Şimdi Ara

Kitap alıcam ama karar veremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aklımda birkaç kitap var ama karar veremedim. Şuana kadar çok kitap okumadım yeni yeni başladım sayılır. Fantastik kitaplar hosuma gidiyor . Suana kadar okuduğum kitaplar : Stephen King cep , Açlık oyunları serisi , warstone günlüklerinin 5 kitabını okudum. Hepsini beğendim. Sonuç olarak bun kitaplardan hangisini almalıyım sizce ?

-Dan brown Dijital kale

-Metro 2033

-21/11/63

-Kral katil güncesi

-Percy Jackson ve Olimposlular serisi

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saecula -- 28 Ağustos 2013; 22:12:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dijital Kale iyi bir eser ama yazarın diğer eserlerine göre daha sönük bir eser.Melekler ve Şeytanlar,Da Vinci ya da Cehennem isimli eserlerini okumanı tavsiye ederim.Yaşın 15-17 arasındaysa Percy Jackson ve Olimposlular serisini alabilirsin,yoksa sıkılabilirsin.Kral Katili Güncesi'ni de mutlaka okumalısın.
  • ilk önce söylemek gerekirse seçtiğin kitaplar çok iyi ve kaliteli dijital kale ağır bir roman onun yerine aynı yazarın başka kitaplarını tercih etmelisin sonra metro 2033 çok iyi bir kitap ben aldım daha başlamadım daha geçenlerde 2.kitabı cıktı yanılmıyorsam kral katili günceside iyi mutlaka al oku :) bide percy jackson olimposlular serisi ben çok begendim ilk kitabı nı diğerleride iyidir fantastik macera ve mitoloji ile bezeli bir kitap.alacaksan dediğim gibi metro 2033 percy jackson ve kral katili güncesini almalısın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegoLas_14

ilk önce söylemek gerekirse seçtiğin kitaplar çok iyi ve kaliteli dijital kale ağır bir roman onun yerine aynı yazarın başka kitaplarını tercih etmelisin sonra metro 2033 çok iyi bir kitap ben aldım daha başlamadım daha geçenlerde 2.kitabı cıktı yanılmıyorsam kral katili günceside iyi mutlaka al oku :) bide percy jackson olimposlular serisi ben çok begendim ilk kitabı nı diğerleride iyidir fantastik macera ve mitoloji ile bezeli bir kitap.alacaksan dediğim gibi metro 2033 percy jackson ve kral katili güncesini almalısın :)

Kral katilin konusu ne ? seri katil tarzı bişeymi .d çok begeniliyor o kitap.

• Percy Jacson'ın ilk kitabını okudum sadece, sırf mitoloji sevdiğim için almıştım ama bana pek çocuksu geldi. Metro 2033'ü yarıladım, çok istasyon ismi geçtiğinden başta kafam karışıyordu ama iyi gidiyor :D Metro 2034 içinse kötü diyorlar ona da bakacam daha

• quote:

Orijinalden alıntı: deadpool2

Percy Jacson'ın ilk kitabını okudum sadece, sırf mitoloji sevdiğim için almıştım ama bana pek çocuksu geldi. Metro 2033'ü yarıladım, çok istasyon ismi geçtiğinden başta kafam karışıyordu ama iyi gidiyor :D Metro 2034 içinse kötü diyorlar ona da bakacam daha

Kitabın konusu ne biraz açıklar mısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Saecula

quote:

Percy Jacson'ın ilk kitabını okudum sadece, sırf mitoloji sevdiğim için almıştım ama bana pek çocuksu geldi. Metro 2033'ü yarıladım, çok istasyon ismi geçtiğinden başta kafam karışıyordu ama iyi gidiyor :D Metro 2034 içinse kötü diyorlar ona da bakacam daha

Fallout oynadın mı hiç?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Fallout oynadın mı hiç?

Ne yazık ki oynamadım .s

• Radyoaktif savaşlar filan yüzünden yeryüzü çok kötü durumda, Rusya'da canını kurtarabilen metrolara sığınmış. Ama daha rahat değiller çünkü radyoaktif ışınlar bazı yaratıklar ortaya çıkarmış. Bunun dışında insanlar da gruplaşmış, hükümetler kurulmuş, her istasyon küçük bir kasaba gibi olmuş. Ana kahramanın görevi de metro için önemli işte, tipik kahraman köyü kurtarıyor macerası gibi aslında

• quote:

Radyoaktif savaşlar filan yüzünden yeryüzü çok kötü durumda, Rusya'da canını kurtarabilen metrolara sığınmış. Ama daha rahat değiller çünkü radyoaktif ışınlar bazı yaratıklar ortaya çıkarmış. Bunun dışında insanlar da gruplaşmış, hükümetler kurulmuş, her istasyon küçük bir kasaba gibi olmuş. Ana kahramanın görevi de metro için önemli işte, tipik kahraman köyü kurtarıyor macerası gibi aslında

Konusu hoşuma gitti. ama hala kararsızım.Yorumların için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Dijital Kale iyi bir eser ama yazarın diğer eserlerine göre daha sönük bir eser.Melekler ve Şeytanlar,Da Vinci ya da Cehennem isimli eserlerini okumanı tavsiye ederim.Yaşın 15-17 arasındaysa Percy Jackson ve Olimposlular serisini alabilirsin,yoksa sıkılabilirsin.Kral Katili Güncesi'ni de mutlaka okumalısın.

