Şimdi Ara

Kitap Okuma Işığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
10.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kitap okuma ışığı almayı planlıyorum. Genelde yatarak okuyorum. Sizce nasıl bir şey alayım? Olası modeller:

Kitap Okuma Işığı

Kitap Okuma Işığı

Kitap Okuma Işığı

Sizin önereceğiniz farklı bir model var mı?

ÖNEMLİ: Bu ışık göze zarar verir mi?

EKLEME:http://www.hergunyeniurun.com/cift-basli-kitap-okuma-lambasi-urun1759.html

Kitap Okuma Işığı

Bu da seçeneklere eklendi beyler. 3. nün üst modeli. Şimdilik gözüme en cazip gelen bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorschlaghammer -- 7 Ocak 2014; 11:10:53 >

• Üçüncüsü güzelmiş.
    Ama gözünü yorabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Üçüncüsü güzelmiş.
    Ama gözünü yorabilir.

+ sayfa değiştirirken sıkabilir, çıkar-tak, çıkar-tak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

quote:

Üçüncüsü güzelmiş.
    Ama gözünü yorabilir.

Doğru
  • Hocam hicbiri de ise yaramaz hepsini de kullandim size sunu tavsiye ederim boyun lambasi olarak geciyor

Kitap Okuma Işığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam onu kasıtlı olarak yazmadım çünkü söylediğim gibi yatarak okuyorum ve yatarken boynumda o şey sağa sola düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vorschlaghammer

Hocam onu kasıtlı olarak yazmadım çünkü söylediğim gibi yatarak okuyorum ve yatarken boynumda o şey sağa sola düşer.

Bir sekilde ayarlanir diye dusunuyorum cumku kivrilabiliyor

Resimdekileri siddetle tavsiye etmiyorum cunku hem kullanissiz hem de -onemli olan bu- dusuk isik verdigi icin gozlere cok buyuk zarari var. Eger benim onerdigimi istemiyorsaniz digerlerinden daha saglikli olan yuksek isikli insaatcilarin kullandigi kafa lambasi almaniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pdf yi kitap yapma?
    10 yıl önce açıldı
    Hızlı okuma ve yks
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üçüncü tarz olanlar en kullanışlısı aralarında.
    Ama okuma lambası kullanışlı bi şey değil zaten.Fakat üçüncü resimdeki lambayla seneler evvel Zümrüdüanka Yoldaşlığını'nı akşam 8 sabah 12 arasında 16 saatte bitirmiş,sıkıntı da çekmemiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Sterling

quote:

Hocam onu kasıtlı olarak yazmadım çünkü söylediğim gibi yatarak okuyorum ve yatarken boynumda o şey sağa sola düşer.

Resimdekileri siddetle tavsiye etmiyorum cunku hem kullanissiz hem de -onemli olan bu- dusuk isik verdigi icin gozlere cok buyuk zarari var. Eger benim onerdigimi istemiyorsaniz digerlerinden daha saglikli olan yuksek isikli insaatcilarin kullandigi kafa lambasi almaniz

Düşük ışığın göz bozduğundan emin misiniz? Çünkü:http://www.youtube.com/watch?v=bOmHtXKz4zw

• quote:

quote:

quote:

Düşük ışığın göz bozduğundan emin misiniz? Çünkü:http://www.youtube.com/watch?v=bOmHtXKz4zw

Kalici bir hasari yokmus ama yine de kitap okumanizi engelliyor

• vorschlaghammer kullanıcısına yanıt
    Hocam 2.sini kesinlikle tavsiye etmem insanı kitap okumaktan soğutur.3.sü de pek bir baltaya sap olacak gibi gözükmüyor pratik olmaz,gözlük versiyonuysa açıkçası biraz merakımı celbetti.
  • Kullanışlı gözükmedi bana hiç biri ben önermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

quote:

Üçüncüsü güzelmiş.
    Ama gözünü yorabilir.

Kabına tak...
  • quote:

quote:

quote:

Bunu öğrendiğim iyi oldu

• 2. si ve 3. sü bende var

2. inanılmaz kullanışsız. zaten sadece masada okumaya elverişli. yatarak okurken onu tutmak çok zor olur.

3.sü idare eder ama kitabın iki sayfasını da tamamen aydınlatmıyor. sürekli tepesini oraya buraya çevirmen lazım yan sayfaya geçtiğinde. hatta sayfanın alt kısmı üst kısmı bile fark ediyor. zaten fotoğrafa da bakıp bariz bi şekilde fark edilebilir. üst kısıma fazla ışık gelmemiş.

gözlük nasıl bilmiyorum.
  • vorschlaghammer kullanıcısına yanıt
    Diğerlerini bilmem ama ben 3. yü kullandım ve gayet hoştu. Gözüde yormuyo eğer dzgün açıyı verirsen :D
  • 2.'yi kullanıyorum ben, birkaç gündür gayet hoşuma gidiyor tavsiye ederim ama yatarak okuyacağım diyorsan hiçbiri kullanışlı değil bence
  • Bence bi tane masa lambası alın hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar kitap okuma ışığı almayı planlıyorum. Genelde yatarak okuyorum. Sizce nasıl bir şey alayım? Olası modeller:

Sizin önereceğiniz farklı bir model var mı?

Hocam yatağın başlığına monte edebileceğiniz oynar başlıklı lamba alın derim. Hem sizin için daha rahat ve kullanışlı olur.

Kitap Okuma Işığı

Anlatmak istediğim lambayı şuan bulamadım ama bu fotodaki lamba gibi hareketli bir şey olabilir.

Edit: Alıntı hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkness -- 7 Ocak 2014; 23:57:02 >

• Ben şahsen bunu kullanıyorum:http://www.hepsiburada.com/liste/dbk-css-48-b-23-parca-sarjli-vidalama/productDetails.aspx?productId=hrdbk012002035&categoryId=13003105&SKU=HRDBK012002035&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c%252bmin_actual_price_pl%26sc%3d8%26fh_secondid%3dhrdbk012002035%26fh_lister_pos%3d4%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bdbk%257d%26fh_refview%3dlister

Hem güzel bir kitap ışığı, hem pil bitme derdi yok, hem uzun süre gidiyor, hem de vidalama işlerimi görüyor

Güncelleme: Arkadaş bu nasıl bir nazardır, bu mesajı yazdığımın akşamı ışık bozuldu kullanamıyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliNTeR -- 18 Ocak 2014; 18:38:49 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.