerleştirilecek bir woofer'ın sisteme ne kadar fayda sağlayacağını...
    Selamlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    fiyat performans bisiklet?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Stinger yokmuş ellerinde ancak bahsetti tesisatcı çocuk,
    O vakit kablolama konusunda sıkıntı yok diyebiliriz...

Amplinin, hoparlör ve comp. rms değerleri ile kıyaslandığında biraz zayıf kaldığını şimdi ben de farkettim,
    Biraz daha güçlü bir cihaz bakmak lazım...

Senin ampli, component ve woofer konsundaki tavsiyen nedir?

Alıntıları Göster
    evet kablolama ass kullanılabılır tabiki ass nin de orta ya da ust sevıyelerını kullanmanız ıyı olacaktır.amfı jbl gto 1004 de olabılır eger 1 copm ve 1 takım coax baglanacaksa.ben tavsıye ederım ama sız bu ıse ayırdıgınız butceyı de soylersenız daha saglıklı olur genel olarak; woofer da kıcker jl audıo.amfi jbl kıcker sound magus,component vibe kıcker hertz mb quart olabılır kabaca boyle.

• quote:

quote:

Tam olarak anlamayadım ne yazık ki ne anlatmak istediğini sevgili Mustang,
    Biraz daha açıklarsan sevinirim...
    Tabii senin de teyp, ampli, component ve de coax'lar konusunda tavsiyelerini bekliyorum,
    Bir de panzilota yerleştirilecek bir woofer'ın sisteme ne kadar fayda sağlayacağını...
    Selamlar...

Alıntıları Göster
    Hiçbir kolon, woofer gibi alt frekansları çalamaz.
    Ovaller bu ihtiyacı karşılar ama aynı etkiyi vermezler.
    Zaten oval kullanmak kaliteye yönelik bir hareket değildir ama görsel olarak hoş görünebilir.
    Ben olsam, pandizota 2 tane Pioneer F serisi woofer alırdım.
    Mesela 2 Pioneer 308F iyi olur, tanesi 100 lira zaten.
    Bu wooferlar 300 er watt RMS ve 4 er ohm.
    Amfi olarak Sound Magus X402 gerekli gücü tam karşılamasa da bence tatmin edecektir, 239 tl fiyatı.
    Alternatif olarak JBL GTO 601.1 ya da GTO 7001 modeli olabilir, ben Sound Magus tercih ederdim şahsen.
    Mid takım olarak Kicker DS 650.2 fiyat ve performans olarak piyasadaki en iyi takım bence.
    2 çift mid alınarak kullanılabilir, biri ön kapıya, diğeri de arka kapıya ya da pandizotta köşelere olabilir.
    Amfi olarak Sound Magus C90 olabilir, X402 ile set olur ya da JBL GTO 1004 de olabilir.
    Önceki mesajımda, 5250sd ve önceki modellerin EQ sunu karşılaştırdım, 5250sd nin iyi olmadığını belirtmek için bu konuda.

Ya da tüm bu sistem için tek am Sound Magus H500 kullanılabilir, 5 kanallı bir amfidir.
    C90 ve X402 nin verdiği gücü tek başına verir ve 355 lira fiyatı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 28 Temmuz 2010; 0:22:26 >

• quote:

evet kablolama ass kullanılabılır tabiki ass nin de orta ya da ust sevıyelerını kullanmanız ıyı olacaktır.amfı jbl gto 1004 de olabılır eger 1 copm ve 1 takım coax baglanacaksa.ben tavsıye ederım ama sız bu ıse ayırdıgınız butceyı de soylersenız daha saglıklı olur genel olarak; woofer da kıcker jl audıo.amfi jbl kıcker sound magus,component vibe kıcker hertz mb quart olabılır kabaca boyle.

