Şimdi Ara

Kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yahu biraz önerilerinize kulak vereyim dedim kitaplığıma yeni dost kazandırmak istiyorum da genel olarak okuduğum kitap türleri bakımından bir kaç örnek vereyim ona göre biraz kitap önerin bana mümkünse ;

Kelebek
    Monte Kristo Kontu
    semerkand
    Hekim
    gecenin sonuna yolculuk
    vs

okuduğum kitap türlerinden birazcık örnek. bana bir şeyler katacak kiaplar okumak istiyorum boş hikaye roman bla bla okumak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametiki -- 13 Ağustos 2014; 20:42:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sametiki

merhaba arkadaşlar yahu biraz önerilerinize kulak vereyim dedim kitaplığıma yeni dost kazandırmak istiyorum da genel olarak okuduğum kitap türleri bakımından bir kaç örnek vereyim ona göre biraz kitap önerin bana mümkünse ;

Kelebek
    Monte Kristo Kontu
    semerkand
    Hekim
    gecenin sonuna yolculuk
    vs

okuduğum kitap türlerinden birazcık örnek. bana bir şeyler katacak kiaplar okumak istiyorum boş hikaye roman bla bla okumak istemiyorum

Hocam macera tarzı maceranın geçtiği yerlerden bilgi edinmek mi istiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcanian

quote:

merhaba arkadaşlar yahu biraz önerilerinize kulak vereyim dedim kitaplığıma yeni dost kazandırmak istiyorum da genel olarak okuduğum kitap türleri bakımından bir kaç örnek vereyim ona göre biraz kitap önerin bana mümkünse ;

Kelebek
    Monte Kristo Kontu
    semerkand
    Hekim
    gecenin sonuna yolculuk
    vs

aslında genel olarak yaşanılan olaylardan kendime birşey katabileceğim şeyler istiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arcanian

quote:

Kelebek
    Monte Kristo Kontu
    semerkand
    Hekim
    gecenin sonuna yolculuk
    vs

aslında genel olarak yaşanılan olaylardan kendime birşey katabileceğim şeyler istiyorum

Bence taht oyunları gibi şeylere başla ama yaşanılan olaylar demişsin o yüzden pek bir şey diyemeyeceğim . :)

• Ahmet ümit-istanbul hatırası. (hem istanbul hakkında bilgi edinirsin hem de yaşananlardan bişeyler alınabilir)
    Elif şafak-aşk
    Sabahattin ali-kürk mantolu madonna
  • banko
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

banko

kelebekten sonra banko tutmadı dıye bılırım ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

banko

kelebekten sonra banko tutmadı dıye bılırım ya

ben okumadım önerdim sadece :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.