Kitabın korsanını alamıyorum nedense . Dürüst olayım evdeki çoğu şey oyun,müzik,film,program vs korsan ama kitaba gelince bugüne kadar hiç korsan kitap almadım
Hayatta olan yazarların kitaplarını orjinal alıyorum.
Olmayanlarıysa arkadaşlardan alıp okuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: knotaqram34
quote:
Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif
tamam emeğe saygı fakat ama çok pahalı orjinali 18 lira korsanı 6 ne fark var kitap ucuz olsun alıyım
Hiçbir fark yok haklısın. Devam et emek hırsızlıgına.
Ucuz baskı yapsınlar, ucuz malzeme kullansınlar, onlar da bizim cebimizceki üç kuruşa göz dikmesinler.
quote:
Orjinalden alıntı: 1881
Onun haricinde her zaman korsanın yanındayım.
Posterlerini baskı olarak tenini kullanıp duvarlara mı asalım? Yoksa kuş başı olup tabağa mı girmek istersin?
Korsanın yanındayım dedi adam... Gemi de ister misin? Baskı makinaları, 5 dvd-rw'li bilgisayar vs. koyarız, basar basar el altından satarsın. Sponsor AnimePiggy...
quote:
Hulki Cevizoğlu kitapları ile Diriliş Ve Şu Çılgın Türkler'i orijinal aldım sadece. Ayrıca hediye alacaksam da orijinal alırım. Onun haricinde her zaman korsanın yanındayım.
korsan da senin yanında merak etme.
Ben öncelikle cebimi düşünürüm. Arz edilirse talep ederim, gerisi emniyet güçlerine kalmış.
KORSAN xD
Keşke orjinaller biraz daha ucuz olsa. Geçen kitapçıya girdim iki kitap beğendim batkı 40 lira civarında tutuyor
quote:
Ben öncelikle cebimi düşünürüm. Arz edilirse talep ederim, gerisi emniyet güçlerine kalmış.
Sigara kullanmıyorsanız ayda 50-100 ytl arası kitaba harcayabilirsiniz, zor bişey degil.
Salaklık yapıp sigara kullanmıyorum ve ayda en az 2 kitap alıyorum. Toplamda 40 bile etmiyo bazen. Gelecekte bana fayda saglayacak birşey için neden 40 ytl'mi sakınayım.
sımdıye kadar nerdeyse hıc okumamısımdır orjınal olmayan kıtap
Kitabı kesinlikle orijinal seçiyorum.Ama korsan alanlara kızmıyorum.Yayınevi,yazar,kitapevleri kendi paylarından çok az miktarlarda indirirse herkes orijinal okuyabilir.Bizde haftada bir kitap almak yerine 2 tane alabiliriz.Ama orijinal alamayan arkadaşlara ikinci el tavsiye ederim.Orijinali pahalıda olsa korsan emek hırsızlığına giriyor.Ayrıca tezgahlarda orijinal kitap satan yerlerde var.Oralarda 5-10 tl ucuza gelebiliyor.Ayrıca Trudi Canavan'ın Kara Büyücü serisini hiçbiyerde bulamadım.İzmir'de satan bi dükkan varsa lütfen bana mesaj atın .
Bu arada ben hep orjinal alırdım ama korsan da 5 ytl be burda 20tl ye aldıgım 5 ytl ve baskısı,kagıdı da idare eder bi kitap yerine 4 kitap alabiliyorum.. çok pahalı yapıyorlar korsandan yakınıyorlar fakat hiç indirelim diye düşünmüyorlar :(
Orijinal alıyorum. Yalnız peşin alamadığım için kredi kartına taksit imkânından faydalanıyorum. Yoksa cidden orijinal kitap almak çok zor. Tutunamayanlar romanı 33 liraydı mesela. Kaliteli yayınevlerinin kitapları çok yüksek oluyor. Bu vesileyle onlara da seslenelim: biraz fiyatları düşürün yahu
quote:
Orjinalden alıntı: C@r@nthir
eğer yazar zaten dolar milyoneri olmuşsa korsan alıyorum genelde ama desteklenmesi gereken biriyse orj alıyorum.
aynen
quote:
Orjinalden alıntı: knotaqram34
quote:
Sigara kullanmıyorsanız ayda 50-100 ytl arası kitaba harcayabilirsiniz, zor bişey degil.
Salaklık yapıp sigara kullanmıyorum ve ayda en az 2 kitap alıyorum. Toplamda 40 bile etmiyo bazen. Gelecekte bana fayda saglayacak birşey için neden 40 ytl'mi sakınayım.
Sigara içmiyorum ancak kitabı 5 liraya hadi bilemedin 10 liraya almak varken 20-25 lira vermek bana koyuyor. Saman kağıdı da olsa ince karton kitap olsa da aynı yazı var içinde. Benim demek istediğim daha aza mal etmek varken sırf göz boyamak için allayıp pulluyorlar.
Bilmiyorum belki saçma düşünüyorum ama şu anki ekonomik durumumla kesinlikle ayda 50-100 lira gibi bir bütçe kitaba ayıramam.
Cep boy kitaplar güzel oluyo 10 liraya. Her kitabın cep boyu olsa keşke...
arasıra para bol oldumu orjinal ama genelde korsan
korsan
Kütüphane, sağolsun okul kütüphanesinde olmayan yok...Yeni çıkanları ise fiyatı uygunsa orjinal almaya çalışıyorum...