Şimdi Ara

Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.421
Cevap
323
Favori
229.640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bkm kitap'ta şu anda geçerli 100tl'lik bir sepete indirim yapan kod var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tekrar sipariş vermiştim Hayali Yerler Sözlüğü'nü bu sefer fatura kesildi gönderecekler, tekrardan teşekkürler:)

• Kidega üzerinde her gün bir kitabevi için 50% indirim oluyor kasımda. Bugün de özellikle "yüzüklerin efendisi-tek cilt" ya da Yerdeniz gibi tek cilt kitapları uygun fiyatla arıyorsanız güzel bir fırsat olabilir.

• yavy Y kullanıcısına yanıt

https://indirimkodu.donanimhaber.com/bkm-kitap//

Buradan ya da bir kaç sayfa önce yüzde 15 vardı. Çalışıyor mu bilgim yok deneyin.

Papara yğzde 15 iade var

Ayrıca Amazonda şu anda yüzde 70 kitap indirimi yazıyor genelde 55. 60a doğru çıkabilir bir kaç güne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1984 (Siyah Kutulu Özel Baskı)

49.93 TL

1984 (Kırmızı Kutulu Özel Baskı)

54.95 TL

Amazon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 15 Kasım 2021; 14:19:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'da hesabımda 150tl kitap&hobi alışverişine 50tl indirim indirimi var. Sadece bugün geçerli, isteyen bir arkadaşa ücretsiz kullandırabilirim

• yavy Y kullanıcısına yanıt
    Ben alayım.hocam

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Buyrun özele

• Arkadaşlar indirim şu an kullanıma açık, bekliyorum isteyen birine vereyim boşuna yanmasın

• kidegada %10 iniirm kodu falan yok mu hiç?

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Enpara hesabınız varsa, çeşitli şartları yerine getirince 100 liralık alışverişin 25 lirasını iade ediyor.

• BKM de şuan sadece DONANIMHABER kodu aktif

• kidega.com kendi doğumgünü olduğundan 12/12 kapsamında bir çok önde gelen yayınevinin kitaplarını %50'den satıyor. İlgilenenlere duyurulur.

• Osman Birinci Kitap - Aşk: Üç kıtada, altı asır hükmedecek bir imparatorluk kuracak. Adı, adaletle anılacak.
    16,41 TL
    Önerilen Satış Fiyatı: 59,50 TL
    İndirim: 43,09 TL (% 72)
    978-6051731292

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon da indirimler olmayacak herhalde

• eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt

Zam bile gelebilir şu piyasa şartlarında.

Kartınızda limit varsa alacaklarınızı bence şimdi alın ve okumaya başlayın, 10 gün içinde indirim olursa o kitaplardan 2.siparişi geçersiniz ve gelen ürünleri ilk siparişinizdeki fiyattan iade edersiniz.

Amazon nasılsa milletin kullanılmış ürünlerini bile iade alıyor, siz en azından temiz kitabı iade etmiş olursunuz.

• punqer P kullanıcısına yanıt
    Eylül ayında o kadar güzel kitaplar almıştım ki ama evde çıkan sorun nedeniyle kapıya gelen kargo yetkilisine mecburen iade vermek zorunda kaldım ama şimdi aynı kitapları tekrar almak istiyorum lakin fiyatlar tam iki katına çıkmış vaziyette yani iade ettiğime biraz pişman oldum.bir şekilde indirim olursa taksit felan almaya çalışacağım

• İdefix ve Kidega iyi şu anda fiyatlar konusunda. Ama karşılaştırmak gerek, bazı yayınlar bazısında daha iyi diğerinde daha pahalı.

Say yayınları uygun gördüğüm kadarıyla Idefix'te ama onun da hepsi değil :)

kitabinabak.com'dan faydalanıyorum ben karşılaştırma yapmak için. Tavsiye edebilirim.

• VanCleef V kullanıcısına yanıt
    KitSort uygulaması da güzel tavsiye ederim.Kidega ve idefix de taksit yapınca acayip vade farkı koyuyordu.Bir keresinde kidega dan 1700liralık alışverişim oldu buna 100 liralık kupon ile 1600 e indirdim ama 6 ay taksite 70 lira faiz koyunca içime oturdu kupon da hiçbir işe yaramadı.dediğin gibi bu aralar bkm idefix ve özellikle kidega da acayip indirimler oluyor.amazon bile pahalı kalıyor yanlarında

Bu arada amazonda her kategoride indirim açmışlar ama kitap kategorisinde indirim yok henüz inşallah bir an önce indirim başlar kitaplarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 22 Aralık 2021; 15:16:37 >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.