Şimdi Ara

Kitap Okuma Işığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
10.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheGuardian

2.'yi kullanıyorum ben, birkaç gündür gayet hoşuma gidiyor tavsiye ederim ama yatarak okuyacağım diyorsan hiçbiri kullanışlı değil bence

TheGuardian kullnıcı adlı Murat Canere sakın inanmayın.O bir dolandırıcıdır.Bana kullanılmış Opet şifresi sattı.
  • ''bende 2'ncisini kullanıyorum'' çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4rkness

quote:

Orijinalden alıntı: vorschlaghammer

Arkadaşlar kitap okuma ışığı almayı planlıyorum. Genelde yatarak okuyorum. Sizce nasıl bir şey alayım? Olası modeller:

Sizin önereceğiniz farklı bir model var mı?

Hocam yatağın başlığına monte edebileceğiniz oynar başlıklı lamba alın derim. Hem sizin için daha rahat ve kullanışlı olur.

Kitap Okuma Işığı

Anlatmak istediğim lambayı şuan bulamadım ama bu fotodaki lamba gibi hareketli bir şey olabilir.

Edit: Alıntı hatası

bende aynısından kullanıyorum tavsiye ederim.

• yatarak kitap okumak en buyuk zevklerimden biridir. soyle birde ayaklarini ust uste atip yukari kaldiraraktan yani. isiga gorede yatma pozisyonunu ayarliyorum.
    sadace gozluk hisasinda kitap okumak bana gore degil. ha kitaba bakmak isteyenler icinse bilemem
  • 2.sini alma.çok kullanışsız
  • Bana hiçbiri kullanışlı gelmedi,hem zaten yatarak kitap okuyamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Aynen video süperr.
  • İnternetten 2 yerden aldım gözlüğü herhangi bir düşme vb. bişiy olmadan ışıklardan biri yanmamaya başladı. Diğer sinyal verir gibi yanıyor. D&R da falan olsa böyle bişiy çok güzel olur. Hem daha sağlam hemde bi sıkıntı olunca değiştirme şansımız olur belki.
  • Arkadaslar ekonomik bisey istiyosaniz remzi kitap evinde bulabilirsiniz

• 5800 phone torch programını yükledim.yatarken ekran ışığını açıyorum öyle okuyorum.
  • hocam bende kitaba takılanlardan vardı . Ama resimdeki kadar büyük değildi , kullanışsızdı evet sürekli tak çıkar filan ,sonra tişörtümün yakasına tutturup okumaya başladım , yani kitaba değil de giydiğin üste takabilirsin öyle daha iyi oluyor . Ama tabi en iyisi ışıklı bir kindle almak :)
  • Bende 3 ü de var, ve en kullanışlısı 1. olan kitap okuma gözlüğü aydınlatması çok net, çok kullanışlı.
    3. olanı tavsiye etmiyorum sayfa değiştirmek uğraştırıyor.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candreva87 -- 31 Ağustos 2014; 22:38:28 >
  • Kitap okuma gözlüğü almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Kitap okuma gözlüğü almayı düşünüyorum.

gozune yazik, hic tavsiye etmem. gozun sulaniyorsa eger biraz dinlendir. bir kere gozluk taktinmi bir daha geri donusu yok
    ozellikle gunduz okumaya gayret et. gerekirse sabahlari erken kalk, gunduz isigindan daha fazla yararlan

• quote:

Orijinalden alıntı: otuz3

quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Kitap okuma gözlüğü almayı düşünüyorum.

gozune yazik, hic tavsiye etmem. gozun sulaniyorsa eger biraz dinlendir. bir kere gozluk taktinmi bir daha geri donusu yok
    ozellikle gunduz okumaya gayret et. gerekirse sabahlari erken kalk, gunduz isigindan daha fazla yararlan

Zaten almadım. Araştırınca dediklerinin doğru olduğunu anladım. Sabahları veya öğle okuyorum daha çok. Geceleri de okuyorum. Göze zararı yokmuş zaten.
  • Okuma gözlüğü alıcam. Geceleri okurken gözlere zararı var mı
  • Benim de almam lazım en iyisi gözlük heralde. Yurtta kalıyorum gece kitap zevkim kalmadı
  • Bu tarz gözükler gözü yorabilir.Kullanan hiç görmedim.
    Ama masa lambası daha iyi olur.Fakat masa lambalarında çok önemli bir ayrıntı var.Göz sağlığı için ışık kaynağı gözünüzün üstünde olması gerekiyor.Yani yüksekliğinin iyi düzeyde olması gerekir.
    Mesela bu lamba gözünüzü belli süre sonra ağrıtır.Çünkü yükseklik yeterli değil.
    http://www.hepsiburada.com/liste/lamba-mia-rana-masa-lambasi-krem-kirmizi/productDetails.aspx?productId=hrpelsa5815151&categoryId=13003235&SKU=HRPELSA5815151-KKI
    Ama şu lamba yeterli yüksekliğe sahip olduğu için gözünüz daha az yorulur.
    http://www.hepsiburada.com/liste/philips-architect-masa-lambasi-beyaz-1x60w-230v/productDetails.aspx?productId=hrphi128310131&categoryId=13003235&SKU=HRPHI128310131

• Envai çeşidini deneme fırsatım oldu
    Led kullandıkları için sayfayı aydınlatacağına sanki kitaba ateş ediyor gibi bir noktayı aydınlatıyorlar.

Mümkünse uzaklığını ayarlıyabileceğiniz bir şey olsun.
  • 1. Resindeki okuma gözlüğü güzel gibi ondan alıcam ama gözlere zararı var mı acaba?
    üstelik ben bu parçayı nereden bulabilirim kırtasiyelerde var mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.