Kral katil hakkında bilgi verirsen sevinirim. Internete baktım ama çok detaylı bilgiler yok. okuyan birinin açıklaması daha iyi.

• oyunlar ilgini çekiyorsa Metro'nun oyunu var, denersin. Fallout da efsanedir, konu yakınlık gösteriyor biraz

• Tüm listeyi okumuş biri olarak öncelik sıram;
    KralKatili Güncesi
    Metro 2033
    22/11/63
    Dijital Kale
    Percy Jackson

KKG bir seri katil kitabı değildir.Fantastik bir dünyada kahramanımızın büyüme sürecini ve yaşadığı bazı olayları karakterin kendi ağzından dinlediğimiz benim çok çok beğendiğim bir seridir.Yüksek aksiyon beklentisiyle okunmaması gerekir.Metro 2033 de keza öyledir ama beni oldukça şaşırtan kalitede bir kitaptır sevmeyeni de az değildir.22/11/63 İlgi çekici bir kitaptır.Bazı tatminsizlikler yaşasam da genel itibariyle beğendiğim bir kitaptır.Dijiital Kale gayet güzel bir kitaptır,yüksek tempolu bir kurgusu vardır ve hikaye içine çeker.Percy Jackson serisi birçok bakımdan Harry Potter'ı andırır.Ama onun kadar sağlam değildir.Yine de fantastik kurgu sevenler onu da beğenir.Biraz çocukçadır o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 28 Ağustos 2013; 23:54:08 >
  • Yorumlarınız için teşekkürler. Kralkatil güncesini almaya karar verdim.

• quote:

Yorumlarınız için teşekkürler. Kralkatil güncesini almaya karar verdim.

kusura bakma cevap yazamadım :) çıkmıştım arkadaşlar yardımcı olmuş sana kral katil güncesi iyi bir kitap şimdiden hayırlı olsun ve iyi okumalar :) birde biyerde ilk iki kitap 52 tl idi indirim ile normalde tanesi kitabın 30 tl mi 40 tl mi ne haberin olsun
  • quote:

quote:

kusura bakma cevap yazamadım :) çıkmıştım arkadaşlar yardımcı olmuş sana kral katil güncesi iyi bir kitap şimdiden hayırlı olsun ve iyi okumalar :) birde biyerde ilk iki kitap 52 tl idi indirim ile normalde tanesi kitabın 30 tl mi 40 tl mi ne haberin olsun

Saolasın. Parasını da halledicem bi şekilde.

• quote:

quote:

quote:

Saolasın. Parasını da halledicem bi şekilde.

Ilknokta ve hepsiburada.com da 40-50 tl arasi iki kitap

• quote:

Merhaba arkadaşlar. Aklımda birkaç kitap var ama karar veremedim. Şuana kadar çok kitap okumadım yeni yeni başladım sayılır. Fantastik kitaplar hosuma gidiyor . Suana kadar okuduğum kitaplar : Stephen King cep , Açlık oyunları serisi , warstone günlüklerinin 5 kitabını okudum. Hepsini beğendim. Sonuç olarak bun kitaplardan hangisini almalıyım sizce ?

-Dan brown Dijital kale

-Metro 2033

-21/11/63

-Kral katil güncesi

-Percy Jackson ve Olimposlular serisi

Şimdiden teşekkürler.

22/11/63 ü oku. Çok akıcı bir kitaptı. Bitince hem seviniyorsun hem de keşke biraz daha uzun olsaydı diyorsun. Kitap bittiniğinde bu kadar mıydı Jacke yani nam-ı diğer George ? Dedim. Beğenmeyeni görmedim daha :)

• quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Dijital Kale iyi bir eser ama yazarın diğer eserlerine göre daha sönük bir eser.Melekler ve Şeytanlar,Da Vinci ya da Cehennem isimli eserlerini okumanı tavsiye ederim.Yaşın 15-17 arasındaysa Percy Jackson ve Olimposlular serisini alabilirsin,yoksa sıkılabilirsin.Kral Katili Güncesi'ni de mutlaka okumalısın.

Cehennem yazarin en kotu kitabi.

• quote:

Radyoaktif savaşlar filan yüzünden yeryüzü çok kötü durumda, Rusya'da canını kurtarabilen metrolara sığınmış. Ama daha rahat değiller çünkü radyoaktif ışınlar bazı yaratıklar ortaya çıkarmış. Bunun dışında insanlar da gruplaşmış, hükümetler kurulmuş, her istasyon küçük bir kasaba gibi olmuş. Ana kahramanın görevi de metro için önemli işte, tipik kahraman köyü kurtarıyor macerası gibi aslında

Filmi izlenir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.