Şimdi Ara

KİTAP ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden çok okusamda uzun zamandır kitap okuyamıyorum. Yeniden okumaya başlayacağım kitap bu yüzden de insana kitap okumaya alıştıran, insanın okudukça okuyası gelen, sürükleyici kitaplar olursa iyi olur. Fantastik roman ve seriler, Klasikler ve Rus Edebiyatı, Polisiye başlıca favori kategorilerim. Önerilerinizi bekliyorum.

• Beyaz Geceler - Dostoyevski
  • Pulp - Charles Bukowski
    Yazdıklarından yola çıkarak beğeneceğini garanti edebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parishan

Beyaz Geceler - Dostoyevski

Hocam okudum maalesef. Öneri için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

Pulp - Charles Bukowski
    Yazdıklarından yola çıkarak beğeneceğini garanti edebilirim.

Listeme ekledim. Teşekkürler.
  • Kitap bayadır okumuyorsan, tekrar kitap okumaya şevk edeecek bir eser tam da kitabı anlatan bir distopik eser, Fahrenheit 451. Yazarı: Ray Bradbury Yeni bitirdim. Gerçekten güzeldi. 'Kitap, kağıtların yanıp tutuştuğu ısı derecesidir'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagropa -- 7 Ağustos 2016; 11:23:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

Kitap bayadır okumuyorsan, tekrar kitap okumaya şevk edeecek bir eser tam da kitabı anlatan bir distopik eser, Fahrenheit 451. Yazarı: Ray Bradbury Yeni bitirdim. Gerçekten güzeldi. 'Kitap, kağıtların yanıp tutuştuğu ısı derecesidir'

Hocam okudum ve de çok sevdiğim bir eser.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL COĞRAFYA KİTABI ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Kitap önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cashsean

quote:

Kitap bayadır okumuyorsan, tekrar kitap okumaya şevk edeecek bir eser tam da kitabı anlatan bir distopik eser, Fahrenheit 451. Yazarı: Ray Bradbury Yeni bitirdim. Gerçekten güzeldi. 'Kitap, kağıtların yanıp tutuştuğu ısı derecesidir'

Devamı yok değil mi? Çünkü devamı açık bir şekilde bitti çünkü?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cashsean

quote:

Devamı yok değil mi? Çünkü devamı açık bir şekilde bitti çünkü?

Kesin bir bilgim yok ama büyük ihtimalle yoktur devamı çünkü olsa okurdum.

• John Verdon serisini öneririm. Sürükleyicidir, merak uyandırır detektif romanlarını seviyosan bence muhakka bir bak.. Romanları sırasıyla:
    Aklından bir sayı tut
    Gözlerini sımsıkı kapat
    Şeytanı uyandırma
    Peter pan ölmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannlock

John Verdon serisini öneririm. Sürükleyicidir, merak uyandırır detektif romanlarını seviyosan bence muhakka bir bak.. Romanları sırasıyla:
    Aklından bir sayı tut
    Gözlerini sımsıkı kapat
    Şeytanı uyandırma
    Peter pan ölmeli

Sağolun öneri için listeme ekliyorum birer birer.
  • Cashsean kullanıcısına yanıt
    Ne demek..

• Otomatik portakal çok sürükleyiciydi. Dene derim. Onun haricinde suc ve ceza da cok surukleyiciydi. İkisinde de suc cinayet vb oldugu icin polisiye denilebilir sanirim. Onun haricinde dostoyevskinin karamazov kardesler kitabi da cok surukleyiciydi. 1000 sayfa tabi ama. Surukleyici yine de. Dostoyevskinin kitaplarinin kurgusu da cok hos, icinde barindirdigi felsefesi de cok derin. O yuzden suc ve ceza ile karamazov kardesleri okurken dikkatli oku, felsefi bolumleri kacirma derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: onuryildirim520

Otomatik portakal çok sürükleyiciydi. Dene derim. Onun haricinde suc ve ceza da cok surukleyiciydi. İkisinde de suc cinayet vb oldugu icin polisiye denilebilir sanirim. Onun haricinde dostoyevskinin karamazov kardesler kitabi da cok surukleyiciydi. 1000 sayfa tabi ama. Surukleyici yine de. Dostoyevskinin kitaplarinin kurgusu da cok hos, icinde barindirdigi felsefesi de cok derin. O yuzden suc ve ceza ile karamazov kardesleri okurken dikkatli oku, felsefi bolumleri kacirma derim.

Teşekkürler öneriler için.

• 1. Jack London - Martin Eden
    2. İvan Gonçarov - Oblamov

Bu iki kitabın rahatlıkla alışkanlığını tekrar kazandırabileceğini düşünüyorum.
    Klasik tarzı kitaplardır ayrıca. Bayağı etkileyiciler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

1. Jack London - Martin Eden
    2. İvan Gonçarov - Oblamov

Bu iki kitabın rahatlıkla alışkanlığını tekrar kazandırabileceğini düşünüyorum.
    Klasik tarzı kitaplardır ayrıca. Bayağı etkileyiciler.

Jack London'ın Martin Eden romanı çok karşıma çıkıyor. Kesinlikle okuyacağım. Öneriler için de teşekkürler.
    Ne demek hocam. İyi okumalar..
  • Hayvan Çiftli?i George Orwell tavsiye ederim. Hem sürükleyici hem de ufuk açycy.
    Ben de şu an Cezmi'yi okuyorum şiddetle tavsiye ederim (Namık Kemal). Hem de ilk tarihi romanımız başları sıkıcı gelse de sonra akıcı olmaya başlıyor.
  • 10 küçük zenci hem kısa hemde sınırları zorluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.