Şimdi Ara

Kit lensi en iyi olan Giris DSLR hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elinden cok makina gecen arkadaslar bi yardim etseler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingss -- 9 Haziran 2008; 1:08:45 >

• 5d ile birlikte 24-105 L IS USM veriyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaLiHoRas_song

5d ile birlikte 24-105 L IS USM veriyorlar.

Baslangic DSLR lerden hangisi diye sorsak
  • kit lens olarak 18-55 verilir başlangıç ve orta segment için genelde. Nikon'un 18-55 kiti Canon'unkinden daha iyi diyorlar ama karşılaştırma fırsatım olmadı. Bir de Canon'un yeni çıkan 450D modelinde 18-55 IS veriyorları yanlıs hatırlamıyorsan. IS olan da optik olarak baya geliştirilmiş diyorlar, IS si de tabi büyük artı özellik.
  • Nikon 18-70 ve Pentax 18-55 sanırım en iyi "kit" lenslerdir benim gözümde... Hoş "kit" almaya zorlamıyo kimse
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Nikon 18-70 ve Pentax 18-55 sanırım en iyi "kit" lenslerdir benim gözümde... Hoş "kit" almaya zorlamıyo kimse

Hakan usta dogru diyor. Nikon 18-70 ile cekilen fotolar guzel cikiyor, PENTAX ise 18-55mm olarak en iyi kit diye geciyor. Simdi kimse bana kalkip Pentaxci oldugun icin onu tavsiye ediyor demesin ..... Gercekler bunlar...

Canon 18-55 de kotu degil ama inan onun IS olani cok cok daha iyi...Imkanlar cercevesinde yapmak gerekiyor. Ben 4 ay kadar 18-55 duz kullandim. Fotolar Canon topic'te mevcut.... gir gor.... Ayni sekilde Pentax kit ile ceken arkadaslarimiz var. Biraz sormadan arastirmak lazim.Genelde yazarlar ... kit lens ... yada kit lens rulezzz....

Canon duz kit lens icin sana 35mm ve 50mm cok guzel kareler verir. F8 ve altinda tutarsan guzel kareler ayakalarsin....biraz da cekim teknigine bakmak lazim....
    Benden bu kadar... :)

• yaklaşık 1 aydır media markt ta pentax k100d super + 18-55 mm kit lens : 799 YTL /5 taksite (world card) satılıyor. düşünürsen fiyat çok iyi. ama kampanyanın sonuna geliyor. acale etsen iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nx300 lens tavsiye ve sorular
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pentax, sonra da nikonun 18-70i
  • Olympus DSLR makinalarin kit lensleri hakkinda fikir beyan edebilecek arkadaslar varmi acaba ?
  • Kit lenste en kaliteli sonuçları Pentax ve Nikon verir.
  • d80 alırken beni bir süre idare etsin diye( tokina 11-16 alana kadar) 18-55VR aldım.
    18-55'in VR'siz olan versiyonunu kullanmış olan biri oalrak şiddetle bu lensi tavsiye ediyorum.
    Bunu ekonomik ve giriş seviyesi makinalar için söylüyorum.
    D60'ın kit lensidir kendileri...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.