Şimdi Ara

Kitap Okuma Grubu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
4.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide ekle hocam yanlız kitap belli olunca bütün gruba katılanlara özel mesaj atarsan daha iyi olur

bide hocam bence belirlediğin kitapları en başta anket yap millet seçsin en çok oyu alanı okuyalım öbür türlü herkez farklı bi kitap söyliycek anlaşılan o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecvdr -- 23 Aralık 2011; 23:13:05 >
  • bende katılırım
  • Bende katılmak isterim ama kitabı okuduktan sonra bir yerde buluşulur mu tartışılacak yoksa burada mı ? Ona göre bende katılırım.

Kitap tavsiyesi olarak Umberto Eco - Prag Mezarlığı
  • grup1;
    aperpil
    blackemre
    agelmez
    khefren
    gungor96
    BİLOCAN
    Sewim4
    Anitablake
    emrecvdr
    Brokengoblet
    klavyelist

istek kitapları alırız, sonra anket yaparız derim. Suan sayı yeterli gibi. herkes bir kac kitap yazarsa anketi olusturalım. Sonucu herkese mesajlamaya calısıcam inş.

bu arada herhangi bir buluşma olmayacak, cünkü il yada mekan sınırlaması yok. Herkes ne yorumu var ise burada yazabilir. Cok güzel olacak bence. Bu sekilde devam edersek tek tip degil degişik kitaplar okuma sansımız olacak, hemde farklı bakıs acılarını yakalama fırsatımız olacak. Bir insan bir kitabı okudugunda anladıgı yine kendine göredir, bir baskasının yorumu ona farklı bir bakıs acısı kazandırabilir. gelişim, bakıs acısının genişlemesi demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aperpil -- 24 Aralık 2011; 13:25:55 >
  • Çok güzel bir düşünce ama uygulamayı biraz çeşitlendirmek amacıyla bir öneri sunmak isterim.

Daha hiçbir şey belli olmadan grup oluşturmak bana çok doğru gelmiyor. Belki kitap ve zaman dilimi seçildikten sonra bazı arkadaşların planına uygun olmayacaktır. Bunun yerine önce kitap seçimi yapılıp (oylamayla olabilir) zaman kararlaştırldıktan sonra gruplar oluşturulursa daha kesin bir sonuç elde etmiş oluruz.

Her dönem standartlara uygun farklı bir başlık açılır (belki aperpil bu konuda öncü olduğundan dolayı bize bu konuda yardımcı olabilir) ve ilk mesajda seçilen kitap, başlangıç zamanı, bitiş zamanı ve mütalaa zamanı bildirilir ve o plan doğrultusunda hareket edilir.

Başlangıç için önerim her ayın 1-15 tarihleri arasında kitap okuma dönemi, 16-22 tarihleri arası mütalaa zamanı ve 23-30 tarihleri arasında ise bir sonraki kitabın seçimi için öneri ve oylama dönemi olabilir. Birkaç ay sonra sistem oturduktan sonra bu zaman kısaltılabilir veya uzatılabilir ona topluca karar verilir artık, önemli olan bir başlayıp ne şekilde ilerlediğini görebilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FormuLAkers -- 24 Aralık 2011; 14:48:12 >

• hafta sonu okunacak olan kitapta karar kılsak da pazartesi başlasak çok iyi olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
  • Benim adayım, da vinci şifresi
  • Beni de ekleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FormuLAkers

Çok güzel bir düşünce ama uygulamayı biraz çeşitlendirmek amacıyla bir öneri sunmak isterim.

Daha hiçbir şey belli olmadan grup oluşturmak bana çok doğru gelmiyor. Belki kitap ve zaman dilimi seçildikten sonra bazı arkadaşların planına uygun olmayacaktır. Bunun yerine önce kitap seçimi yapılıp (oylamayla olabilir) zaman kararlaştırldıktan sonra gruplar oluşturulursa daha kesin bir sonuç elde etmiş oluruz.

Her dönem standartlara uygun farklı bir başlık açılır (belki aperpil bu konuda öncü olduğundan dolayı bize bu konuda yardımcı olabilir) ve ilk mesajda seçilen kitap, başlangıç zamanı, bitiş zamanı ve mütalaa zamanı bildirilir ve o plan doğrultusunda hareket edilir.

Başlangıç için önerim her ayın 1-15 tarihleri arasında kitap okuma dönemi, 16-22 tarihleri arası mütalaa zamanı ve 23-30 tarihleri arasında ise bir sonraki kitabın seçimi için öneri ve oylama dönemi olabilir. Birkaç ay sonra sistem oturduktan sonra bu zaman kısaltılabilir veya uzatılabilir ona topluca karar verilir artık, önemli olan bir başlayıp ne şekilde ilerlediğini görebilmek.

haklı olabilirsiniz. Ben genel olarak su zamana kadar tanık oldugum okuma gruplarını düşünerek böyle baslamıstım. Onlarda grup belirlenir, sonra kitap belirlenir. Herkese uymasada okunacaktır. Önemli olan farklı bakıs acılarını yakalamak ve okuma alıskanlıgını kaybetmemek, artırmaktır.

verdiginiz zaman dilimleri cok mantıklı. Güzel olabilir.

