Şimdi Ara

Kitap Okuma Listem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki kitaplarla bir okuma listesi oluşturdum ne düşünüyorsunuz?

1-Sabahattin Ali-Kuyucaklı Yusuf
    2-Fyodor Mihayloviç Dostoyevski-Karamazov Kardeşler
    3-Oscar Wilde-Dorian Gray'in Portresi
    4-Turgenyev-Babalar ve Oğullar
    5-George Orwell-Hayvan Çiftliği
    6-Goethe-Faust
    7-Goethe-Genç Werther'in Acıları
    8-Anthony Burgess-Otomatik Portakal
    9-William Golding-Sineklerin Tanrısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gayet iyi kitaplar. Okunması gereken klasikleri toplamışsın. Ama biraz daha Türk Klasikleri okumanı öneririm. Yani sadece 9 kitaptan biri olmamalı
  • Güzel liste ama için kararır aralıksız okursan Araya bir iki tane eğlencelik roman falan koy istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

Gayet iyi kitaplar. Okunması gereken klasikleri toplamışsın. Ama biraz daha Türk Klasikleri okumanı öneririm. Yani sadece 9 kitaptan biri olmamalı

Hocam öyle yapıcam zaten şimdi yazması zor geldi,araya eylûl,fatih harbiye falan koyacağım.Son okuduğum 2 kitap dokuzuncu hariciye koğuşu ve yaprak dökümü ikisi de çok güzeldi.

Dark hell hocam ne önerirsin eğlencelik ben de şimdi baktım da ben bunların hepsini ard arda okursam Ağır depresyona girerim herhalde

• Hocam öykü kitaplarını deneyebilirsiniz. Mesela Yusuf Atılgan - Bütün Öyküler güzel kitaptır. Amin Maalouf - Semarkant çok iyi kitaptır. Puşkin - Yüzbaşının Kızı klasik severseniz çok iyidir. Sabahattin Ali - Değirmen yine öyküler için iyi bir seçim olur. Denemw olarak Tarık Tufan - Bir Adam Girdi Şehre Koşarak okunabilir (ben çok severim bu kitabı.)
  • quote:

Gayet iyi kitaplar. Okunması gereken klasikleri toplamışsın. Ama biraz daha Türk Klasikleri okumanı öneririm. Yani sadece 9 kitaptan biri olmamalı

türk klasiklerinden önerebilir misiniz?

Şuana kadar adam akıllı okuduğum bir sabahattin ali-kuyucaklı yusuf var başka ne önerirsiniz ? Çok sıkmayan,akıcı bir dille yazılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

Hocam öykü kitaplarını deneyebilirsiniz. Mesela Yusuf Atılgan - Bütün Öyküler güzel kitaptır. Amin Maalouf - Semarkant çok iyi kitaptır. Puşkin - Yüzbaşının Kızı klasik severseniz çok iyidir. Sabahattin Ali - Değirmen yine öyküler için iyi bir seçim olur. Denemw olarak Tarık Tufan - Bir Adam Girdi Şehre Koşarak okunabilir (ben çok severim bu kitabı.)

Tavsiyeler için sağol hocam özellikle yusuf atılgan okumayı düşünüyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Şuana kadar adam akıllı okuduğum bir sabahattin ali-kuyucaklı yusuf var başka ne önerirsiniz ? Çok sıkmayan,akıcı bir dille yazılmış

Sıkar sıkmaz bilemem Ama araba sevdası güzeldir bir daha okumayı düşünüyorum 2 yıl önce okumuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Sabahattin Ali'nin tüm romanları güzeldir. Kürk Mantolu Madonna, İçimizdeki Şeytan. Peyami Sefanın kitapları, Reşat Nuri Gültekin, Oğuz Atay- Tutunamayanlar ve diğer kitapları vs.

Türk edebiyatında bilindik birçok kişi var hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.