Şimdi Ara

Kitap Alırken Orijinal mi yoksa Korsan mı alıyorsunuz?? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
6.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrDraius

Forumda Hep Korsan Almayı Savundum Ama Taki Bugune Kadar Korsan Kitap Aldığımda İçimde Burukluk Oluyordu.
    Bugun Nt'de Geziyordum.Nutuk Alıcaktım Çıkarkende Biz Osmanlıyız Kitabını Gördüm Onuda Aldım.13 Tl'ye 2 Kitap Alıcaktım.Kasadaki Görevli Nutuk İndirimde Ve Bir Kitap Daha Alırsam En Ucuz Kitabın Bedavaya Geleceğini Söledi.Gittim İlber Ortaylının Gelenekten Geleceğe Adlı Kitabı'nı Aldım.13 Tl'ye 3 Kitap Almış Oldum Ve İçim Rahattı.Bundan SOnra Kampanyaları Takip Edicem Ve Orjinal Almaya Özen Göstericem.

Tebrikler. Ben de öyle yapıyorum hiç korsan almadım.
  • Orjinal almaya çalışıyorum. Orjinal alınca daha ayrı bi havası oluyor okurken.
  • orjinal ürünler ve korsan ürünler insanı iki arada bi derede bırakan ürünler

Birisinde sanatçıya destek var diğerince cebe

Bence sanatsız kalmayalım
  • 16 yaşındayım ve günün en az 90 dakikasını kitap okumaya ayırıyorum , korsan kitap alıyorum( 5 lira civarı) , orijinal kitaplar ise 20 lira.Şimdi orijinaller 7,5-10 falan olsa tabi ki korsan almam fakat 20 lira çok geliyor bana , 1 orijinal parasına 3-4 korsan kitap alabiliyorum.
  • "Orjinal kitaplar 20 lira , benim param yetmez" diye işin içinden sıyrılmak çok da doğru değil . İdefix'te sanal kitap fuarı var , gittim kıydım parama öğrenci halimle 17 kitap aldım , hem kargo ücretsiz geldi hem havaleden ufak kârım oldu . Kitaplarımın tanesi 9.5 liraya filan geldi . Sen doğrudan büyük kitap dükkanlarına girip(alkım vs.) , kampanya takip etmezsen , tanesini 20 liradan alırsın . Kitaba verilen paraya acımayın , 5 lira fazla verip orjinal alın .
  • Türkiye de satılan kitapların korsan dan farkı yok. Orjinalide saman kağıda basıyorlar korsanıda. Özellikle Türk yazarların kitapları 3.sınıf kağıda basılıyor.
  • serdar özkan kayıp gül 9.90 dı 9 a aldım onu 5 tlde korsan böyle olunca direk orjinalı alıyorum ama birçok kitapta 20 tlden aşağı deil (büyükşehirde oturmadığım kampanya olmuyor malesef )
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan-_-

serdar özkan kayıp gül 9.90 dı 9 a aldım onu 5 tlde korsan böyle olunca direk orjinalı alıyorum ama birçok kitapta 20 tlden aşağı deil (büyükşehirde oturmadığım kampanya olmuyor malesef )

Üzülerek söylüyorum çok yanlış seçim yapmışsın(kayıp gül) , söylediğim gibi internete bakmadan , kampanya takip etmeden alırsan 15'ten aşağı kitap yok mağazalarda ama kampanya takip edersen benim gibi tanesini 9 , 9.5 liradan almış olursun kitabını .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muşmula -- 30 Kasım 2009; 23:00:25 >
  • eskiden orjinal alıyordum ama üniversiteli olunca biraz korsana kaymaya başladım mesela soner yalçının son kitabını 5 liraya aldım(orjinali 23 lira) ama mesela agatha christie kitaplarının korsanını bulmak çok kolay değil çoğunuda okumuş olduğumdan onu orjinal alıyorum
    kısacası piyasada çok satan kitapların korsanını bulunması zor olanların orjinalini alıyorum büyük kitapçılardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Türkiye de satılan kitapların korsan dan farkı yok. Orjinalide saman kağıda basıyorlar korsanıda. Özellikle Türk yazarların kitapları 3.sınıf kağıda basılıyor.

