Şimdi Ara

Kitap Sipariş Listem Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Metroda gidip gelirken ince kitaplar okuyarak kendimi kitap okumaya ısındırmaya çalışıyorum. Sizce listem nasıl? Siparişi verdim tabi ama bunlardan sonra şunu da kesinlikle oku dediğiniz kitap varsa okurum. Öncelikli olarak bunlara yorumunuzu bekliyorum.

Burada çıkmamış ama Fahrenheit 451 de var.

Kitap Sipariş Listem Nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofpotatoes -- 10 Ekim 2018; 21:6:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Montaigne - Denemeler’i çok beğeneceksin. Yaşam, dünya, dinler, sağlık, adalet gibi konularda görüşlerini belirtmiş. Sıkılmadan ve ilgiyle okuyacağını umuyorum.

Yabancıda cezayirli bir arabı öldüren roman kahramanının salt hikayesini değil de, kahramanın iç dünyası, hesaplaşmasını ve onu bu eyleme nelerin sürüklediğini okuyacaksın.

Alice’i klasik hepimiz biliriz. Çizgi film olarak izledim ama kitap formatında hiç okumadım.

Diğer kalanları hiç okumadım ama biliyorum az çok. Güzel bir sipariş listesi. Okuyucuyu yormayan, ince kitaplar. İyi okumalar şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 11 Ekim 2018; 9:28:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

Montaigne - Denemeler’i çok beğeneceksin. Yaşam, dünya, dinler, sağlık, adalet gibi konularda görüşlerini belirtmiş. Sıkılmadan ve ilgiyle okuyacağını umuyorum.

Yabancıda cezayirli bir arabı öldüren roman kahramanının salt hikayesini değil de, kahramanın iç dünyası, hesaplaşmasını ve onu bu eyleme nelerin sürüklediğini okuyacaksın.

Alice’i klasik hepimiz biliriz. Çizgi film olarak izledim ama kitap formatında hiç okumadım.

Diğer kalanları hiç okumadım ama biliyorum az çok. Güzel bir sipariş listesi. Okuyucuyu yormayan, ince kitaplar. İyi okumalar şimdiden
    Hocam bunlar gelene kadar evde 180 sayfalık "Sherlock Holmes : Bakır Renkli Kayın Ağaçları" kitabını buldum. Bugün buna başlayacağım. Ne diyorsun? Güzel mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• maalesef ilgi alanım dışında olduğu için okumadım.

• Listen çok iyi Cengiz Aytmatov-Cemile de okuyabilirsin ince bir kitap zaten

• Metroda okuyacaksan keşke daha hafif eserler seçseydin, bu tarz kitaplar bana göre tam dikkatle okunmalı, bunun yerine daha hafif şeyler okunabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitaplığım Nasıl Sizce ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.