Şimdi Ara

Kitap önerisi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar ben acı hikayeli dram yapılı kitaplar arıyorum aşk olur ana baba ile alakalı olur absürt olmayan romanlardan arıyorum çok betimleme vs yapılmamış olsun bir arkadaşım milenaya mektuplar/franz kafka önerdi aynı yazardan babaya mektupu önerenler oldu dünya klasikleri vs tarzında olsun içinde derin anlamlı sözler vs olsun önerililerinizi bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Selamlar. Karl Marx'ın ve Friedrich Engels'in kitabı olan Komünist Manifesto'yu okuyabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitabın sayfa sayısının önemi var mı

her yaşa ve seviyeye uygun duygusal ve güzel roman önerisi olarak Sarah Jio'nun kitapları kesinlikle beklentiizi karşılar bence.

• Sefiller, Yeşil Yol, Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok, Fareler ve İnsanlar, Erik Ağacı.....

• Okumadım ama Khaled Hosseini kitaplarına bakabilirsiniz, çoğu kişi ağladığını söylüyor.

Farklı olarak trajikomik Muzaffer İzgü - Gecekondu kitabını öneririm, o yoksulluğu ve çaresizliği sizlere hissettiriyor.

1. Kemalettin Tuğcu
    2. Ahmet Günbay Yıldız

bunların herhangi bir kitabı olur, kolay okunur, akıcı ve duygusaldır.

• Modern, akıl dolu bir kitap önerisi alabilir miyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Kitap Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Kitap önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Klasikler dahil çok kitap okudum ancak Evrim AKYOL’ un ‘’ Şans Yolları’’ adlı kitabından sonra okuduğum kitapların hiç birini beğenmiyorum. Sanki bu kitaptan sonra diğer tüm kitaplar yazar hayal gücünden çıkmış uydurma kitaplar gibi geliyor. Keyif alacağım bir kitap tavsiye ederseniz sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.