Şimdi Ara

Kitap Okuma Grubu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
0
Favori
4.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aperpil hocam bana soru işareti koymuşsun, son günlerde foruma sık uğrayamadığımdan dolayı durumumu açıklayayım. Yaklaşan yılsonu ile birlikte artan iş yoğunluğu neticesinde ben bu gruba kesin olarak katılamıyorum. Katılan arkadaşlara keyifli okumalar dilerim.
  • Aynen , uygundur 3 kişimi tartışma yapacağız
  • tmm hocam ama ikinci kitabıda şimdiden seçmeyen başlayalım 15 inden sonra gene kitap seçmeyle uğraşıp zaman kaybeymeyelim
  • Arkadaşlar ben kitabı edindim . Nasıl bir kitap acaba diye içine bakayım dedim , kendime geldiğimde ilk bölüm bitmişti. Süper kitapmış gerçekten onu söyleyeyim İyi ki bu kitabı seçmişiz .
  • Puslu Kıtalar Atlası çıktı demek, tüh ya. 15 gün beklemek istemiyorum hiç, ne yapsam, alternatif okuma grubu mu kursam acaba
  • Peki kitabı önceden okuyanlar ne yapacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klavyelist

Peki kitabı önceden okuyanlar ne yapacak ?

Aynen bende önceden okudum birdaha okuyasım yok hiç.
  • İnternette araştırma yapın , sevilen kitaplar hangileri ( roman olarak ) bir dahaki kitabımızı seçmiş oluruz zaman harcamayız .
  • bende katılıyorum
  • Hocam kitabı okumaya başlamalısın o zaman . Kitap seçildi .

İhsan Oktay Anar - Puslu Kıtalar Atlası
  • quote:

Orijinalden alıntı: khefren

Hocam kitabı okumaya başlamalısın o zaman . Kitap seçildi .

İhsan Oktay Anar - Puslu Kıtalar Atlası

tamam
  • supersiniz,
    ah bende edinmeliyim hemen,
    okuyanlar kusura bakmayın arkadaslar, 2. grup secimlerinde daha dikkatli oluruz. 2. grup için secenekleri sunabilirsiniz.

hocam ? ni katılıp katılmayacagınızdan emin olmadıgım için koymustum. Katılıyorsanız cok seviniriz.
  • hocam bu arada kolay gelsin bende iş degiştirdim yeni iş ögreniyorum zor oluyor.
    anlıyorum sizi inş. benim bir grubum daha var bir kitap daha demek ama bitiricem inş.
  • grupta ses seda yok . Benden başka kitaba başlayan yok mu ?
  • mutlu yıllar iyi okumalar
  • Bence

Anket kötü olmuş grupta okunan kitaplar klasik eserler olmalı. Polisiye kitapları okuyup tartışmanın bir anlamı yok çünkü kitapta anlam derinliği olmaz heycanla sonunu merak ettiğin için okursun o kitap orda biter. Ama klasik kitaplar öyle değil ben kitap seçimlerini beğenmedim. Özellikle de Türk Edebiyatından seçilirse daha iyi olur çünkü çoğu kişi daha kendi edebiyatımızı tanımıyor belki bu sayede insanlar okuma fırsatı bulur Mesela çalıkuşu çok iyi Küçük Ağa çok iyi bunlarla başlanabilir.
  • güzel bir yorum güzel bir düşünce

olabilir neden olmasın, bu bir baslangıctı, zamanla hersey yerine oturacaktır.
  • 3. bölüme gectim, bende mi bir anormallik var anlamakta zorlanıyorum, yada gürültüde okudugum için mi anlamıyorum,
  • kitabımı bitirip yeni kitaba başlayamadım
  • Kürk Mantoly Madonna okunursa girerim bende bu hafta.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.