Şimdi Ara

Kitap listem iyimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maksimum 100 lira harcayabilirim genellikle bilim kurgu serisi tükenmeden toplamaya çalışıyorum malum yüzyılın bilim kurgu öykülerinin sonu malum

Kitap listem iyimi ?

sizce bu liste nasıl alternatif öneriniz varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 2 Eylül 2018; 15:29:48 >

• Altıkırkbeş'in çevirileri berbatmış. Zaten kendisi de berbat bir yayınevi de neyse.

O yüzden Philip'inkini İngilizcesinden okumanızı öneririm şahsen.

Kolay gelsin.
  • İthaki'nin bilim kurgu klasikleri çevirileri oldukça iyidir, şahsen tavsiye ederim. Oldukça ufuk açıcı kitaplar, henüz yalnızca 15-16 tanesini falan okumuş olsam da. Listenizde bulunan Uzayda Piknik özellikle baya başarılı bir kitap. Zaten Tarkovski'nin Stalker isimli filmine de esin kaynağı olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

Altıkırkbeş'in çevirileri berbatmış. Zaten kendisi de berbat bir yayınevi de neyse.

O yüzden Philip'inkini İngilizcesinden okumanızı öneririm şahsen.

Kolay gelsin.
    ithaki bassa keşke yemin ediyorum alfa yayınevinden aldığım philip k dick kitabını daha ilk sayfadan okumayı bıraktım ama mecbur aldık başka alternatif yok mecbur okuyacağız

şu işi işin ehli birisine versinler ithaki yi gayet beğeniyorum bu arada
  • Uzay'da Piknik kulağa hoş geliyor, listeye ekleyelim. Teşekkürler.
  • Hepsi iyi kitaplar. Fantastik macera seviyorsan Sevimsiz Tanrılar'a bir bak derim.
  • İthakinin çevirilerini ben de beğenmiyorum, ayrıca bir sürü yazım ve noktalama hatası oluyor. Maymunlar gezegeni iyiydi ama sorunsuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • liste çok iyi ama sipariş vereceğiniz site idefix, oku oku ya da kitapyurdu olsa daha uygun fiyatlara gelir bilim kurgu olarak yürüyen kentler serisini öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitap alırken kimseye sorma. belli bir yaşı geçtikten sonra kimse sana karışamaz. herkes kendi beyninin heykeltıraşıdır, yazarı bilen de sensin kitabın genel içeriğini de. kimseyi kendine ortak yapma. böylece özgün birey olursun, yığınlardan ayrışırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.