Kitap Alabileceğim Site
-
-
Kitabına göre değişir. Genelde bir kitap almaya karar verdiğimde kitapyurdu, D&R, idefix gibi sitelerin hepsinde aratır, en uygun fiyata satanı alırım.
-
Yıllardır Kitapyurdu.com'u tercih ederim;ama son yıllarda stoğunda sorun olmaya başladı. Sanırım pandeminin etkisinden dolayı ve ekonomik sebeplerden ötürü kitap maliyetlerinin artması tedariği olumsuz etkilemiş olabilir.
-
Kitapyurdu fena değil de şu kota sınırlamaları beni geriyor. En düşük, yok şu kadarlık yok bu kadarlık alışveriş yapabilirsiniz falan.. Sanane la sanane.
-
Bkm kitap daha uygun gibi oraya bakabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sürekli bkm’den alıyorum en iyisi bana göre.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kitapyurdu:Yüklü kitap alımında tercih ederim.
İdefix:En çok tercih ettiğim diyebilirim, hızlı ve özenli kargolama yapıyor.
BKM:Uygun fiyatlı ancak kronik bir özensizlik söz konusu.
Amazon:Ücretsiz kargo ve genelde çok indirimli fiyatları var. Tek sorunu stok miktarının az oluşu, her istediğiniz kitabı bulamıyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İdefix ve BKM
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkes kitapyurdu demiş. Geçenlerde bir bilim kurgu romanı aldım, kitapta basım hatası çıktı . Geri gönderrirken yok resmini çekin atın , haftaya gelir.
Ben hepsiden alıyorum kitap hatalı basım çıkarsa , kapıdan gelip alıyorlar anında para iadesi alıyorum 1 günde.
Yemişim indirimini.
-
Kitap sepetinde güzel indirim vardı her sitede %35 olan ineyim indirim kitapsepetinde %50 idi.4 tane kitap aldım , ikişer kitaptan 2 ayrı sipariş ,. 50 tl üZeri kargo bedava ve kredi kartına da taksit vardı .epeu hesaplı avantajlı geldi bana .böyle yapınca reklam gibi oldu ama maksat 3-5 lira da olsa cepte kalması .az önce kontrol ettim ama %50 indirim olan yayınevi %35 e inmiş .kargo bedava + taksit devam ediyor gibi.herkes kargodan sitenin siparişi hazırlamama yollamamadan beklemeden şikayet etmiş ama ben şahsen yaşamadım sadece stokta görünen ürün tükenmiş onu iptal iade ettiler
Kitaplari Amazon'dan aliyorum. Ertesi gun elime geciyor kitaplar. Fiyat olarak da genelde diger sitelere göre uygun ya da ayni fiyatli oluyor. Ayrica iade politikasi da muhteşem.
Bana göre kitapları, kitapçıdan almak daha mantıklı.
-
kitabınabak diye site var site fiyatlarını karşılaştırıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X