Şimdi Ara

Kitabımın dvdsinin içindeki videoyu pcm açmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ders kitabımın dvdsi var.içindeki tüm talimatlara uydum ama yinede açamadım.bide siz yardım edin.klasörün içinde ;
    1-BENİ OKU
    2-KUR
    3-GÜVENDER
    4-İNDEX var.

1-BENİ OKU'DA
    AÇIKALAMALAR:

* Bu ürün, DVD player, VCD player vb medya oynatıcılarda çalışmaz. Sadece bilgisayar (PC) uyumludur.
    * Hazırlanan aktiviteleri kullanabilmek için Flash Player yazılımının yüklenmesi gerekmektedir.
    * Bilgisayarınızda Flash Player kurulu olmasına rahmen uygulamayı düzgün olarak göremiyorsanız, Kur klasörü içindeki
    Uninstall_FlashPlayer.exe isimli dosyayı çalıştırıp tüm Flash Player uygulamalarını kaldırınız. Daha sonra yine Kur klasörü içindeki
    FlashPlayer.exe isimli dosyayı çalıştırarak yeniden kurulum yapınız.
    * Windows 7 işletim sistemlerinde uygulamanın yönetici olarak çalıştırılması gerekir.
    * Ürün tamamen akıllı tahta uyumludur.

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:

Windows XP - Windows 2000 - Windows VISTA - Windows 7
    Pentium 4 - 2.0 GHz (veya bunu karşılayan AMD işlemci)
    2.0 GB boş Hard Disk alanı
    1 GB RAM
    128 MB ve üzeri ekran kartı
    CD-ROM / DVD-ROM 8X
    Ses Kartı
    Klavye ve Fare

Copyright©
    Sürat Basım Yayın Reklam ve Eğitim Araçları Sanayi Ticaret A.Ş. - 2010

Bu CD 'nin tamamının ya da bir kısmının, Sürat Basım Yayın A.Ş.'nin
    önceden izni olmaksızın elektronik, mekanik, fotokopi, fotoğraf
    yada herhangi bir kayıt sistemi ile çoğaltılması, yayımlanması ve
    dağıtılması yasaktır.

Sürat Basım Yayın Reklam ve Eğitim Araçları Sanayi Ticaret A.Ş. ' ye aittir.

İşbu ürün, Macromedia, Inc.’e ait Adobe Shockwave TM Player ve Adobe Flash TM Player yazılımı içerir, © 1995-2011 Adobe, Inc.
    Tüm Hakları Saklıdır. Adobe, Shockwave ve Flash Adobe, Inc. ticari markalarıdır.

2-KUR'DA
    pcdeki flashplayerları kaldıran bir program var.ve tekrardan kuran bir program var.

güvender'de

1.resimdeki başlaya tıklıyorum.2.resimdeki yazı çıkıyor.flashplayerı kaldırıp tekrar kuruyorum ama yınede olmuyor.Yardımlarınız için şimdiden tesekkurler.

NOT=internetim var.ve bilgisayarım Windows XP

• ayrıca yenı uyeyım bu konunun yerı buramı bılmıyorum ama ygs/lys de bu konuyu actım ama bir yardım alamadım.yardım edersenız cok ısıme yarıcak.konuyu yanlıs yere actıysam kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explorer_

ayrıca yenı uyeyım bu konunun yerı buramı bılmıyorum ama ygs/lys de bu konuyu actım ama bir yardım alamadım.yardım edersenız cok ısıme yarıcak.konuyu yanlıs yere actıysam kusura bakmayın.
    aklıma gelen ilk şey cd yi pc kopyala ve cd yi çıkar pc den çalıştırmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz2254

öle zaten benim pcmın cd yerı calısmıyor.flash bellekten attım kendı pcme ve masaustune attım yınede olmadı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mz2254

öle zaten benim pcmın cd yerı calısmıyor.flash bellekten attım kendı pcme ve masaustune attım yınede olmadı.