ASS kablonun farklı modelleri olduğunu bilmiyordum, araştırayım biraz...
    İlk mesajımda bütçe kıstası olmadığını ancak her bileşen için fiyat/performans kıstasının çok önemli olduğunu yazmıştım, selamlar...

quote:

MustangGT39
    Zaten oval kullanmak kaliteye yönelik bir hareket değildir ama görsel olarak hoş görünebilir.
    Amfi olarak Sound Magus X402 gerekli gücü tam karşılamasa da bence tatmin edecektir, 239 tl fiyatı.
    Alternatif olarak JBL GTO 601.1 ya da GTO 7001 modeli olabilir, ben Sound Magus tercih ederdim şahsen.
    Mid takım olarak Kicker DS 650.2 fiyat ve performans olarak piyasadaki en iyi takım bence.
    2 çift mid alınarak kullanılabilir, biri ön kapıya, diğeri de arka kapıya ya da pandizotta köşelere olabilir.
    Amfi olarak Sound Magus C90 olabilir, X402 ile set olur ya da JBL GTO 1004 de olabilir.
    Önceki mesajımda, 5250sd ve önceki modellerin EQ sunu karşılaştırdım, 5250sd nin iyi olmadığını belirtmek için bu konuda.

Ya da tüm bu sistem için tek am Sound Magus H500 kullanılabilir, 5 kanallı bir amfidir.

Yazdıklarından anladığım kadarıyla sevgili dostum;
    Teyp konusunda 5250sd karar...
    Yazdığın sistemde .1 kanalı iki woofer'dan, midleri ve tizleri componentten alacağız,
    Bu şekilde giriş seviyesi hi-fi bir araç ses sistemi ile işe başlamış olacağız...

Peki! İşe cd çalar+ampli+komponentle başlasak nasıl olur?
    Bu bağlamda fiyat/performans açısından kıyas kabul etmediğini düşündüğün bir marka/model ampli var mı?
    Selamlar...

Düzenleme: Kelime eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 28 Temmuz 2010; 1:36:17 >

• quote:

quote:

ASS kablonun farklı modelleri olduğunu bilmiyordum, araştırayım biraz...
    İlk mesajımda bütçe kıstası olmadığını ancak her bileşen için fiyat/performans kıstasının çok önemli olduğunu yazmıştım, selamlar...

quote:

MustangGT39

Yazdıklarından anladığım kadarıyla sevgili dostum;
    Teyp konusunda 5250sd karar...
    Yazdığın sistemde .1 kanalı iki woofer'dan, midleri ve tizleri componentten alacağız,
    Bu şekilde giriş seviyesi hi-fi bir araç ses sistemi ile işe başlamış olacağız...

Peki! İşe cd çalar+ampli+komponentle başlasak nasıl olur?
    Bu bağlamda fiyat/performans açısından kıyas kabul etmediğini düşündüğün bir marka/model ampli var mı?
    Selamlar...

Düzenleme: Kelime eklendi.

Alıntıları Göster
    O zaman wooferları ve mono amfileri almazsınız.
    Mid takımlar da bass verir ama bu sizi tatmin eder mi etmez mi bilemeyiz.
    Ya da ön kapılara mid, pandizota oval alınabilir bassı biraz daha alabilmek için.
    Amfi de yine belirttiğim 4 kanal olanlardan biri olur.

• quote:

Ya da ön kapılara mid, pandizota oval alınabilir bassı biraz daha alabilmek için.

Şimdi sorun şu ki sevgili dostum,
    36 yaşında, bir çocuk babası bir aile reisi olarak,
    Pandizotta kocaman iki woofer ile gezinmek beni biraz endişelendiriyor
    Yani daha mütevazi bir sistem daha çok içeme sinecek gibi...

Bir de işe basamak basamak başlayıp, sisteme eklenen bileşenlerin sese katkısını değerlendirmek istiyorum,
    Yani bir anda tüm bileşenleri alıp bir müddet sonra tekrar arayışa girmek istemiyorum...
    Aslımda yapmak istediğim; cd çalar+bir çift oval hoparlör'le işe başlayıp,
    Ampli, komponent ve woofer'ı bir müddet sonra ekleyip sese etkilerini anlayıp değerlendirebilmek...
    Ancak oval hoparlör ile başlarsak, senin yazdığın sistemi, onları elden çıkarmadan kuramayız anladığım kadarıyla!

