Şimdi Ara

Kitap Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben kitap okumaya yeni basladım sayılır kitaplara fazla bir bütcede ayıramam onun icin kaliteli kitaplar okuyup bilincsiz alısveris yapmıyım diyorum. Suan zülfü livaneli kardesimin hikayesini bitirdim sabahattin ali icimizdeki seytana basladim bana türk edebiyatindan begendiginiz akıcı kitaplari soylermisiniz yada siyasi tarih kitaplari tavsiye edermisiniz. Polisiye kitaplar ilgimi cekmiyor onuda söyliyim simdiden tesekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tarihi kitap seviyorsanız Turgut Özakmanın Şu Çılgın Türkler adlı kitabını okumanızı tavsiye ederim.
  • Mehmet Rauf - Eylül

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanHindistanCevizi

Tarihi kitap seviyorsanız Turgut Özakmanın Şu Çılgın Türkler adlı kitabını okumanızı tavsiye ederim.

Ekledim listeye incelicem

• quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Mehmet Rauf - Eylül

Bu kitabın ismini ilk 3 sene once türk edebiyatında ilk bilmemneler konusunda duymustum beni edebiyattan sogutan tanıdıgım en sıkıcı insan olan edebiyat hocam zorla okutmaya calısmıstıda inadına okumamıstım onun icin biraz mesafeliyim bu kitaba ama inceliycem teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Torunu -- 29 Haziran 2014; 13:48:06 >
  • Peyami Safa kitaplari

• Orhan Pamuk - Cevdet Bey ve Oğulları

Önyargılarını bir kenara bırak ve edebiyatın gerçek tadına bak dostum

• Kiralik Konak tavsiye ederim

• Leylanin evi zülfü livaneli

• sevinç çokum hilal görününce.- birde koyacaklı yusuf diye bir kitap var tasiye ederim kesinlikle...Benim vize final sınavlarımdan sorumlu olduğum kitaptı.
  • sabahattin ali iyidir.

Zülfü livanelinin serenad kitabı kardeşimin hikayesinden de iyiymiş. Peyami safa nın mahşeri oku derim. Ama 9. hariciye koğuşunu hiç beğenmedim.
  • Ateşten Gömlek
  • Pek Türk Edebiyatı okumam fakat Kürk Mantolu Madonna'yı öneririm sana.
  • Sabahattin Ali-Kuyucaklı Yusuf okumanı tavsiye ederim Sabahattin Ali'ni en iyi romanlarından biridir.
  • Hüseyin Nihal Atsız bütün romanları iyidir özellikle Bozkurtlar ve Ruh Adam başla bırakamazsın zaten
  • LOTR
  • kardes sen beni dinle

s.alinin 3 romani
    jack london'in martin eden ve beyaz dis kitaplarini oku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler hepsini ekledim listeye sabahattin ali benimde cok hosuma gidiyor kürt mantolu madonnayı okudum simdi icimizdeki seytanı bitiriyorum bitince diger kitaplarına gecicem öneriler icin tesekkurler kafamda bir alınacaklar listesi belirledim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.