Alıntıları Göster
    formatı desteklemiyordur kmp yi kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: erman2106

o ney?pek pcden anlamıyorum acarsan sevınırım.hepınızden Allah razı olsun ılgılendıgınız ıcın
  • quote:

quote:

o ney?pek pcden anlamıyorum acarsan sevınırım.hepınızden Allah razı olsun ılgılendıgınız ıcın

Alıntıları Göster
    Codec paketi yükle dostum. K-lite codec pack yaz nette yükle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

KM Player adında bir program ve download linkihttp://kmplayer.en.softonic.com/

Ancak faydası olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YBAGCI

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    tamam programları yuklucem.pekı sorun ne acaba bendekı dvdde sorun olabılır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: VigneroN

quote:

quote:

acaba dvdnin bozuk olma ıhtımalı var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VigneroN

quote:

quote:

acaba dvdnin bozuk olma ıhtımalı var mı?

Alıntıları Göster
    programla alakalı gözükmüyor

• Hocam bak şöyle yap google ye flash video izleme programı yaz indir sonra onu kur ve kurduk tan sonra yapacağın işlem şu cd içinde ki video larını yüklediğin programla aç bakalım olacak mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam bak şöyle yap google ye flash video izleme programı yaz indir sonra onu kur ve kurduk tan sonra yapacağın işlem şu cd içinde ki video larını yüklediğin programla aç bakalım olacak mi

flv playerı ındırdım.loadıng dıyor ama bır turlu oynatmıyor.
  • Dosyaların yani ders videolarinin sonun da ne yazıyor formatı yani swf mi yoksa başka bir şey mi

• quote:

Hocam bak şöyle yap google ye flash video izleme programı yaz indir sonra onu kur ve kurduk tan sonra yapacağın işlem şu cd içinde ki video larını yüklediğin programla aç bakalım olacak mi

km playerı kur demıssın ya onuda kurdum.programı açtım vıdeoyu secıyım dedım guvenderı sectım ama dosya turunde desteklenen dosyalarda cıkmıyor.tum dosyaları secınce guvender cıkıyor.secınce uyarı çıkıyor.

guvender.exe akımı işlemek için süzgeç bilişimleri bulanamadı diye bir şey gelıyor ekrana
  • Bak nasıl anlatım hocam şöyle diyem senin yüklediğin güvender ve ya bilgisayarına attığın dosyaların içinde videolar var güvender.exe dosyası ara yüz onu kurdunmu onlara ulaşmanı sağlıyor eğer sen o videolarin sonunda ne yazdığını söyleyebilirsen format turunu öğrenmiş oluruz ona göre daha iyi yardımcı olurum anlatabildim inşallah

• quote:

Dosyaların yani ders videolarinin sonun da ne yazıyor formatı yani swf mi yoksa başka bir şey mi

guvender.exe mı?

• Ve sen yanlış seçiyorsun exe programdır kmp açmaz arkadaşım sen programı programla açmaya çalışıyorsun kmp ne dir dersen içinde çoğu video formatını destekleyen bir program

• quote:

Bak nasıl anlatım hocam şöyle diyem senin yüklediğin güvender ve ya bilgisayarına attığın dosyaların içinde videolar var güvender.exe dosyası ara yüz onu kurdunmu onlara ulaşmanı sağlıyor eğer sen o videolarin sonunda ne yazdığını söyleyebilirsen format turunu öğrenmiş oluruz ona göre daha iyi yardımcı olurum anlatabildim inşallah

Allah razı olsun çok yardımcı oluyorsun.tam pcden anlamıyorum ama resımdekı mı?
  • quote:

Ve sen yanlış seçiyorsun exe programdır kmp açmaz arkadaşım sen programı programla açmaya çalışıyorsun kmp ne dir dersen içinde çoğu video formatını destekleyen bir program

napmalıyım ozaman ben?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.