Şimdi Ara

Kitap önerisi lütfen herkesin önerisine açığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene sınav senem bilgisayarı da bıraktım boş vakitlerimde kendimi rahatlatmak için kitap arıyorum. The100 açlık oyunları gibi kitapları severim ama ondan çok kişisel gelişim olur dünya klasikleri olur onlardan öneri bekliyorum . Ezel izleyenler bilir Ramiz Dayıyı onun kitaplarını araştırcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• peyami safa - yanliziz biz

• Bakacağım hocam tesekkürler Zaten bu ara psikolojim çok iyi değil bu tarz kitaplar daha yararlı olur benim için.

• hocam birde suskunlar var kesinlikle okumaniz lazim kesinlikle ama avatar serisindeki gibi sorularinizi cevapsiz birakiyor

• Ona da bakacağım hocam Önceliğim psikolojik kitaplar, şuanda sınav stresi olsun başka sebepler olsun huzursuz hissediyorum onu yok etmese de azaltacak kitaplar arıyorum . Ama önceliğim aksiyon kitaplarından çok psikolojik veya günlük yaşamda işime yarayacak kitaplar

• Bu arada iki şehrin hikayesini okudunuz mu hocam ?

• hayir hocam. bakacagim kitaplardan biridir emin olun.
    eger kafa doldurmak ve yormak istiyorsaniz kelime avicisi
    kafa bosaltmak istiyorsaniz seni herseyin mumkun olduu biryere goturecegimi okuyun. ama uyariyorum konusu mukemmel kurgusu berbat.
    ve ipek evinide kacirmayin hocam sonunda oha dersiniz garanti veriyorum fakat polisiye seviyorsaniznokuyun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sherlock Holmes'e başlayabilirsin. Hikayeleri İnanılmaz sürükleyicidir.
  • John Steinbeck romanları tavsiyemdir 19.yüzyıl başları Amerikasından ( Büyük buhran dönemi ) bahseder genellikle
  • Sabahattin Ali okumanı tavsiye ederim. Kuyucaklı Yusuf, Kürk Mantolu Madonna, İçimizdeki Şeytan... Güzel vakitler geçirtiyor insana, gülümsetiyor.

• Ferrarisini Satan Bilge, Simyacı ve Işığın Savaşçısının El Kitabı kişisel gelişim adına baya etkilidir hocam.
  • Bulabilirsen Tanrı İle Sohbet..Kitap bittikten sonra yaşayacağın huzuru çoğu kitapta bulamazsın.
  • aslinda felsefe kitaplari onermeye gelmistim fakat sinav senen oldugu icin vazgectim. arada okuyacak ve kendini rahatlatacak kasmayacak kitaplar okumak istiyorsan siire baslamalisin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Steteskopkop

Bu sene sınav senem bilgisayarı da bıraktım boş vakitlerimde kendimi rahatlatmak için kitap arıyorum. The100 açlık oyunları gibi kitapları severim ama ondan çok kişisel gelişim olur dünya klasikleri olur onlardan öneri bekliyorum . Ezel izleyenler bilir Ramiz Dayıyı onun kitaplarını araştırcam

Ezel izlediysen kesinlikle Monte Kristo Kontu yu oku, hayatının kitabı olacaktır Hem dünya klasiği hem de inanılmaz akıcı. Oyun içinde oyun dönüyor. Kurguya hayran olacaksın.

• hocam şu kitabı öneririm ben çok beğenmiştim
    www.elmayayinevi.com
    S.U.Ç. Sistemin Umutlu Çocuğu - 9.03 TL
    http://www.elmayayinevi.com/s-u-c-sistemin-umutlu-cocugu-urun299.html

• yazarı hakkında bilgim yok fakat Sahir Bey - Bir feci cahil, şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Bu sene sınav senem bilgisayarı da bıraktım boş vakitlerimde kendimi rahatlatmak için kitap arıyorum. The100 açlık oyunları gibi kitapları severim ama ondan çok kişisel gelişim olur dünya klasikleri olur onlardan öneri bekliyorum . Ezel izleyenler bilir Ramiz Dayıyı onun kitaplarını araştırcam

Ezel izlediysen kesinlikle Monte Kristo Kontu yu oku, hayatının kitabı olacaktır Hem dünya klasiği hem de inanılmaz akıcı. Oyun içinde oyun dönüyor. Kurguya hayran olacaksın.

monte kristo kontu'nu hangi yayından okumamı tavsiye edersin hocam? elimde ithaki'nin yayını var e-kitap versiyonu olarak. e-kitap versiyonu 2800 sayfa civarı, şimdi netten baktım normal basılı versiyonu 1056 sayfaymış. tam metin dimi bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

monte kristo kontu'nu hangi yayından okumamı tavsiye edersin hocam? elimde ithaki'nin yayını var e-kitap versiyonu olarak. e-kitap versiyonu 2800 sayfa civarı, şimdi netten baktım normal basılı versiyonu 1056 sayfaymış. tam metin dimi bu?

Evet tam metin ben de ithakinin e kitap versiyonunu okumuştum on numara çeviri ama e kitapta bazı hatalar vardı rı = n gibi ama çok da mühim değil o kadar

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    iki yıldır e-kitap okuyorum artık alıştım rı-nı, cl-d mevzularına farketmiyorum bile okurken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 5 Eylül 2016; 18:34:20 >
  • Fantastik olarak yerdeniz büyücüsü serisinin dünyası çok iyi.
    İnce ve klasik olarak Hayvan Çiftliği, Satranç, Fareler ve İnsanlar, Yabancı(camus).
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.