< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaman29 -- 26 Aralık 2021; 1:55:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu] (60. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Pokus kart (sanal kart ücretsiz isimli ya da isimsiz fiziksel kart çıkartmak 9.99tl) ile bazı indirimler var, gözatmanızı tavsiye ederim.
-
Bilgi Yayinevi kendi sitesinde Hasan Huseyin Korkmazgil kitaplari 5.90 TL. ilgilenenler kacirmasin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yararlandım hocam bilgilendirme için teşekkürler.
-
Rica ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amazondaki sepetim de duran 50 kitap 3 gün içinde 20 adete indi anlam veremediğim şekilde.Kitapları birileri toplu şekilde alım mı yapıyor aynı anda 10'ar 15'er kitabın stoğu nasıl biter anlamıyorum.Amazon satıştan mı çekiyor zam gelecek diye.Şimdi MH ile iletişime geçsem eminim onlarda bilmediği için sağlıklı cevap alamayacağım biliyorum.Stoğu bitenler de zaten maşallah Amazon eskisi gibi artık yenileyemiyor basım sıkıntısından dolayı.11 ocak da alışveriş yapacaktım şansa bak arkadaş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon satıcısı olduğu kitapları kaldırmış özellikle İş Bankası yayınları. Sanırım ya fiyat güncellemesi gelecek yada bir kampanya. En kötü ihtimal İş Bankası yada diğer DR vs gibi firmalar ile fiyat konusunda anlaşmazlıklar yaşanması olabilir ama ihtimal vermiyorum.
-
Alacağım cevabı bile bile MH ile görüştüm.Bana farklı müşteriler kitapları aynı anda aldığı için öyle oluyormuş rağbet olduğundan.yani diyemiyor ki biz satıştan çektik bir süreliğine diye işte birşey ama anlam veremedim.büyük ihtimal okkalı zamlı fiyatlarla tekrar stoklara koyacaklar.
50 liralık kitap 90 lira olmuş 25 liraya satılan kitap 60 lira.bunun gibi bir sürü sayarım daha ama böyle kitap zammı hiç görmedim son 2 ayda olduğu gibi
evet aynen öyle ama bunun sebebi ürünlerin altında Amazon olmayışı ama Amazon olan ürünlerde de ciddi artışlar söz konusu.. Umarım düzelir..
-
İdefix ve D&R ücretsiz kargo yapan kodlar 2022 itibariyle işlemiyor. Yenilerini paylaşabilecek arkadaşlar var mı? Yoksa benim ürünlerim mi bu kodlarla uygun değil bilemedim
-
Az evvel ben de denedim ve geçerli değildi. Elinde kod olup da kullanmayan varsa ve paslarsa çok sevinirim.
-
Kitap almak bile lüks oldu çok üzücü. İlkokul öğrencisi yeğenim var hocası 15 tane kitap istemiş okunması için bu zamana kadar sık sık alıyordum zaten kitap okusunlar diye, enpara kampanyasını düzenli kullanıyordum vs oda kalmadı. En son bkm kitaptan sipariş geçtim geçen hafta tekrar sipariş vermem lazım ama fiyatlar tavan. Ne yapabiliriz güncel en iyi kampanya vs site yada kart varsa tavsiyelere açığım. Ortalama 20-25 kitap almam gerek.
-
Ucuzkitapal sitesinde yapacağınız 100 TL ve üzerindeki alışverişlerde GarantiPay ile ödemenizi yaparak 30 TL bonus kazanabilirsiniz. Kampanya için son tarih 10 Şubat.
-
Ucuzkitapal sitesi de maşallah piyasının üzerinde fiyatlar eskiden o kadar pahalı bir site değildi
-
en para yine kidega ile anlaşsaa iyi oalcak sayelerinde bayak kitap alıyordul
-
Amazondan zorba adlı eserin ciltli olanını aldım fakat bendeki şanssızlık mı desem kitap ters basılmış.kitabı normal ön taraftan kapağını kaldırıyorsun kitabın son sayfası çıkıyor sonra ters çevirip arka kapağını kaldırdığında kitabın ilk sayfası sizi karşılıyor.nasıl böyle basım hatası yaptı can yayınları anlamadım ve o kadar da kaliteli kapak ki böyle kitabın bana denk gelmesi de bize nasipmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 18 Ocak 2022; 16:29:57 >
Mücellithane'de hata yapılmıştır. Yayınevi her kitabı kontrol edemeyeceği için böyle şeyler olabiliyor. İster Amazon'dan isterse Can'da değişim isteyebilirsiniz. Yardımcı olacaklardır.
-
aklıma yanlış basılan banknotların yüksek meblağlara satılması geldi birden
Amazon'a yazayım onlarda büyük ihtimalle kitap sizde kalsın hediye kartı olarak yükleyelim diyeceklerdir ama can yayınlarında o işlemler nasıl oluyor bilmiyorum.can yayınevi ile iletişime geçeyim ne diyecekler bakalım
Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X