Şimdi Ara

Kitap Önerisi Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 16 yaşındayım ve çok az kitap okurum. Okuduklarım da birkaç fantastik kitap, okulda ödev verilen bazı klasikler ve birkaç Jules Verne kitabı. Okumam, okumuş olmam gereken kitap önerilerinizi bekliyorum, tür farketmez. Jules Verne'den filan da önerebilirsiniz okuduğum bir kitapsa tekrar okurum.

• İthakinin jules verne kitaplarini okuyabilirsiniz, is bankasinin modern klasikler dizisini, Jack London kitaplarini, isterseniz birkac turk edebiyatini (Sabahattin Ali gibi), fantastik olarak cok agir istemiyorsaniz septimus heap serisini okuyabilirsiniz Polisiye isterseniz de Sherlock Holmes'la baslayin derim. Klasik olarak da suc ve ceza, yeraltindan notlar vb. Kitaplari okuyabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeker Portakalı nı oku ince bir kitaptır zaten hemen bitirirsin. Kılıçlar Adası da çok güzeldir. Korsanları seviyorsanız 2 günde bitirirsiniz.
  • @Deve Katili Sağolun bakacağım hepsine.

@oliver555444 Şeker Portakalı'na bakıyorum, korsanlara pek ilgim yok ama ona da bakacağım.
  • İlk aklıma gelenlerden Aklından Bir Sayı Tut, Da Vinci Şifresi, Melekler ve Şeytanlar kitaplarını öneririm. Günümüzün sevilerek okunan kitaplarıdır. Klasik olarak Suç ve Ceza güzel bir başlangıç olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logan34

İlk aklıma gelenlerden Aklından Bir Sayı Tut, Da Vinci Şifresi, Melekler ve Şeytanlar kitaplarını öneririm. Günümüzün sevilerek okunan kitaplarıdır. Klasik olarak Suç ve Ceza güzel bir başlangıç olabilir.

Teşekkürler, polisiyeyi pek sevmem ama Aklından Bir Sayı Tut'la başlayabilirim, seversem Dan Brown'un kitaplarına da bakarım.
  • Tür fark etmez deyince ben direk sıraladım hocam pardon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Kitap Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Kitap önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: logan34

Tür fark etmez deyince ben direk sıraladım hocam pardon.

Hocam sizde hata yok, ben daha genel klasik öneriler bekliyordum. Polisiye hiç okumadım gerçi belki severim.
  • koku
    karamazov kardeşler
    vadideki zambak
    simyacı
    şeker portakalı
    yabancı
    dönüşüm
    arsen lüpen kitapları
    insan ne ile yaşar
    bir idam mahkumunun son günü

bunları okuyabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeteren07

koku
    karamazov kardeşler
    vadideki zambak
    simyacı
    şeker portakalı
    yabancı
    dönüşüm
    arsen lüpen kitapları
    insan ne ile yaşar
    bir idam mahkumunun son günü

bunları okuyabilirsin

Teşekkürler, Dönüşüm'ü geçen sene okumuştum diğerlerine de bakıyorum.
  • Sineklerin Tanrısı
    Sofi'nin dünyası
    Uçurtma Avcısı
    Dostoyevski-Kumarbaz
    Düş Yolcusu-Emin Ersöz
    Eğer bilim türüyle ilgiliysen dinozor ile ilgili kitapları incele istersen belki ilgini çeker.
    Bitmeyen Gece-Mitat Genç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incir reçelşi -- 9 Nisan 2014; 19:47:11 >
  • al açlık oyunları serisini oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Sineklerin Tanrısı
    Sofi'nin dünyası
    Uçurtma Avcısı
    Dostoyevski-Kumarbaz
    Düş Yolcusu-Emin Ersöz
    Eğer bilim türüyle ilgiliysen dinozor ile ilgili kitapları incele istersen belki ilgini çeker.
    Bitmeyen Gece-Mitat Genç

Teşekkürler önerilerin için. Bilimle ilgili olarak evrenin oluşumu vb konularla ya da fizikle ilgili bildiğiniz kaliteli kitaplar varsa olabilir.
  • Küçük Prens ve Martı'yı oku. Ayrıca Samed Behrengi'nin kitapları da güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrei Rublev

Küçük Prens ve Martı'yı oku. Ayrıca Samed Behrengi'nin kitapları da güzeldir.

Martı'yı okumuştum, Küçük Prens ve Behrengi'nin kitaplarına da bakarım teşekkürler. Psikoloji ve felsefe kitapları da önerebilirsiniz.
  • Tolstoy ve Dostoyevski oku.

• quote:

Orijinalden alıntı: enayi07

quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Sineklerin Tanrısı
    Sofi'nin dünyası
    Uçurtma Avcısı
    Dostoyevski-Kumarbaz
    Düş Yolcusu-Emin Ersöz
    Bitmeyen Gece-Mitat Genç

Teşekkürler önerilerin için. Bilimle ilgili olarak evrenin oluşumu vb konularla ya da fizikle ilgili bildiğiniz kaliteli kitaplar varsa olabilir.

Fizikle ilgili sana önereceklerim pek sağlıklı olmaz ama biyolojiye ilgi gösteriyorsan eğer ilerde evrim kitaplarını incelemen senin yararına olur.

• Klasik olarak:
    İki sehrin hikayesi, bir delinin ani defteri, satranc (stefan zweig), beyaz dis, ucurtma avcisi, otomatik portakal, sineklerin tanrisi, simyaci, insan ne ile yasar kitaplarini okuyabilirsiniz (yukarida yazdiklarimin disinda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 9 Nisan 2014; 20:25:30 >
  • @hekatemetis En çok şunları ya da ilk şunları oku dediğin kitapları var mı?
    @incir reçelşi Biyolojiye özel bi ilgim yok ama evrim hakkında bir şeyler okuyabilirim.
    @Deve Katili Araştırırken bu kitapların çoğu karşıma çıkmıştı bakacağım hepsine, Otomatik Portakal'ın filmini de izlemiştim ama kitabı zaten kısa bildiğim kadarıyla okurum mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enayi07

@hekatemetis En çok şunları ya da ilk şunları oku dediğin kitapları var mı?
    @incir reçelşi Biyolojiye özel bi ilgim yok ama evrim hakkında bir şeyler okuyabilirim.
    @Deve Katili Araştırırken bu kitapların çoğu karşıma çıkmıştı bakacağım hepsine, Otomatik Portakal'ın filmini de izlemiştim ama kitabı zaten kısa bildiğim kadarıyla okurum mutlaka.

Dostoyevski ve Tolstoy'dan farklı olarak Yaban'ı okumanı öneririm.
    Tolstoy-Savaş ve Barış
    Tolstoy-Diriliş
    Dostoyevski-Cinler
    Dostoyevski-Kumarbaz

Normalde aşklı kitaplar okumam ama Aşk ve Gurur'u severek okudum.
    Reşat Nuri Güntekin'in herhangi bir kitabını okuyabilirsin. Çalıkuşu mesela, dizisi var. Dizisini izlemedim gerçi ama kitabı güzel.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.