Şimdi Ara

Kitap okuyamıyorum :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden bilmiyorum yaz geldiği için ve ramazan olduğu için olabilir. Sürekli pcde saçma saçma sitelerde zaman harcıyorum yada klimanın karşısında yatıyorum. TV izleme gibi bir alışkanlığım yok. Ama bilgi yarışması programlarını kaçırmam çoğunu izlerim. Sizce kitap okumaya tekrar nasıl alışabilirim. Kışın çok uzun bir liste yapmıştım yazın okurum diye ama elimde olan bir kitabı bile bitiremedim.

Bazen pcnin fişini söküp gidiyorum kitabımı almaya. Alıyorum geliyorum yine yatıyorum. Sizce nasıl alışmalıyım bi yardımcı olsanız illaki vardır böyle olanınız. Yada bu normal bir şey mi ?

• Ah bir de bana sor. Sıcaklar başladığından beri yerimden kıpırdayasım gelmiyor. Günde 15 saat falan ya uyuyorum ya da yatıyorum. Kıpırdamayı canım istemiyor. Sıcak insanı güçten takatten düşürüyor. Kitap okuyacak dikkati de toplayamıyorum çünkü gücüm yok.
  • tatilde bende okumuyorm nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Coder

tatilde bende okumuyorm nedense
    Balkonda tın tın okuyorum da bu sıcakta odada çekilmiyor pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Balkonda tın tın okuyorum da bu sıcakta odada çekilmiyor pek.

Alıntıları Göster
    Kitap okumak kışa özgü bir şey herhalde bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braavos

Kitap okumak kışa özgü bir şey herhalde bende.

Alıntıları Göster
    Sıcaklarda okumak zor oluyor. Bende başlıyorum ama devam edemiyorum.
  • Oh bu sıcaklarda klima karşısına geçip kitap okumak gibisi var mı ?
    Bence tur seçiminde hata yapıyorsun hobilerin neyse o konularda kitap okumayı dene,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elindeki kitabın bilgisayardan daha çekici gelmesini sağlamalısın. En çok beğendiğin türdeki bir kitabı al ve dışarı çık. Küçük bir cafeye, parktaki bir banka veya çimenlere otur ve oku. Zaten bilgisayara ulaşamayacaksın ve inan senin için çok daha sosyalleştirici ve rahatlatıcı olacaktır
  • Şu anda elimde felsefi soruşturmalar ve de simulakrlar ve Simülasyon kitapları mevcut. Geçen gece sahurdan sonra o soğuk havada elime simulakrlar ve simülasyon kitabını alıp balkona çıktım, içeri gidip saate baktığımda saatler geçip gitmiş.

• Bende de başladı, vicdan azabı oluyor kitaba baktıkca ama içimden gelmiyor hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: DD13

Bende de başladı, vicdan azabı oluyor kitaba baktıkca ama içimden gelmiyor hiç.
    Bende de başladı bu. Kışın okuduğumun yarısı kadar bile okuyamıyorum.İşkence gibi geliyor sıcaklarda okumak.
  • İlgi çekici bulduğun konular hakkında kitap seçersen, daha rahat odaklanabileceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

İlgi çekici bulduğun konular hakkında kitap seçersen, daha rahat odaklanabileceğini düşünüyorum.
    İnsan sevdiği şeyi her koşul altında yapar. Belki de kitabın türünü beğenmemiş olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pençe_

İnsan sevdiği şeyi her koşul altında yapar. Belki de kitabın türünü beğenmemiş olabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Kitap türü konusunda sıkıntım yok buz ve ateşin şarkısı serisini okuyorum. Ve kitaba çok çok bağlandım. Ama olmuyor işte.
  • Ben de kitap okuma hobimi kaybediyorum diye kaygılanıyordum.Konuya girdim rahatladım.

• Geceleri okuyorum. Ve çoğu kişinin aksine yazları daha iyi okuyorum. Son 2 haftada 5. Kitabımı bitirmek üzereyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de üzülüyordum aynı duruma, yalnız değilsin. Eğer üşenmeyip başarabilirsem bir kaç gün boyunca il kütüphanesine gitmeyi düşünüyorum, hem serin oluyor hem de meşgul olacağım bir şey olmaz, kitabın akışına bırakırım kendimi diye düşünüyorum. Belki sen de deneyebilirsin

• Kitap okumayı bıraktıktan sonra başlamak çok zor olur onun için ilginizi çeken bir kitap seçim ve aldıktan hemen sonra okumaya başlayın. İlk başta sıkılabilirsiniz ama belli bi yerden sonra alışırsınız ve bırakamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

Oh bu sıcaklarda klima karşısına geçip kitap okumak gibisi var mı ?
    Bence tur seçiminde hata yapıyorsun hobilerin neyse o konularda kitap okumayı dene,

Katılıyorum :)
  • Ne zaman elime kitabı alsam izlediğim yabancı diziler aklıma geliyor ve dizi izlemeye devam ediyorum . Okumaya başlayamadım bir türlü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.