Şimdi Ara

Kitap Alırken Orijinal mi yoksa Korsan mı alıyorsunuz?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
6.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emeğe saygısızlık olmasın diye hayatımda hiç korsan almadım. Gerekli olduğu yerlerde boğazımdan kestim, kitaba verdim.

Yani param varsa orijinal alırım, yoksa hiç almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtraJudiciaires

arasıra para bol oldumu orjinal ama genelde korsan
    Sahaflardan eski kitaplar, 2. el kitaplar genelde.

Onun dışında orijinaller bana hediye gelir, ben de hediye alacağım zaman orijinal kitap alırım.Onun dışında korsan.

Mesela bu yaz sahaflardan Jurassic Park,Kara Delik,Bitmeyen Acı,Barboza Belgeleri,Büyük Macera gibi kitaplar aldım topu topu 15 lira tuttu bu kadar kitap.Onun dışında korsan Zar Adam,Olasılıksız aldım Empati hediye geldi(Orijinal).

(Bu arada 600. mesajım olmuş, hayırlara vesile olsun.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BFEC10673

Sahaflardan eski kitaplar, 2. el kitaplar genelde.

Onun dışında orijinaller bana hediye gelir, ben de hediye alacağım zaman orijinal kitap alırım.Onun dışında korsan.

Mesela bu yaz sahaflardan Jurassic Park,Kara Delik,Bitmeyen Acı,Barboza Belgeleri,Büyük Macera gibi kitaplar aldım topu topu 15 lira tuttu bu kadar kitap.Onun dışında korsan Zar Adam,Olasılıksız aldım Empati hediye geldi(Orijinal).

(Bu arada 600. mesajım olmuş, hayırlara vesile olsun.)

Alıntıları Göster
    Harry potter okurken korsan kitabın sayfalarındaki o kokuyu hiç unutmuyorumKorsancılar da ortalıktan kalkınca seriyi tamamlayamamıştım zaten.İçimde ukde olarak kalmıştı.Şimdi bulsam yine okurum ama milyonlarca satan bir kitabın gidip de orjinalini almak pek işime gelmiyor(hele ki o fiyata).Diğer kitaplar için tabiki de orjinal diyorum

• quote:

Arkadaşlar o değilde ben şimdiye kadar Harry Potter serisinin korsanını hiç görmedim.

Basmıyorlar mı acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 3 Ağustos 2009; 23:33:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Arkadaşlar o değilde ben şimdiye kadar Harry Potter serisinin korsanını hiç görmedim.

Basmıyorlar mı acaba...

Alıntıları Göster
    Her zaman orjinal alıyorum.Çoğunlukla D&R'dan alırım kitapları.Bu aralarda World play club sağolsun D&R'da %25 world puan kazandırıyor G

• quote:

Asla korsan kitap almam. Hep orjinal alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagyal

Emeğe saygısızlık olmasın diye hayatımda hiç korsan almadım. Gerekli olduğu yerlerde boğazımdan kestim, kitaba verdim.

Kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: kagyal

Emeğe saygısızlık olmasın diye hayatımda hiç korsan almadım. Gerekli olduğu yerlerde boğazımdan kestim, kitaba verdim.

Kesinlikle.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle yasal.

Beylikdüzü Tüyap Kitap Fuarı'ndan her yıl torbaları dolduruyoruz. 1 yıl okuyoruz.
    Bu arada yeni bişeyler çıkarsa tek tük alırız, tatilde filan.

Bir arkadaş verdiğim şiir kitabını kaybetmiş, korsan verdi yerine. En sevdiğim şiirin sayfasını bi açtım (açamadım) o sayfa eksik.
    Korsana hayır....

• quote:

Korsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ç1r4K

Korsan

Alıntıları Göster
    Aldığım her kitap orijinal. Bendede böyle bir huy var. Eğer kitap korsansa okumam o kitabı, kral kitap olsun isterse. Eskiden babamdan isterdim kitapları 1-2 tane korsan kitap alırdı, çöpe atmıştım. Alma diyordum o zaman. Korsan kitap alacaksam, hiç almam daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Aldığım her kitap orijinal. Bendede böyle bir huy var. Eğer kitap korsansa okumam o kitabı, kral kitap olsun isterse. Eskiden babamdan isterdim kitapları 1-2 tane korsan kitap alırdı, çöpe atmıştım. Alma diyordum o zaman. Korsan kitap alacaksam, hiç almam daha iyi.

