Bildirim
kitap okumak için tablet önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kitap okurken uzun süre elinizde sabit tutacağınız için hafif birşey almalısınız. Ben 7" nexus kullanıyorum.
Farklı çin malı tapletler denedim nexus 7 varken uzak durulması gerekli bence... -
Merhaba. Belge kitap yada pdf okumak için kesinlikle çözünürlüğü yüksek ve en az 8'' tabletler tercih edin. Kullandığım Artes Q972`yi ve Cube U30GT-2 önerebilirim -
Hocam tablette uzun süreli kitap okumak pek sağlıklı diyorlar.
Ama pek fazla olmasa da ben de okuyorum tablette.
Ben de nexus 7 ve Huawei MediaPad 7 Youth var.
Asıl amacınız kitap okumak olduğuna göre 4:3 oranındaki tabletler kitap okumak daha güzel diyorlar.
4:3 tablet hiç kullanmadım. Okuduklarımın yalancısıyım.
4:3 oranda 7,85 ve 9,7 inçlik ekranlar oluyor. Arkadaşın dediği gibi sürekli elinizde olacağı için tabletin hafif olması da önemli..
Nexus 7 güzel bir tablet gayet hafifte, yeni nexus 7 daha da hafif.
İpad mini olabilir, çinli ipad mini klonları olabilr belki ama ekranın kaliteli olması şart...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X