Bir de ilk mesajımda bahsettim TS-2150 hoparlör için fikrin nedir?
    Satıcı, "bu hop.le ekstra bass ihtayacınız kalmaz" dedi ve 350 TL fiyat biçti!
    Değerlendirmen nedir bu konuda?

• quote:

quote:

Şimdi sorun şu ki sevgili dostum,
    36 yaşında, bir çocuk babası bir aile reisi olarak,
    Pandizotta kocaman iki woofer ile gezinmek beni biraz endişelendiriyor
    Yani daha mütevazi bir sistem daha çok içeme sinecek gibi...

Bir de işe basamak basamak başlayıp, sisteme eklenen bileşenlerin sese katkısını değerlendirmek istiyorum,
    Yani bir anda tüm bileşenleri alıp bir müddet sonra tekrar arayışa girmek istemiyorum...
    Aslımda yapmak istediğim; cd çalar+bir çift oval hoparlör'le işe başlayıp,
    Ampli, komponent ve woofer'ı bir müddet sonra ekleyip sese etkilerini anlayıp değerlendirebilmek...
    Ancak oval hoparlör ile başlarsak, senin yazdığın sistemi, onları elden çıkarmadan kuramayız anladığım kadarıyla!

Bir de ilk mesajımda bahsettim TS-2150 hoparlör için fikrin nedir?
    Satıcı, "bu hop.le ekstra bass ihtayacınız kalmaz" dedi ve 350 TL fiyat biçti!
    Değerlendirmen nedir bu konuda?

Alıntıları Göster
    O kolon çok eski olduğu için fiyatı çok istemiş.
    Onun yerine 20 cm coaxial kolon da alabilirsin.
    Ön kapılara da bir takım mid güzel olur.
    Amfisiz verim ve kalitealamazsın.
    Hem teyp çıkışlarını kullanırsan teyp baya ısınır.
    Al sana en iyi 20 cm coaxial, fiyatı da iyi.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-arac-kolonu-pioneer-ts-e2090-28472880/detay

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-arac-kolonu-pioneer-ts-e2090-28472880/detay

O vakit TS-2150'yi de eliyorum sevgili dostum,
    Yine ampli de cd çalar ile birlikte alınacak o zaman..
    Sonuç olarak; ilk etapta cd çalar+ampli+bir çift oval hoparlörle başlamak uygun olacak,
    Bu bağlamda cd çalar 5250 tamam! Ampli tercihini belirlersek, oval hop. seçeneğini de ona göre belirlemek daha uygun olur herhalde. İleride sisteme ön ve arka kapılar için iki çift komponent ve panzilota bir woofer ekleyeceğimizi de düşünürsek, bu sistemi sürebilecek ve fiyatını en çok hakeden ampli marka-modeli ne olur sence?
    Yine kablolamanın önemine binayen marka model önerini de bekliyorum,
    Selamlar...

Ekleme: Linkteki koaksiyel için ilgili şahsı aradım ancak cevap vermedi! Eğer bu hop.leri kaçırma ve mutlak al diyorsan tekrar arayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 28 Temmuz 2010; 19:41:16 >

• quote:

quote:

O vakit TS-2150'yi de eliyorum sevgili dostum,
    Yine ampli de cd çalar ile birlikte alınacak o zaman..
    Sonuç olarak; ilk etapta cd çalar+ampli+bir çift oval hoparlörle başlamak uygun olacak,
    Bu bağlamda cd çalar 5250 tamam! Ampli tercihini belirlersek, oval hop. seçeneğini de ona göre belirlemek daha uygun olur herhalde. İleride sisteme ön ve arka kapılar için iki çift komponent ve panzilota bir woofer ekleyeceğimizi de düşünürsek, bu sistemi sürebilecek ve fiyatını en çok hakeden ampli marka-modeli ne olur sence?
    Yine kablolamanın önemine binayen marka model önerini de bekliyorum,
    Selamlar...

Ekleme: Linkteki koaksiyel için ilgili şahsı aradım ancak cevap vermedi! Eğer bu hop.leri kaçırma ve mutlak al diyorsan tekrar arayacağım.

