Şimdi Ara

kitap okumaktan nefret ediyorumm! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Su kitap okumak icin kullanilan fenerlerden online olarak nerede bulabilirim arkadaslar??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: geldiler

quote:

Orjinalden alıntı: ezgi_23

millet biraz yardım edin yaaa.kitap okumaya alışamadım bi türlü.bi kitabı 2-3 sayfa okuyorum.sıkılıyorum.nasıl çözebilirim bu sorunu?

İki-üç sayfada, yani yirmi, otuz değil iki üç sayfada sıkılıyorsan neden kitap okuman gerektiğine dair bir kaygın var ki? Çevrende kitap okumanın erdemli olduğu mu söyleniyor? Yani hem kitap okumak istiyor hem de o kadar çabuk bıkıyorsan senin istediğin okumak değil, 'okumuş bir insan' olmak sanki.
    Sonuçta önce okumaya ilgi oluşturman lazım ki bence bunun için meselenin özüne temas eden şeyler okuman lazım. Yani okuma alışkanlığı, hızlı okuma vb. ile ilgili kitaplar okuyabilirsin.

saygılar

+1

• Bu forumda yazan bazılarına lafım var. Türkçede w ve q harfi yok. Bazıları inatla v yerine w k yerine q harfini kullanıyor. Bu harfleri o kadar çok seviyorsanız o dilde yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turion -- 6 Mayıs 2006; 23:39:13 >
  • Okumaya hangi tür kitaplardan başladın?Biraz bilgi verirsen belki yardımcı olabilirim.
  • bencede okuma o zaman başka şeylere yönel tiyatro ta git sinemaya git resim yap konserlere git,gez gör herşey kitap değil
  • Öncelikle kitap seçimi çok önemli ve bunu iyi yaptığını farzediyor diğer adıma geçiyoruz. Bu işlerde mood çok önemlidir. Kitap okumadan önce kitap okuma havasına girmen gerekir. Gerekli atmosferi hazırla, ayine hazırlanıyor gibi hazırlan. Soft ama yeterli bir ışık, hafiften bir klasik müzik, uygun bir tütsü kokusu, rahat bir kıyafet vs. Bunlarla da olmuyorsa fazla zorlama bence.
  • KİTAPSIZ BİR YAŞAM DÜŞÜNEMİYORUM.
    İLGİNİ ÇEKEN KONULARDAN BAŞLA, BİLGİSAYAR'ı ARA SIRA BIRAK.
    BAŞLADIĞIN KİTAPLAR KISA HİKAYELERDEN OLUŞSUN, SONRA KİTABIN TAMAMINA ODAKLAN!
  • İlk mesajın üzerinden 3 ay geçmiş!! Yorum yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o z g u r -- 27 Mayıs 2006; 22:47:10 >
  • KİTAP OKUMAK ÇOK GÜZEL HERKES OKUSUN
  • Kitap okumak güzeldir ama Kafana yatan seninle uyuşan kitapalrı okursan

Yoksa uymayan kitapları okuduğunda çok sıkar seni
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.