Bazı arkadasların sabırsızlandıklarını görüyorum, Madem bu ilk olacak elbette ilerleyen gruplarda degişiklikler eklemeler olacaktır giderek daha işlevsellesecektir diye düşünüyorum. O zaman baslayalım ne dersiniz. s ana kadar önerilen kitapları anket yapalım. Buyurun.

grup1;
    aperpil
    blackemre
    agelmez
    khefren
    gungor96
    BİLOCAN
    Sewim4
    Anitablake
    emrecvdr
    Brokengoblet
    klavyelist
    aelin-uial
    formulakers (?)

• Suç ve Ceza
    Cep
    Açlık Oyunları
    Medyum
    Dünyalar Savaşı
    Oda
  • Suç ve Ceza ( Fyodor Mihaylovic Dostoyevski )
    Açlık Oyunları (Suzanne Colins)
    Puslu Kıtalar Atlası (İhsan Oktay Anar)
    Cerrah (Tess Gerritsen)

Benim 4' lüm bu
  • arkadaslar ben bu anketin nasıl yapılacagını bulamadım. Diger forumlarda cok acıktı burada nasıl bilemedim sizden biri asagıdaki kitapları ankete katabilir mi?

Suç ve Ceza ( Fyodor Mihaylovic Dostoyevski )
    Cerrah (Tess Gerritsen)
    Uçurtma Avcısı
    Erabos
    serenad
    new york üçlemesi
    aşk mutfakta pişer
    da vinci şifresi
    Cep
    Medyum
    Dünyalar Savaşı
    Oda
  • quote:

Orijinalden alıntı: aperpil

arkadaslar ben bu anketin nasıl yapılacagını bulamadım. Diger forumlarda cok acıktı burada nasıl bilemedim sizden biri asagıdaki kitapları ankete katabilir mi?

Suç ve Ceza ( Fyodor Mihaylovic Dostoyevski )
    Cerrah (Tess Gerritsen)
    Uçurtma Avcısı
    Erabos
    serenad
    new york üçlemesi
    aşk mutfakta pişer
    da vinci şifresi
    Cep
    Medyum
    Dünyalar Savaşı
    Oda

http://www.easypolls.net/poll.html?p=4ef62769a509b0e4e8dddfc8

şöyle internetten bir sayfa açtım ben. bunu ilk posta koyabilirsin. forumda anketi sadece sen açabilirsin.

Puslu kıtalar atlası. İlk oy benden. Önceden okudum ama bir daha seve seve okurum. Çok mükemmel bir kitaptır. İlk üçüme girer.

• super. ben forumda anket olusturayım diyordum bu güzel olmuş. bende aclık oyunlarından yana kullandım. Fakat puslu kıtalar atlasınıda cok övüyorlardı arkadaslar aklımdadı o olursada cok sevinirim. hadi hayırlısı
  • Benim Oyum da Puslu kıtalar atlasın da
  • benim oyum Suç ve Ceza'ya oldu.Puslu Kıtalar Atlası'nı okumuştum ama güncellemek adına bir daha okuyabilirim.Açlık Oyunları'nı da çok merak ediyorum.
  • bende medyum a kullandım oyumu
  • quote:

super. ben forumda anket olusturayım diyordum bu güzel olmuş. bende aclık oyunlarından yana kullandım. Fakat puslu kıtalar atlasınıda cok övüyorlardı arkadaslar aklımdadı o olursada cok sevinirim. hadi hayırlısı

Aclik oyunlari cok yararli olmaz aslinda. Cunku uzun bir kitap ve 2 kitabi daha var. O yuzden bence daha ince kitaplara yonelmeliyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelin-uial

quote:

super. ben forumda anket olusturayım diyordum bu güzel olmuş. bende aclık oyunlarından yana kullandım. Fakat puslu kıtalar atlasınıda cok övüyorlardı arkadaslar aklımdadı o olursada cok sevinirim. hadi hayırlısı

Aclik oyunlari cok yararli olmaz aslinda. Cunku uzun bir kitap ve 2 kitabi daha var. O yuzden bence daha ince kitaplara yonelmeliyiz.

haklısınız. fakat okur kitlesi cok geniş görünüyor, ve tüm okuyanlar övgülü yorumlar yapmıs. Bu nedenle uygun gördüm ama listedeki kitapların geneli güzel. hepsine uyarım.

bakalım ne cıkacak :)
  • grup1;
    aperpil
    blackemre
    agelmez
    khefren
    gungor96
    BİLOCAN
    Sewim4
    Anitablake
    emrecvdr
    Brokengoblet
    klavyelist
    aelin-uial
    formulakers (?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aperpil -- 24 Aralık 2011; 23:40:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.