Şimdi Ara

Kitap Okurken Sessizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kitap okurken ses olmasını sevmiyorum bunun için bir kaç kere kulak tikaci alip denedim fakat hiç işe yaramadi sizin kullandığınız sesi kesen kulak tikaci var mi ?
    Daha önce şunlari denedim faydasi olmadı
    Kitap Okurken Sessizlik

Kitap Okurken Sessizlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rester -- 30 Ocak 2017; 14:32:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ne kadar sessizlik istediginize bagli bence en kral tikac bile %100 kesmez sesleri

• %100 kesecek bir şey tabii ki de yoktur ama bunlardan daha iyisi de vardir herhalde

• ben de almayı düşünüyorum ya ses varken kitap okuyamiyorum

• İş bu kadar ciddi ise 3M'in kafaüstü olan modellerine bakın derim. Hani şu yolda asfalt kırıcı kullanan kişiler takıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

İş bu kadar ciddi ise 3M'in kafaüstü olan modellerine bakın derim. Hani şu yolda asfalt kırıcı kullanan kişiler takıyor.

Hocam onla birlikte okuması çok garip olmaz mı?

Bir düşündüm de

• Drybeansandrice kullanıcısına yanıt
    Bayağı garip olurdu hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi(Okuma Kitabi)
    7 yıl önce açıldı
    Askerde kitap okunabilir mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamen beyinle alakalı bir şey bence.Önce kendi iç huzurunuzu bulmalısınız.

• crywolf34 kullanıcısına yanıt
    hababam sınıfındaki badi ekremin ateşin üzerinde yürüyüp sıcağı kafasından silmesi gibi mi hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de aynı sorun var hemen dikkatim dağılır. bu yüzden ya evde biri olmayınca ya da gece herkes uyuyunca okurum
  • Bende bu ürünü , kitap okurken evdeki sesten etkilenmemek için almıştım. Çok memnunum.

http://www.hepsiburada.com/otifleks-uyku-kulak-tikaci-2-li-medium-pm-sgbosoti023

• Telefona 1 saatlik yağmur sesi indiriyorsunuz, varsa spotify de var, 1 tane kulaklık alıyorsunuz ve sesi 2-3 tık açıp keyfinize bakıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Bende bu ürünü , kitap okurken evdeki sesten etkilenmemek için almıştım. Çok memnunum.

http://www.hepsiburada.com/otifleks-uyku-kulak-tikaci-2-li-medium-pm-sgbosoti023

Ben de burada görüp aldım ama takınca da kulak çınlaması yapıyor. O gürültüden daha fena oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben çok iyi konsantre oluyorum millet soruyor nasıl okuyosun bu gürültüde diye ama alıştım işte duymuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.