Şimdi Ara

Kitap arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • polisiye türü bir kitap arıyorum.sürükleyici heyecanlı bir kitap olsun sıkıcı olmasın yani acaba devamında ne olacak diye kitabı elimden bırakamayayım.Tavsiyeniz var mı

• Tess Gerritsen Cerrah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şah Mat'ı elinden bırakamazsın.Tess Gerritsen'dan Bıçak Sırtı'da güzeldir.Sherlock Holmes'u da okumadıysan oku derim.
  • '' Aklından Bir Sayı Tut '' henüz bitirmedim ama hakikaten sonunu feci merak ediyorum
  • şah mat ile başlayabilirsin. işi gücü bırakıp kitaba kilitleneceksin :)
  • aklıma olasılıksız geldi direkt.şahsen ben elime geçtiği gün bitirmiştim kitabı :) psikopat da iyidir.korkma ben varım diye bir kitap önerildi bana, polisiye imiş sanırım.yeri gelmişken sorayım, nasıl bir kitap acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

aklıma olasılıksız geldi direkt.şahsen ben elime geçtiği gün bitirmiştim kitabı :) psikopat da iyidir.korkma ben varım diye bir kitap önerildi bana, polisiye imiş sanırım.yeri gelmişken sorayım, nasıl bir kitap acaba?

Olasılıksızı beğenmeyen kimseye rastlamadım ama ben sıkıntıdan gebermiştim nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyu72

Tess Gerritsen Cerrah.

+1
  • Polisiyeye tam girer mi bilemem; ama Dan Brown'un 'bütün' kitaplarını öneririm. Henüz Brown'ın 4 kitabını okudum, okumadıklarımın da güzel olduğuna eminim. İnsan bir kere başladı mı kitabı elinden bırakamıyor.
  • yeri gelmişken bende bir tavsiyede bulunayım.paul cleaveyi tavsiye ederim yanılmıyorsam ilk kitabını 2006da çıkardı ama gerçek bir polisiye ve sürükleyici.bazı çevreler tarafından stephen king'e benzetiliyor
  • ben kitap değil de birkaç tane yazar söyleyeyim:
    1-Grange
    2-Glenn Meade
    3- Tess Gerritsen
    4-Carter Dickson
    5-Henning Mankell
    6-Tami Hoag
    7-Maxime Chattam
    8-Dan Brown
    9-Robin Cook
    10-Agatha Christie...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

ben kitap değil de birkaç tane yazar söyleyeyim:
    1-Grange
    2-Glenn Meade
    3- Tess Gerritsen
    4-Carter Dickson
    5-Henning Mankell
    6-Tami Hoag
    7-Maxime Chattam
    8-Dan Brown
    9-Robin Cook
    10-Agatha Christie...

Bu sıra beğenme sıranıza göre mi ?

• quote:

quote:

1-Grange
    2-Glenn Meade
    3- Tess Gerritsen
    4-Carter Dickson
    5-Henning Mankell
    6-Tami Hoag
    7-Maxime Chattam
    8-Dan Brown
    9-Robin Cook
    10-Agatha Christie...

yok kardeşim, benzer başlıklarla birçok konu var malum. 20- 30 tane kitap yazmaktansa üslubunu beğendiğim yazarlardan birkaç tane yazayım dedim. sıralama olarak(polisiye-macera yazarlarında) carter dicksonı ilk sıraya koyarım ama grange, g. meade, t. gerritsen gibi büyüklerimizi de ayrı bir severim

• quote:

quote:

quote:

1-Grange
    2-Glenn Meade
    3- Tess Gerritsen
    4-Carter Dickson
    5-Henning Mankell
    6-Tami Hoag
    7-Maxime Chattam
    8-Dan Brown
    9-Robin Cook
    10-Agatha Christie...

yok kardeşim, benzer başlıklarla birçok konu var malum. 20- 30 tane kitap yazmaktansa üslubunu beğendiğim yazarlardan birkaç tane yazayım dedim. sıralama olarak(polisiye-macera yazarlarında) carter dicksonı ilk sıraya koyarım ama grange, g. meade, t. gerritsen gibi büyüklerimizi de ayrı bir severim

Peki hocam, öyle olsaydı Meade, Gerritsen kıyaslaması yapacaktımda.

• quote:

Tess Gerritsen Cerrah.

bugün başladığım erle s. gardner kitabını bitireyim (150 syfa-cumaya biter) glenn meade'in 2. kitabını-şeytanın müridi- okuyacağım. buz kapanını okudum ve çok etkilendim konu ve üslubundan. piyasada bulunmayan hasat ve yörünge dışında tüm tess gerritsenleri okudum, bu açıdan tess gerritsen ile g. meade çok yakın yazarlar değil. ben meade'i şimdilik şu şekilde tanımlayabilirim: okuyucuyu kavramlarla boğmayan grange.
    grange için de: okuyucuya bolca bilinmedik kavram sunan glenn meade derim. tess gerritsende beni rizzoli hep güldürür hoş akıcı bir anlatımı vardır. hatta t. gerritsendeki kavram ve tıp terimleri meade de o kadar bol değildir. cerrah eseri , psiko analist - j. katzenbach'tan sonra beni en çok etkileyen kitaptır. siz ne düşünüyorsunuz yazarlar hakkında?

• quote:

quote:

Tess Gerritsen Cerrah.

bugün başladığım erle s. gardner kitabını bitireyim (150 syfa-cumaya biter) glenn meade'in 2. kitabını-şeytanın müridi- okuyacağım. buz kapanını okudum ve çok etkilendim konu ve üslubundan. piyasada bulunmayan hasat ve yörünge dışında tüm tess gerritsenleri okudum, bu açıdan tess gerritsen ile g. meade çok yakın yazarlar değil. ben meade'i şimdilik şu şekilde tanımlayabilirim: okuyucuyu kavramlarla boğmayan grange.
    grange için de: okuyucuya bolca bilinmedik kavram sunan glenn meade derim. tess gerritsende beni rizzoli hep güldürür hoş akıcı bir anlatımı vardır. hatta t. gerritsendeki kavram ve tıp terimleri meade de o kadar bol değildir. cerrah eseri , psiko analist - j. katzenbach'tan sonra beni en çok etkileyen kitaptır. siz ne düşünüyorsunuz yazarlar hakkında?

Gerritsen her kitabında doktorluğunu konuşturuyor bence. Grange da bilimsel ögeler var. Glenn Meade'de bunlar pek yok. Bunların olmaması + mı - mi tartışılır fakat bazen böyle şeylerden sıkılabiliyorum. Glenn Meade'in tarzı çok hoş ama diğer kitapları farklı diyorlar bilemem. Gerritsen'in Rizzoli serisi okumamın tek önemli sebebidir. Grange ise kurguları güzel yapıyor. Bu üçünden en iyisi tabiki Grange sonrada Meade.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.