Alıntıları Göster
    20 cm kolonlar, ovallerden daha iyi bass çalar.
    Ama ilerde woofer gelecekse oval de alabilirsin.
    Amfi olarak Sound Magus H500 tek başına yeterli olur, 355 lira fiyatı var.
    Şahsen elimde ne kadar kolon olursa olsun, aklımda hep Pioneer 2090 sahibi olmak vardır.
    Mid takımı Kicker DS 650.2 iyi olur.
    Güç kabloları 4 awg yeterli olabilir ama ben olsam 2 awg alırım, daha iyi olur.

• quote:

Şahsen elimde ne kadar kolon olursa olsun, aklımda hep Pioneer 2090 sahibi olmak vardır.

Ampli bu mu? LİNK
    Fiyat oldukça farklı çünkü!
    Ampli için iki ve üçüncü tercihin nedir sevgili kardeşim?
    Yine bu PIONEER TS-A6963, 73, 83 ve 93 modelleri için fikrin nedir ve hangi modeli tavsiye edersin?
    awg konusunu da biraz açarsan sevinirim...

• quote:

quote:

Ampli bu mu? LİNK
    Fiyat oldukça farklı çünkü!
    Ampli için iki ve üçüncü tercihin nedir sevgili kardeşim?
    Yine bu PIONEER TS-A6963, 73, 83 ve 93 modelleri için fikrin nedir ve hangi modeli tavsiye edersin?
    awg konusunu da biraz açarsan sevinirim...

Alıntıları Göster
    İlan tarihine takılmayın, geçenlerde sordum, fiyat güncel.

http://www.sahibinden.com/ilan/shopping-electronics-car-electronics-amplifier-soundmagus-5-kanal-2yil-garanti-kredi-kartina-taksit/detay

Oval olarak 6973 iyi olur, 3 yollu oval kullanmak en iyisi bence.
    awg kablonun kalınlığı oluyor, sayı azaldıkça kablo kalınlaşır.

http://belimo.com.tr/kitaplik/index.html#awb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 28 Temmuz 2010; 19:22:39 >

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/shopping-electronics-car-electronics-amplifier-soundmagus-5-kanal-2yil-garanti-kredi-kartina-taksit/detay

Alıntıları Göster
    sistem az cok sekıllenmıs gıbı dedıgınz gıbı teyp tamam bence arka ve one 1 er cıft componenet saglam bır amfı bu bıle tatmın edebılır ama bass ıstenıyorsa oval daha ıyı olur.

• quote:

Verdiğin linkteki mağaza ile görüştüm, peşin 345 TL dedi son fiyat,
    Ancak işin içine girdikçe,kaçınılmaz olan karmaşa başladı bende yavaş yavaş...
    Şimdi aklımdaki soru şu;
    Hi-fi sistemlerde, cd playerların kalitesini belirleyen en önemli faktörlerden biri sahip olduğu DAC'lardır,
    Araç cd-çalarlarının kalitesini ve fiyatını belirlemede DAC'ların kalitesi ne kadar etkilidir?
    Bunu şunun için soruyorum; ben sürekli orjinal müzik cd'si dinlerim sistemimde,
    Araca kuracağım sistemde de durum böyle olacak.
    Ampli ile kullanacağıma göre çıkış gücü de çok önem arz etmeyecektir diye düşünüyorum,
    Dolayısı ile 5250sd, hangi yetenekleri ile daha alt modellerden sıyrılıyor sence sevgili dostum?

Bir de anladığım kadarıyla awg kablo kalınlığı ile ilgili sadece,
    Peki kablo marka model olarak -kit de olabilir- tercihin ne olurdu?
    Selamlar...

• quote:

sistem az cok sekıllenmıs gıbı dedıgınz gıbı teyp tamam bence arka ve one 1 er cıft componenet saglam bır amfı bu bıle tatmın edebılır ama bass ıstenıyorsa oval daha ıyı olur.

Cd çalar+panzilota bir çift hoparlör+ampli şimdilik kesin gibi sevgili burak,
    Çünkü ileride panzilota, iki ovalin ortasına bir woofer düşünüyorum,
    Daha ileriki zamanlarda ise önce ön kapılara, belki arka kapılara da komponent olabilir,
    Selamlar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.