Şimdi Ara

Kitabımı inceler misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jennyhaniver -- 7 Aralık 2020; 1:27:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kitap nerde hocam?
  • quote:

Bu kıvılcımı sigarasını yakmaktan yana kullanan Sadık

Sadık sigara yakmazsa olmaz mı ?
  • drkayzer kullanıcısına yanıt
    iyiydi :) yazımı inceler misiniz? diyelim

• Aslında tipik ergen kitap objesi olduğunun farkındayım ama yaptığım halk benzetmesi açısından uyumlu olduğunu düşündüm.

• Dostum ilk paragrafta sanırsın kıyamet kopacak, ikinci paragrafta sokağın şenlenmesinden bahsediyorsun. Giriş için yetersiz betimleme var, halkı neden barut dolu bir fıçıya soktun önce ortamı biraz anlat. 'Tüm hiyerarşi' de öyle, ne şehri ne toplumsal yapıyı ne karakterleri tanıyoruz ama daha 3. cümlede bir hiyerarşiden bahsedilip açıklanmadan geçiliyor. O sıralarda içilmesi yasak olan sigara derken sanki birkaç fün veya birkaç saat gibi kısa bir zaman aralığındaki yasaktan bahsetmişsin, makul olmamış.

üzerindeki bitişik yazılır. sıranın(ın).

Bence önünde kat etmen gereken mesafe var yazarlık için, bir blogda veya wattpad gibi yerlerde birkaç sene çalış. Bazı hobilerin hobi olarak kalmasında sakınca yok yazmak hoşuna gidiyorsa yaz ama 'kitabım'gibi bir başlık için çok erken.
  • Teşekkür ederim hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Roman dediğin şey karakterden ibarettir

İlk paragrafta bahsettiğin şehrin vahametini karakterler üzerinden anlatırsan daha uygun olur.Sadık gece istiklal caddesinde yürürken eğlence mekanlarının azlığını fark eder mesela
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Roman dediğin karakterden ibaret değildir. Gazap üzümleri, iki şehrin hikayesi, Tolstoy romanlarının çoğu. Bunların hiçbirinde karakterin önemi yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Roman dediğin karakterden ibaret değildir. Gazap üzümleri, iki şehrin hikayesi, Tolstoy romanlarının çoğu. Bunların hiçbirinde karakterin önemi yoktur.
    Sadece olayı anlatsalar kimsenin ilgisini çekmez şimdi yalan yok

Belgeselerde dahi örneğin ikinci dünya savaşı belgeselinde mutlaka savaş gazileriyle bir röportaj yapılır

Ben tolstoyun bir tek sonatını okumuştum verilmek istenen mesajı pekiştirmek için müzik,bıçak gibi dehşet unsurları kullanılıyordu
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Siz sanırım sadece suç ve ceza tarzı romanlar okumuşsunuz. Alber camus, stefan zweig gibi yazarların romanlarında da karakterden çok olay önemlidir. Bu yazarların kitapları çok sevildiğine göre demek ki pek çok kişinin ilgisini çekiyormuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.