Şimdi Ara

Kıstas; Sadece Fiyat/Performans (8 Yıl Sonrası Update) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tavsiye etmekle olmaz. Birkaç incelemeyi çok görme bizden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_
    Tavsiye etmekle olmaz. Birkaç incelemeyi çok görme bizden.

Hem monitör hem klavye+mouse seti incelemeleri var zaten sevgili dostum; ben de bu bilgiler ve tecrübeler doğrultusunda yapmıştım tercihlerimi zaten...

LG'den LED Aydınlatmalı LCD W2486L video inceleme
    LG W2486L 24" LED aydınlatmalı LCD Monitör İncelemesi

Logitech Cordless Desktop S520 İncelemesi

Düzenleme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 28 Kasım 2010; 0:30:24 >

• Merhabalar,
    Yukarıdaki konfigürasyondaki bilgisayarımı, monitörümü ve klavaye-mouse setimi çok severek kullanıyorum,
    Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim...

Şu aralar ekran kartı ile ilgili araştırma yapıyorum,
    Anakartımın üzerindeki onboard Ati 4200 ekran kartımla oyunlarda nasıl bir performans alacağımı merak ediyorum,
    Sizlerin düşüncelerinizi almadan orjinal oyun almak istemedim...
    Bu ekran kartı ile kabul edilebilir bir performansta oyun oynayabilir miyim, yoksa ekran kartı arayışına girmeli miyim?
    Selamlar...
  • Düşük çözünürlükte düşük ayarlarda anca oynayabilirsin. Orjinal oyun almadan önce korsanını dene. Eğer beğenirsen orjinalini alırsın. Benim sana tavsiyem ekran kartı almak için kolları sıva.
  • üzerindeki hd4200 ile dx12 kartlara kadar idare edilenebilir.. hemen hemen her oyunu low detayda oynatır..
    sistemde gayet ii olmuş. topiği yeni gördüm bu arada.. önceden görsem yardımım dokunurdu..
  • quote:

SeRHaT_
    Düşük çözünürlükte düşük ayarlarda anca oynayabilirsin. Orjinal oyun almadan önce korsanını dene. Eğer beğenirsen orjinalini alırsın. Benim sana tavsiyem ekran kartı almak için kolları sıva.

Merhaba sevgili serhat,
    Kopya crysis aldım ancak dvd'leri kopyalamadan kis2011 ile tarattığımda virüs uyarısı verince kurmaktan vazgeçtim
    Kullanıcı ve editör incelemelerini okumaya başladım zaten. Benim anakart ve kasa için ne diyorsun, tüm marka model ekran kartlarını kullanabilir miyim sence?

quote:

ThE LoSt
    üzerindeki hd4200 ile dx12 kartlara kadar idare edilenebilir.. hemen hemen her oyunu low detayda oynatır..
    sistemde gayet ii olmuş. topiği yeni gördüm bu arada.. önceden görsem yardımım dokunurdu..

Teşekkür ederim sevgili dostum,
    Yukarıdaki sorularım senin için de geçerli...
    Bu arada topiği daha önceden görmüş olsaydın ne gibi değişiklikler öngörürdün?

• Biliyorsun ki aynı kasayı kullanıyoruz. Ben biraz uğraşarak kabloları yan tarafa gizlemeyi başardım sana da öneririm. Fotoğraflara imzamdaki linkten bakabilirsin. Sisteme 6870 gibi bir kart eklersen çok güzel olur.
  • ekran kartı alman şart tabi onboard bir vga ile bir yere kadar..
    bütçe sıkıntın yoksa o sisteme şu kart iyi gider..
    345 lira
  • quote:

Biliyorsun ki aynı kasayı kullanıyoruz. Ben biraz uğraşarak kabloları yan tarafa gizlemeyi başardım sana da öneririm. Fotoğraflara imzamdaki linkten bakabilirsin. Sisteme 6870 gibi bir kart eklersen çok güzel olur.

Biliyorum, incelemeni okumuştum, emeğine sağlık...Benim kastım daha çok MSI 785GM-E51 anakartımın yer vb. bir sorun çıkarıp çıkarmayacağı...
    quote:

ThE LoSt
    ekran kartı alman şart tabi onboard bir vga ile bir yere kadar..
    bütçe sıkıntın yoksa o sisteme şu kart iyi gider..
    345 lira

Tamam sevgili dostum, ikinci el ya da vatan bilgisayardaki indirimleri takip edeceğim,
    Sistemin bileşenleri konusunda senin de yorumunu duymak isterim,
    Selamlar...

