Şimdi Ara

Kitap-Deneme tutarsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana TYT denemeleri ve sınavıyla oldukça benzer sorulara sahip olan bir Türkçe test kitabı önerir misiniz? Çünkü gerçekten şuan çözdüğüm birkaç yayının denemedeki sorularla yakından uzaktan alakası yok. Sadece paragrafı bölme ve hangisinden sonra/önce ve dil bilgisi soruları benzer geliyor. Onun dışında diğerlerinin çok bir alakası yok.

• bence alesleri çöz en yakın onlar.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

Peki paraf limit hakkında düşünceleriniz ne ikisinden birini almayı düşünüyorum?

• nsbwarrior N kullanıcısına yanıt

limit dil bilgisi soruları baya güzel sınava yakın ama pragrafları kolay sınavdan uzak. parafı çözmedim. bilgi sarmalı güzel hem paragraf hem de dil bilgisi olarak sınava en yakın deneme. 345 ilk denemeler çok güzel başlıyor 5-6 ya kadar ama sonra saçmalaşıyor. elit karma denemeleri var onlar da güzeldi. maalesef türkçede sınava çok yakın fazla kaynak bulunmuyor ama ben en çok bilgi sarmalını beğenmiştim ve 345in de ilk denemeleri güzeldi limit çok kolay gelmişti. bence en iyisi şimdi alesler ve dgs ile başla paragraftan onları ocağa kadar bitir. tyt türkçe denemelerine ise ocakta başlarsın günde tane çöze çöze ilerlersin. dil bilgisi olarak limiti çözebilirsin o güzel kitap. ben rüştü hocayı izledim dil bligsinde notlar çıkardım onları tekrar ettim ales ve deneme çözerek girdim 36-4 yaptım.

• Teşekkür ederim dedikleriniz mantıklı geldi göz atacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.