Şimdi Ara

Kitap okumuyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocaların tavsiyesi olur ya ' hep kitap okuyun en iyi arkadaşınız o olsun' gibi. Bana saçma geliyor. Sadece ilgi çekici romanlar ve detaylı araştırmak istediğim tarih konuları hakkında kitap okuyorum. Elimin altında telefon her an ulaşabildiğim internet var. Araştırmak istediğim konu hakkında bir sürü makale video yazı alıntılar mevcut. Hani önerilen kitaplara bakıyorum, yazar kendi düşüncesini aşılamaya çalışıyor. Bana saçma geliyor başkasının düşüncesini okuyup benimsemek, onun yerine konuya hakim olup kendi düşüncemi ortaya koymak daha mantıklı geliyor. Hep araştırmacı olmuşumdur. Küçüklükten beri de akıcı yazar akıcı konuşurum. Şimdi sorum şu ki kitap okumanın kazandırdığı değil de okumamanın kaybettirdiği şeyler neler? Her bitirdiğim kitaptan sonra yeni kitap almıyorum. Yanımda her an kitap bulundurmuyorum. Roman dışı çok az kitap okuyorum. Benim tam tersim olan birinin benden artısı nedir. Hani bukadar insan okuyun okuyun diyor. Lütfen fikrimi değiştirmeye yardımcı olun. Var demekki bi 'iş' kısmında ki işi öğrenmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emin olun bir gün farkı anlarsınız özellikle iletişim konusunda ayrıcalığınız olur. Bir ortamda kimin kitap okuyup okumadığını rahatlıkla anlayabilirsiniz zaman zaman diyeceksiniz ki ben nereye düştüm çünkü etrafınızdaki insanların basit düşünceleri sizi şaşırtacak. Bu da sizi her zaman bir adım öne koyacak.
  • Kitap olayını çok abartıyorlar, ben de çok az kitap okudum ve eksikliğini pek hissetmiyorum, ilgimi çeken ve beğendiğim bir kitap olursa alır okurum o kadar, fakat sırf millet laf etmesin, kültürlü gözükeyim diye durmadan kitap okumak da anlamsız geliyor, hızlı okuma ve okuduğunu anlama ile de pek alakası yok, kendimi bildim bileli çok hızlı konuşurum ve çok hızlı okurum.
  • Bence akademik kitaplar bilgi açısından daha sağlıklı internete göre. Romanlar da yazıldığı dönem, yazarın fikrini ve pek çok duyguyu okurken anımsatıyor insana. İnanın bir konuya hakim olmak çok zor bir iş, birikim yapmak da kitaplar olmadan zor. Umarım ifade edebilmiişimdir kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3-4-3 -- 21 Haziran 2019; 4:33:51 >
  • Tamam.

• Hemen hemen bende aynı fikirdeyim. Sadece kendimi geliştirmek istediğim ve bana bilgi veren kitaplar okurum.

Saçma sapan aşk romanları okumanın hiçbir faydası yok.

• Neden kurgu kitaplar okunmalı üzerine birçok video ve yazı mevcut. Bunlara rağmen okumuyorsanız kendi tercihiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Kitap olayını çok abartıyorlar, ben de çok az kitap okudum ve eksikliğini pek hissetmiyorum, ilgimi çeken ve beğendiğim bir kitap olursa alır okurum o kadar, fakat sırf millet laf etmesin, kültürlü gözükeyim diye durmadan kitap okumak da anlamsız geliyor, hızlı okuma ve okuduğunu anlama ile de pek alakası yok, kendimi bildim bileli çok hızlı konuşurum ve çok hızlı okurum.
    Kitap okumuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimya Okumak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Emin olun bir gün farkı anlarsınız özellikle iletişim konusunda ayrıcalığınız olur. Bir ortamda kimin kitap okuyup okumadığını rahatlıkla anlayabilirsiniz zaman zaman diyeceksiniz ki ben nereye düştüm çünkü etrafınızdaki insanların basit düşünceleri sizi şaşırtacak. Bu da sizi her zaman bir adım öne koyacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap okumamanin eksikligini hissediyormusun

• Hiç kimse de yazmamış...

Nofap yap.
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    Alakası yok çünkü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kullanıcı_Adı_

Alakası yok çünkü
    Lafın esprisi o zaten hocam.
  • her kitap öğreticidir işe yaradığı sürece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.