Şimdi Ara

Kitap Okuma Işığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
10.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En uzun süre kullandığımı Bauhaus tan almıştım.Hala var mıdır,bakmak lazım.
  • myanemicnick kullanıcısına yanıt
    İnternetten sipariş vereyim diyorum.Sen biliyormusun sanaldan alışverişi
  • PeşimizdeBiriVar kullanıcısına yanıt
    evet sana lazim boyle seyler. yurtta ikide bir sessiz olun arkadaslar, lambalari sondurun, yarin finalim var, pencereyi kapat usuyorum, perdeyi ort isik geliyor..... diyen cok olur ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten baktım,genelde hepsiburada da çeşit oluyordu ama bu aralar pek yok.
  • 2. model var bende gayet kullanışlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse hayatında okuma gözlüğü görmemiş sanırım saçma sapan gözü bozarsın gibi yorumlar yapılmış. okuma gözlükleri yani arkadaşın en üstte ilk soruda sorduğu gözlük camsızdır. cam yoksa nasıl gözü bozar sadece kenarlarda 2 led ışığa sahiptir baktığın noktayı aydınlatır aynı madencilerin kafa ışıkları gibidir o kadar. tek dejavantajı var pilleri hızlı piter pil almak takmak sıkıntıdır.
  • ışıklı gözlük pek kullanışlı değil... gçz yoruyor ve baş ağrısı yapıyor.
    İkinci modeli yaklaşık dört aydır kullanıyorum ve çok memnunum...
  • Yahu ben de kitap okumaya nasıl başladınız falan öyle bir konu sandım kitap okuya okuya kelimelerin gerçek anlamını unuttuk Ben de şu gözlüklerden alacaktım da 60 lira diyince adam vazgeçtim tabi Bu kadar pahalı mı bunlar internet dışında alan yok mu ucuza?
  • Up öneriler varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu çarşıdan 5 liraya almıştım. Yatağın kenarına tutturup okurdum fakat ışık gücü azalıyor bir süre sonra.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.