Şimdi Ara

Kitap Fiyatları Hakikaten Ucuzlamış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkemizde güzel gelişmeler de oluyor arkadaşlar.

Bir yayınevinde çalışan arkadaşımla konuştuğumda, son 2 senede kitaplarda görülen genel indirimin, indirimdeki kitabın çok satması sayesinde yapıldığını söyledi.

Son 4 senede %200 artmış Türkiyede kitap satışları. Mesela artık yılbaşında çıkardıkları katalogdan yetmiyormuş ve bu sene iki katı kadar basmaya karar vermişler.

Bugün mail adresime gelen bir maille, idefixte bir günlüğüne kargo bedava olduğunu gördüm. Gireyim bakayım dedim ve inanamadım, İş Bankası Karamazov Kardeşleri 16 liraya satıyor. 1000 küsur sayfa.

İndirimler konusunda İthaki+İş Bankası+Yapı Krediden Allah razı olsun. Bu ülkeye gerçekten iyi bir hizmet yapıyorlar.

Gelelim son olarak konunun nihai açılma amacına:

1-Kitap alın.
    2-İş Bankası gençlik ve çocuk klasiklerinde çoook güzel kitaplar var ve inanamayacaksnız, 2.5 liralar. Alın. Okuyun.

• ben hala yeterli bulmuyorum fiyatları birileri hala cukka peşinde...
    ayrıca şöyle de bir mevzu var bazı basılı kitaplar nasıl olur da e kitaptan daha ucuza satılır? nasıl bir matematiktir bu? piyasa kötü yönetiliyor açıkça
  • Ayrıca bilerek mi ayarlıyor bilmiyorum ama çok satanlar listeleri mükemmele yakın.

Zweig dolu, Sabahattin Ali dolu, İslamcı içi boş ve Kişisel gelişim kitapları çok az görünüyor bu listelerde. Tabii ergenimsi kitaplar ve watpad'den türeyen kitaplar yok değil ama onlar da olsun o kadar. En azından okuma sevdası kazandırırlar çocuklara.
  • Doğan kitap ve Pegasus yayınları acayip pahalı
  • Ben de şu sıra kitaplarda bir ucuzlama olduğunu düşünüyorum. Sürekli indirimler oluyor,sanal fuarlar,kargo kampanyaları vs. Bunlar cidden güzel gelişmeler. Umarım devam eder bu ucuz fiyat eğilimi. Para biriktiriyorum zira büyük vurgun yapacağım.
  • İndirim olarak değil ama senelerdir yüksek enflasyona rağmen dişe dokunur bi' zam yapmadılar. Ancak yine de kitapçılara gidip alışveriş yapmak bence hala çok pahalı(kitapçı kaldı mı ki sorusu da haklı bir soru tabi). İnternet ona nazaran daha makul fiyatlar sunuyor.
  • Yine de türkiye şartlarına göre pahalı..
    100 liraya 5-6 kitap zor alınıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ucuz çıktı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Klasikler bir zahmet ucuz olsun, telif hakları yok.
  • Hocam kampanyaları yakalamak gerekiyor.

Bkm kampanyalarıyla, otostopçunun rehberini 9 liraya almıştım. Suç ve ceza + karamazov kardeşleri 15 liraya, poe nun tüm öykülerini 20 liraya almıştım. (2k sayfalık)

Ülkemiz şartlarında hele, ucuz kitap. Bugün bir sinema bileti 15 lira. 2 saatlik sinema ve kitap..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tomthejeer kullanıcısına yanıt
    ne zaman oluyor arkadaş bu kampanyalar bize denk gelmiyor.
  • İndirim kovalamayan, sıradan vatandaş için pahalı arkadaş. Kitap fiyatları 10, 15 lira arasında Her hafta iki adet kitap okuyacan vatandaşın 20, 30 lira harcaması olur. Ay hesabı yaparsak 80, 120 lira gibi bir rakam görüyoruz. Öğrenci veya herhangi kisi için az değil bu rakam ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: papummmm

İndirim kovalamayan, sıradan vatandaş için pahalı arkadaş. Kitap fiyatları 10, 15 lira arasında Her hafta iki adet kitap okuyacan vatandaşın 20, 30 lira harcaması olur. Ay hesabı yaparsak 80, 120 lira gibi bir rakam görüyoruz. Öğrenci veya herhangi kisi için az değil bu rakam ...

Her hafta iki kitap alan birisinin yılda yüz, otuz senede üç bin kitabı olur. Bence çok fazla.

Onun yerine kütüphaneler, arkadaş kitapları kullanılırsa ekonomik oluyor.

Kaldı ki benim yorumum günümüz kitap fiyatlarının ucuzlamış olmasına yönelik. 2 senede her şey pahalılaşırken kitaplar ucuzladı bu iyi.

Ayrıca bugün D&r da kargo bedava.

• quote:

Orijinalden alıntı: EL_NINO

ne zaman oluyor arkadaş bu kampanyalar bize denk gelmiyor.

Dr da kargo bedava bugün.

Babilde 50 lira üstünde, enpara 25 lira iade ediyor.

• indirimleri ,kampanyaları takip etmek lazım .isveç çetesi diye bir kitap var uzun zamandır listemde alacaktım indirim kovalıyordum çünkü fiyatı hakikaten pahalı neyse bugün bir baktım dr de hem %50 indirime girmiş hem de üstüne bugüne özel kargo bedava olunca kaçırmadım.okuoku,kitapyurdu,dr ve babil ara ara bakarım böyle niyetli olduğum kitaplar indirim kampanya olunca kaçırmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kun_agüero_16

indirimleri ,kampanyaları takip etmek lazım .isveç çetesi diye bir kitap var uzun zamandır listemde alacaktım indirim kovalıyordum çünkü fiyatı hakikaten pahalı neyse bugün bir baktım dr de hem %50 indirime girmiş hem de üstüne bugüne özel kargo bedava olunca kaçırmadım.okuoku,kitapyurdu,dr ve babil ara ara bakarım böyle niyetli olduğum kitaplar indirim kampanya olunca kaçırmam.

Benim de merak ettiğim bir kitaptı. Alırım belki ben de.

• tomthejeer kullanıcısına yanıt
    bu fiyatı ve üstüne ücretsiz kargoyu kaçırmayın derim .

• Dr da jules verne kitapları 5 lira.

Bir haftalık sigara parasına 15 kitaplık verne kütüphanesi kurmak mümkün. 1 haftalık!
  • İnternette indirimleri takip etmeyen ve mağazadan alışveriş yapmak isteyenler için hala ucuz değil.
  • Ben iki kitabı on liraya alıyorum.Adana'da kitabın tanesi beş lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güneyli Kitapkolik

Ben iki kitabı on liraya alıyorum.Adana'da kitabın tanesi beş lira.

Ben de Adana'da oturuyorum da nerede 5 lira bu kitaplar ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.