Şimdi Ara

Kitap okumanın faydası ney (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
5.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GökaLp.

eğer kitap okusaydın NEY değil NE olduğunu bilirdin. Böylece kitap okumanın faydalarını yaşayarak öğrenmiş oldun.

Bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbalta123

Ben kişisel gelişim kitapları okuyorum bence çok faydalı.fakat elime bi roman alınca bana bunun ne faydası var diyorum.roman okumak insana hayalgücü dışında pek bişeye katkı yapacağını düşünmüyorum

Neden hortlattın ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

quote:

eğer kitap okusaydın NEY değil NE olduğunu bilirdin. Böylece kitap okumanın faydalarını yaşayarak öğrenmiş oldun.

Bu kadar

• Çok kitap okuyunca "ney" yazmayı bırakırsın. En önemli katkısı o olacak sanırım sana.
  • quote:

• Telafuz, diksiyon diyenler var...Evet biraz etkisi var.
    Ama kitap okursan, hayatı daha iyi anlarsın, tabiatı okursun, daha iyi düşünürsün.

quote:

Zaman gecirmek

Al işte, kitap okumazsan böyle olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üzgün Kaslı -- 16 Ağustos 2010; 21:15:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trakonya´

quote:

• Akıcı konuşmayı güzel cümleler kurmayı ve karşındakini konuşurken ikna etme yeteneğin artar.En azından kitap okumaya başladığımdan beri farkında olmadan geliştiğimi hissediyorum.
  • quote:

Forum silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-218CD7190 -- 17 Ağustos 2010; 23:07:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elysian Fields

quote:

Forum silinebilir

+1
  •  Kitap okumanın faydası ney
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanadoL

quote:

Orjinalden alıntı: DarknessAngel

seni mal olmaktan kurtarır genel kültürün bilgin artarhem kızlar kitap okuyan erkeklerden dah çok hoşlanırlar.

• kitap okursan kendine okumazsanda kendine
  • Bir adam bu kadar da ezilmez ki yahu. Utanmasanız öldürecekmişsiniz zamanında
  • Beynimizin sağ ve sol lobu vardır kitap okurken bu 2 lob kordineli bir şekilde aynı anda kullanır
    dizi filan izlenirken sadece bir lobu kullanır temel olarak bu.
    konu 2009da yazılmış ama yine de yazayım ben bunu.
  • Fayda için okuyacaksan bence hiç okuma.
  • Fayda 1- En kısa zamanda gözlük kullanırsın :P
  • hayatı anlamaya çalıştığımdan okuyorum..
  •  Kitap okumanın faydası ney

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokur -- 29 Kasım 2012; 17:00:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secoxx

Fayda 1- En kısa zamanda gözlük kullanırsın :P

/>
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.