Alıntıları Göster
    Orjinal alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaeRa

korsan

Alıntıları Göster
    Artık orjinal.
  • quote:

oyun ve filmleri korsan aldım hep
    kitaba gelince hiç kitap almadım hep hediye geldi
    milli eğitim bakanlığından
  • quote:

Orijinalden alıntı: WEBSTERHOOD

oyun ve filmleri korsan aldım hep
    kitaba gelince hiç kitap almadım hep hediye geldi
    milli eğitim bakanlığından

Alıntıları Göster
    Genelde orjinal almam lakin arada indirimleri oldumu abanırım ben genelde kitap fuarlarını takip ederim 3 tane orjinal kitap 10 ytl kampanyaları oluyor 40 ytl ye 12 kitap almıştım bir ay anca dayandı severim kitap okumayı ama genelde korsan alırım haftalığım 25 ytl 2 günde bir kitap okurum orjinal alsam para dayanmaz haftada 3 kitap falan alırım
  • quote:

Elimden geldiğince korsan almaya çalışıyorum, ülkemizde her şey süper pahalı ve bu sanatçı takımıda benden üstün zekalı yaratıklar degil onlar yazı işinde usta ise bende tornacılıkta yada araba tamirinde ustayım, onlar nasıl bana geldiklerinde (ne işinde isem) pazarlık edip göçmenlik yapıyorlarsa bende onlarla bu şekilde yapıyorum ya ucuza satılacak yada korsan alırım matbaa sektörü öyle bir sektörki çöpü bile para 5 kuruşa mal edip 5 tl satıyorlar burada birileri bizi düdüklüyor onun için düdüklenye hayır ya ucuz satacaklar yada allahına kadar korsana devam, içimizde korsan kitap almayan varsa bile ya korsan program kullanıyordur yada internetden film indiriyordur % 99 kimse ben süper ahlaklıyım demesin ben hiç degilse oldugum gibi söylüyorum uygun fiyat olursa tek çöp bile korsan almam.

• quote:

Para varsa orjinal,
    Para yoksa kopya.
    Ama seri kitapları genelde kopya alıyorum.(misal fantastik seriler,3 kitaba 60 YTL vermek zoruma gidiyor)
  • Orjinal tabi ki. Hirsizlara para mı yediricem.

Bu arada az kaldı beyler TÜYAPa neler alcaksiniz bakalım?

Ben 200 YTL goturcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Orjinal tabi ki. Hirsizlara para mı yediricem.

Ben 200 YTL goturcem
    Eğer orjinal bir kitabın liste fiyatı 10-13 tl arası ise korsan almaya değmez, çünkü korsan fiyatı da 10 tl gibi bir şeydir.

Eğer orjinal bir kitabın liste fiyatı 18-20 tl ise internet üzerinden 15 tl'ye alabilirsiniz.

Korsan kitapların basım kalitesi düşük olduğu için gözlerinizin bozulma ihtimali vardır.

Korsan kitapların kağıt kalitesi düşük olduğu için belli bir süre sonra kitap deforme olucaktır. İlerde okumada güçlük çekebilirsiniz.

Beğenmediğiniz korsan kitapları, ikinci el kitap alan yerlere satmazsınız, almazlar.

İmza günlerine korsan kitap götüremezsiniz. Fakat orjinal kitabı göğsünüzü gere gere götürebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreturr

Eğer orjinal bir kitabın liste fiyatı 10-13 tl arası ise korsan almaya değmez, çünkü korsan fiyatı da 10 tl gibi bir şeydir.

Eğer orjinal bir kitabın liste fiyatı 18-20 tl ise internet üzerinden 15 tl'ye alabilirsiniz.

Korsan kitapların basım kalitesi düşük olduğu için gözlerinizin bozulma ihtimali vardır.

Korsan kitapların kağıt kalitesi düşük olduğu için belli bir süre sonra kitap deforme olucaktır. İlerde okumada güçlük çekebilirsiniz.

Beğenmediğiniz korsan kitapları, ikinci el kitap alan yerlere satmazsınız, almazlar.

İmza günlerine korsan kitap götüremezsiniz. Fakat orjinal kitabı göğsünüzü gere gere götürebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Babam bu konuda çok titizdi o titizlik bana da geçti illaki orjinal.

Ayrıca emreturr' a %100 katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Orjinal tabi ki. Hirsizlara para mı yediricem.

Ben 200 YTL goturcem

Bir bakayım dedim, şuna rastladım;

28. İstanbul Kitap Fuarı yurt dışından çok sayıda yazar, şair, eleştirmen ve çevirmeni ağırlamaya hazırlanıyor. Türkiye’de uzun zaman çok satanlar listesinde yer alan kitapların yazarı Adam Fawer bir söyleşi ve ardından imza saatiyle Türkiye’den okurlarıyla ilk kez fuarda bir araya gelecek.

Kesinlikle gidiyorum, hayatta kaçırmam.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.