Şimdi Ara

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.768
Cevap
45
Favori
276.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madalyalı Mahkum diyince aklıma hemen Korkut Eken geldi?
    Kitap onunla mı ilgili,
    eğer öyleyse önerirmisiniz?
  • Korkut Eken.de var. Tamamen onunla ilgili dememiz yanlış ancak okumanı öneririm. Ben okuyorum halen.
  • Jean Christopher Grange - Kızıl nehirler ve özellikle kurtlar imparatorluğunu tavsiye ederim.Kurtlar imparatorluğunda bizden oldukça fazla söz ediliyor ve filmi de çekiliyor polisiye macera gerilim karışımı sevenlere tavsiye ederim. Dan Brown - Da Vinci şifresi gerçekten etkileyiciydi özellikle de şifreler ve çözümleri insanı hayrete düşürüyor kitabı okurken gaza gelip da vincinin resimlerini bile inceledim:)yalnız kitabın sonu beklediğim gibi değildi melekler ve şeytanların devam niteliğinde olduğu söyleniyor okuyan varsa bilgi verebilir mi?
  • Salvador Dalí - Bir Dahinin Güncesi
    Delilikle dahilik arasındaki ince çizgiyi merak edenler için..
    Birde tasarımcı arkadaşlar için tabiki
  • bende her fırsatta heryere yazdım burayada yazayım.

şimdinin gücü - eckhart tolle

kesinlikle mükemmel bir kitap.kitap bitince bir kenara atamıyorsunuz devamlı lazım oluyor.kitabın bir normal versiyonu birde uygulama kitabı var(biraz daha düz,teknik terimlerden ve sayfalardan arındırılmışversiyonu)
  • Evet Korkut Eken kitabin çikis noktasi ama tamami onun etrafinda dönmüyor.
    bitiren arkadaslarla kitap ve konu hakkinda tartismak isterim
  • dan brown dan 3 kitap (da vinci şifresi,dijital kale, melekler ve şeytanlar),oktay sinanoğlu-hedef türkiye , ernest hemingway-çanlar kimin için çalıyor, henri charriere-kelebek şimdilik bunlar aklıma geliyor daha sonra gene yazarım :)
  • Arkadaşlar burdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine okuduğum kitabı tavsiye ediyorum. Açıklamalar :

Adı: Sakkara'nın Kumları
    Yazar: Glenn MEADE
    İçerik: Tarihi-Macera
    Türk: Roman
    Konu: II. Dünya savaşı sırasında yaşanmış gerçek bir öykü üzerine kurgulanmış, aşk-macera-dostluk üçlüsünü çok güzel bağdaştıran, okurken diğer bölümünü merakla beklediğiniz bir belgesel film gibi hafızanızda canlı bir şekilde akıp giden bir roman. Şiddetle tavsiye ediyorum. Romandaki karakterler gerçekten çok profesyonel seçilmiş ve işlenmiş. elinizden bırakamayacaksınız.

Saygılar...
  • walla bence öle komplo kitaplarını severlere tavsiyem:İLLUMİNATİ...yani siddetle tavsiyem dir.
  • valla benden tavsiye mutlaka okuyun.
    Henry Charreire (soyadı yazılısı muhtemelen yanlıstır)
    "Kelebek"kitabın adı. Mutlaka okuyun.
  • Ben Ahmet Altan'ının en son kitabı olan (İçimizdeki bir yer)adlı kitabını tavsiye ederim.
  • chuck palahniuk - görünmez canavarlar (invisible monsters)... bence fight club kadar ilginç
    bi de Mehmet Açar'ın bi kitabı vardı. Adı ya siyah hatıralar denizi ya da karanlık hatıralar denizi. O da çok sürükleyici ve okuduğum en iyi yerlilerden...
  • bence her insanın bu hayatta okuması gereken iki kitap var.
    1.angela'nın külleri(ve onun devamı Umuda doğru)Yazarı:frank mccourt
    2.masalını yitiren devyazar:adnan binyazar

bu kitaplar ne kadar şanslı olduğumuzu ve bildiğimizi iddia ettiğimiz hayatın gerçeklerini aslında o kadar az acı verici olmadığını vurguluyorlar.hepsi de
    yazarlarının gerçek yaşam hikayeleri.

bir de the river god var.çok güzel kitap.tavsiye ederim herkese.mısır da bir kral mezarlığından çıkan papirüslerden oluşuyor kitap.bence süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 24 Mart 2005, 10:51:52 >
  • bu arada EFENDY i okuyan var mı

soner yalcın ın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedoa -- 19 Kasım 2004, 12:47:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tedoa

bu arada EFENDY i okuyan var mı

soner yalcın ın

Şu anda okuyorum.Fiyat olarak pahalıydı anca alabildim. Benim tavsiyem VEDAT TÜRKALİ'NİN son kitabı "Kayıp romanlar" akıcı bir dili var ve tabiki Vedat Türkali klasiği...
  • jean christophe grange'ın tüm kitapları
  • Bilim-Kurgu ve Gerilim karışımı kitaplardan hoşlananlar için tavsiye edebileceğim nadir yazarlardan biri; DEAN R. KOONTZ. Özellikle NÖBET ve GECENİN PEŞİNDE gibi romanlarını neredeyse her kitapçıda bulabilirsiniz. Son zamanlarda kitaplarının kalitesi birçok önemli gazete ve dergi tarafından kabul edilmiş bir yazar...
  • katılıyorum xenon

özellikler yabancılar kitabını okumanızı tavsiye ediyorum
  • Clıve Cussler denizlerle ilgilenen ve maceraya düşkün olanlar için hoş zaman geçirmenizi ve farklı konularda bilgi edinmenizi sağlayabilecek bir seri...
  • arkadaslar bu kitap biraz fantastik ama çok değil!İddia ediyorum kitabı bitirmeden rahat edemeyeceksiniz,ben 1 günde bitirdim: İskambil Kağıtlarının Esrarı,tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.