Bildirim
Kitap Sipariş Listem Nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Montaigne - Denemeler’i çok beğeneceksin. Yaşam, dünya, dinler, sağlık, adalet gibi konularda görüşlerini belirtmiş. Sıkılmadan ve ilgiyle okuyacağını umuyorum.
Yabancıda cezayirli bir arabı öldüren roman kahramanının salt hikayesini değil de, kahramanın iç dünyası, hesaplaşmasını ve onu bu eyleme nelerin sürüklediğini okuyacaksın.
Alice’i klasik hepimiz biliriz. Çizgi film olarak izledim ama kitap formatında hiç okumadım.
Diğer kalanları hiç okumadım ama biliyorum az çok. Güzel bir sipariş listesi. Okuyucuyu yormayan, ince kitaplar. İyi okumalar şimdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 11 Ekim 2018; 9:28:6 >
Hocam bunlar gelene kadar evde 180 sayfalık "Sherlock Holmes : Bakır Renkli Kayın Ağaçları" kitabını buldum. Bugün buna başlayacağım. Ne diyorsun? Güzel mi?quote:
Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN
Montaigne - Denemeler’i çok beğeneceksin. Yaşam, dünya, dinler, sağlık, adalet gibi konularda görüşlerini belirtmiş. Sıkılmadan ve ilgiyle okuyacağını umuyorum.
Yabancıda cezayirli bir arabı öldüren roman kahramanının salt hikayesini değil de, kahramanın iç dünyası, hesaplaşmasını ve onu bu eyleme nelerin sürüklediğini okuyacaksın.
Alice’i klasik hepimiz biliriz. Çizgi film olarak izledim ama kitap formatında hiç okumadım.
Diğer kalanları hiç okumadım ama biliyorum az çok. Güzel bir sipariş listesi. Okuyucuyu yormayan, ince kitaplar. İyi okumalar şimdiden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
maalesef ilgi alanım dışında olduğu için okumadım.
Listen çok iyi Cengiz Aytmatov-Cemile de okuyabilirsin ince bir kitap zaten
Metroda okuyacaksan keşke daha hafif eserler seçseydin, bu tarz kitaplar bana göre tam dikkatle okunmalı, bunun yerine daha hafif şeyler okunabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X