şimdi doğru söze ne denir desem acaba tepki çeker miyim

Sahiden orjinal almakta fayda var ama kalite yükselmeyince insanları korsandan uzaklaştıramazsınız,bunu kabullenmek lazım
  • Kitapları bende orjinal alırım. Özellikle kitapyurdu ve frpkitap tan. :)
  • Orjinal alırım. İnternetten almamaya özen gösteriyorum kitabevi ortamı başkadır çünkü. Bulamadığım olursa internet veya ikinci el.
  • Ben internet'ten almak zorunda kalıyorum çünkü bizim ilçede hep dini kitaplar satılıyor.
  • Geçen gün Aldım 2 tane.
    Birisi Osmanlı Tarihi
    Diğeri Kayıp Gül.

Osmanlı Tarihi kaliteli basım, karton kapak 16 Tl'den 6 Tl Ye düşmüş.
    Diğeride Çok satanlar Listesinde 9.90 Tl.

zaten Toplasan ancak 20 kitabım vardır. Hepside Orjinal ya D&R'dan Almışımdır yada Kitapsan'dan.
  • orjinal alıyorum. korsan kitaplar gözü çok yoruyor. nadiren iyi baskı çıkıyor. çok korsan kitap aldım öğrenciyken.

ben internetten alıyorum yüzde 45 daha ucuz oluyor

ateşi yakalmak ve açlık oyunlarını aldım toplam 25 tl. kitapçıdan alsam 40 tl.

empatiyi aldım hepsi burda 5tl indirim çeki vermişti kitap 11 tl'ye geldi.
  • Boş Boş Gezerken Kitapçılara Girin Gezin Gerçekten Çok Faydalı Oluyor Dün Erdal Demirkıra'nın Sadece Başbakan Okusun Kitabını 4 Tl'ye Aldım İndirimdeydi(10tl Normal Fİyatı).D&r Girin Ordada İndirimli Ürünler OLuyor...
  • Ben kitap alırken D&R en sona tercih ediyorum. D&R piyasada satılan bir çok şeyin üstüne daha fazla fiyat basıp satıyor. Ha, ucuz sattıkları, kampanya yaptıkları çok şey oluyor ama en sona D&R... Bu arada "Zaman Çarkı" serisine başlamayı düşünüyorum. Kitaplar biraz pahalı ama okuyanlar çok şok övüyor. Hepsiburada.com da buldum. Kitap 11 seri; ve hangi kitabını alırsan al, kargo bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mushmula

quote:

Orijinalden alıntı: hakan-_-

serdar özkan kayıp gül 9.90 dı 9 a aldım onu 5 tlde korsan böyle olunca direk orjinalı alıyorum ama birçok kitapta 20 tlden aşağı deil (büyükşehirde oturmadığım kampanya olmuyor malesef )

Üzülerek söylüyorum çok yanlış seçim yapmışsın(kayıp gül) , söylediğim gibi internete bakmadan , kampanya takip etmeden alırsan 15'ten aşağı kitap yok mağazalarda ama kampanya takip edersen benim gibi tanesini 9 , 9.5 liradan almış olursun kitabını .

Arkadaşımız Kayıp Gül'ü alarak neden yanlış bir tercih yapmış ?

• Bir hocamız demişti ki ''Korsan kitap almayın; kaçakçılıktan yargılanırsınız.''. Ben de o gün bugündür orjinal kitap alıyorum.
  • Her şeyin korsanına evet diyebilirim (dvd,kaset vs vs) ama asla kitap konusunda korsana başvurmam. Kitaplarda başka bir emek var. Mesela korsan bir dvd alıyorsunuz ama vicdanınız rahattır ''adamlar milyon dolarları kapıyorlar zaten'' deyip geçiştirirsiniz. Ama kitap konusunda böyle olmuyor. Yıllar önce bir tane korsan kitap almıştım. Aldığımın akşamı sanki kitabın yazarına büyük bir ihanet etmişim gibi hissetmiştim ve kitabı yırtım atmıştm. Daha sonra parayı denkleştirip orjinalini aldım.

Hem zaten korsan kitap kokmuyor. Ben de kitap koklama huyu vardır. Herhangi bir sayfayı açıp koklarım. Korsan kitaplarda hiçbir koku gelmiyor Neyse çok uzattık, orjinal alalım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.