Şimdi Ara

KİTAP ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu forumda yeniyim ve kitap önermenizi istiyorum ama öyle çok uçuk kaçık deyil ben bir kütüphaneye kayıtlıyım geçen günlerde "ATEŞTEN GÖMLEK" kitabını aldım ve kitabı 2 kere bitirmeme rağmen kitapla ilgili özet çıkaramadım benim okuduğum tür kitaplar daha basit daha türkçe olmalı "DERDİMİ ANLATABİLDİYSEM NE MUTLU BANA"

• Öncelikle kaç yaşındasınız? Bence Ateşten Gömlek konusu itibariyle Kurtuluş Savaşını en iyi anlatan bir kitaptır.Tarih ile ilgili kitaplara merakınız varsa yavanca yazılanları tercih etmemelisiniz.Böylelikle kelime dağarcığınız genişler.
  • Yaşım 14 sorunda orada :)
  • Gelibolu ~ Buket Uzuner

Fareler ve İnsanlar ~ John Steinbeck

Dokuzuncu Hariye Koğuşu ~ Peyami Safa

Yukarıda ki kitaplarının konusuna bak, hoşuna giderse alırsın.Bir de hangi tarz senin hoşuna gider? Sadece basit Türkçe dili diye belirtmişsin.
  • İstediğin kitabı okuyabilirsin dostum yaşın önemli değil benceGit bir mağazaya bak kitaplara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a4technic -- 15 Ocak 2013; 20:35:27 >
  • İntibah, Araba Sevdası, Kuyruklu Yıldız Altında Bir İzdivaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlovego

Merhaba arkadaşlar ben bu forumda yeniyim ve kitap önermenizi istiyorum ama öyle çok uçuk kaçık deyil ben bir kütüphaneye kayıtlıyım geçen günlerde "ATEŞTEN GÖMLEK" kitabını aldım ve kitabı 2 kere bitirmeme rağmen kitapla ilgili özet çıkaramadım benim okuduğum tür kitaplar daha basit daha türkçe olmalı "DERDİMİ ANLATABİLDİYSEM NE MUTLU BANA"

John Steinbeck'in Fareler ve İnsanlar romanı muhteşem bir başlangıç olabilir. Hem kısa hem akıcı hem de çok ama çok güzel.

Yalnız şuna dikkat et; iyi bir çeviri olsun. Pek çok kitabevi, klasik eserleri çalakalem çevirip ucuza satıyor. Bunlara dikkat etmek lazım.

Sel Yayıncılık'tan çıkan Ayşe Ece çevirisi gayet iyi.

KİTAP ÖNERİSİ

---

Muzaffer İzgü, Zıkkımın Kökü, Bilgi Yayınevi.

KİTAP ÖNERİSİ

Muhteşem bir kitaptır.

---

Aziz Nesin, Sizin Memlekette Eşek Yok Mu?, Doğan Kitap.

KİTAP ÖNERİSİ

Hem güldürücü, hem düşündürücü bir eser.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Kitap önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fareler ve insanlara bakacağım benim üye olduğum bir kütüphane var kitaplarımı buradan temin ediyorum bu arada açlık oyunları serisi hakkında düşünceleriniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlovego

fareler ve insanlara bakacağım benim üye olduğum bir kütüphane var kitaplarımı buradan temin ediyorum bu arada açlık oyunları serisi hakkında düşünceleriniz?

Macera, bilimkurgu, oldukça akıcı bir seridir.
  • Özet çıkarıyorsan muhtemelen kitapları ödevin için okuyorsun. Lise veya ortaokuldasın.

Fareler ve İnsanlar, Simyacı, Şeker Portakalı, Bin Muhtesem Günes, Uçurtma Avcısı, Sineklerin Tanrısı, Hayvan Ciftligi gibi kitaplara bak
  • Robinson Crusoe. Yazarı:Daniel Defoe.
  • Ödev İçin Değil oturduğumda kafamdan birşeyler yazmak için hayallerimi güçlendirmek için okuyorum .Yani bir tür hobi diyelim.
  • Lütfen ana konudan devam ediniz:

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ]
    http://forum.donanimhaber.com/m_1280636/tm.htm
  • Lütfen ana konudan devam ediniz:

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ]
    http://forum.donanimhaber.com/m_1280636/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.