• Anakart herhangi bir sorun çıkarmayacaktır. Sadece 5970 gibi çok uzun ekran kartları kasaya belki sığamayabilir. Ucuza bulduğun gibi bir ekran kartı al.
  • quote:

Anakart herhangi bir sorun çıkarmayacaktır. Sadece 5970 gibi çok uzun ekran kartları kasaya belki sığamayabilir. Ucuza bulduğun gibi bir ekran kartı al.

Tamam sevgili dostum, araştırmaya devam,
    Selamlar...

Bu arada, sisteme Kaspersky Internet Security 2011(1 yıllık lisans) ekledim,
    Ondan da ziyadesiyle memnunum şimdilik

Düzenleme: Ekleme yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 6 Aralık 2010; 20:56:10 >
  • AMD Phenom II X4 945 AM3 8MB 3.0GHz Dört Çekirdekli İşlemci

Asus M4A785TD-V EVO AMD 785G AM3 DDR3 ATX Anakart

HD6850 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı

Kingston Hyper X 2GB DDR3 1600MHz CL9

SAMSUNG Spinpoint F3 750 GB 7200 RPM 32 MB Ön Bellek 3,5" SATA II DISK

AeroCool VS-9 550W Pencereli Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası

www.novabilgisayar.com

fiyat 1200 tl filan tutuyor
  • quote:

AMD Phenom II X4 945 AM3 8MB 3.0GHz Dört Çekirdekli İşlemci

Asus M4A785TD-V EVO AMD 785G AM3 DDR3 ATX Anakart

HD6850 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı

Kingston Hyper X 2GB DDR3 1600MHz CL9

SAMSUNG Spinpoint F3 750 GB 7200 RPM 32 MB Ön Bellek 3,5" SATA II DISK

AeroCool VS-9 550W Pencereli Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası

www.novabilgisayar.com

fiyat 1200 tl filan tutuyor

Emre,
    Bu sistemi niye yazdın sevgili dostum?
  • Hayırlı olsun.
    Topiği yeni gördüm üstad.
    İsteseydin gelir monte ederdim. Bugüne kadar hep kendim topladım.
    Olmadı buradan parçaları alıp toplayıp öyle bile yollardım.
    vatan bizim burada 2 şb. ile çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet
    Hayırlı olsun.
    Topiği yeni gördüm üstad.
    İsteseydin gelir monte ederdim. Bugüne kadar hep kendim topladım.
    Olmadı buradan parçaları alıp toplayıp öyle bile yollardım.
    vatan bizim burada 2 şb. ile çalışıyor.

Teşekkür ederim sevgili kardeşim, söylediklerini yapacağından şüphem yok zaten...
    İş başa düşünce ben de hallettim bilen birinin yardımıyla, daha doğrusu o halletti ben asistanlık yaptım sadece
    Kendine iyi bakasın, selamlar...

• Merhaba tekrar,
    Bu aralar "Battlefield 1942 World War II Anthology" oyununu oynuyorum,
    Pc'de oyun oynamaya ısınmaya başladım açıkcası, dolayısıyla yavaştan ekran kartı araştırmalarına başladım

Anakartım MSI 785 GM-E51 ve bu anakartın techno-labs incelemesinde şöyle bir yorum var;
    " 758GM-E51'in bir diğer özelliği ise, Hybrid Crossfire desteği sunması. Yani anakartın üzerine herhangi bir ATI ekran kartı takıp çalıştırdığınızda, bu özelliği etkinleştirerek ekran kartınızın tümleşik grafik işlemcisinden destek alabiliyorsunuz. Böylece 3D grafik performansı, bir miktar da olsa artıyor"
    Yukarıdaki bilgileri, 24" 1920*1080 çözünülürlük desteği olan monitörümü de göz önüne alarak ekran kartı tavsiyelerinizi duymak isterim,
    Bütçe kısıtı yok, kıstas belli, selamlar...

• www.eksenbilgisayar.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=36150
  • quote:

Orijinalden alıntı: levanesa
    Suan en iyi f/p bana gore HD 6850 350 tl
    vtx

xfx

quote:

_SeRHaT_
    www.eksenbilgisayar.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=36150

Benim yaptığım araştırmalarda da 6850 en uygun seçenek gibi görünüyor sevgili levenesa ve serhat,
    Bu kartın fiyatının 6970 çıktığında düşeceğini de varsayarsak, o vakit daha alınabilir bir kart olacaktır benim için,
    Temiz ikinci elini de kollamak lazım derim, siz ne dersiniz?

• Ne kadar ucuza bulursan o kadar iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.