Şimdi Ara

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.768
Cevap
45
Favori
276.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nur tunç

peygamberimiz kadınlara nasıl davranırdı?
    yazarı:nuriye çeleğen
    yayınevi:nesil
    bayanlara karşı nasıl davranılması gerektiğini bilmeyenlerin mutlaka okuması gerektiğini düşünüyorum asırlar öncesinde yaşamış rehberden öğrenmeleri gereken çok şeyler var................

• Kitap okumaya başlayan arkadaşlar ilk olarak dünya kjlasiklerini okusun diyorum..
  • Gün Olur Asra Bedel

Yazar:
    Gayet güzel bir kitappppp süperdiyebilirim
  • jean christopher grange.............

SİYAH KAN SÜPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...TÜYLER ÜRPERTİCİ...
  • GLENN MEADE

8.GÜN-KOMPLO TEORİSİ OLMASINA RAĞMEN SÜPER BİR KİTAP ELİNİZDEN BIRAKAMAYACAKSINIZ
  • martin eden_jack london

süper bir kitap okumanızı tavsıye ederım
  • cerrah
  • felsefeye ilgi duyanlara başlangıç için iyi bir kitap sayılır.

Dünya Klasikleri - Felsefe
    THOMAS MORE
    ÜTOPYA
    resmi koyamadım kb fazla geldi
  • METAL FIRTINA'NIN KIRILMASI
    diye bir kitap var mutlaka okuyun.metal fırtına adlı kitabın altında yatan zihiniyeti ortaya çıkarıyor ve Türkiyemizin gerçek gücünü gösteriyor.bence kitabın adı METAL FIRTINA'YA KAPAK OLSUN olmalıydı
  • narnia günlükleri serisi ,,,yüzüklerin efendisi serisi,,ve tolkien yapıtlarından birçok fantastik kitap bulabilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: FenaQ

bana harry potter gibi fantastik olan hangi kitabı tavsiye edersiniz??
  • selamlar aranıza yeni katıldım chuck palahniuk diyince dayanamadım.Başyazarlarımdan biridir kendisi.Gösteri peygamberi,görünmez canavarlar,tıkanma,günce,kaçaklar ve mülteciler ve tabiki de dövüş klübü.Hepsini kısa bi sürede okudum ve sanırım okuduğum biçok kitabıda beğenmicem artık. keşke bizdede araba tamirciliği yapan insanlar böyle şeyler yazsa demeden duramıyo insan.
  • çek yazar milan kundera nın bütün kitaplarını tavsiye ederim. deneyin pişman olmazsınız. ufkunuzu açar. harika bir yazardır büyük bir usta kendisi.
  • Kaosa Doğru İRAN

Yazarlar:

Prof.Dr. Osman Metin ÖZTÜRK

Yalçın SARIKAYA

Yayıncı: Fark Yayınları

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ]

Henüz bitirmedim ancak okuduğum kadarıyla gayet dolgun bir kitap. Kapağında belirtildiği gibi güncel İran incelemelerini barındırıyor.

Üstte belirtilen Kamikaze Operasyonu'nu da kesinlikle öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Mayıs 2007; 14:55:36 >
  • Jean C. Grangé - Kurtlar İmparatorluğu
  • biraz tarih, biraz aşk. geçmişte yaşanan önemli insanların aşklarına, geçmişte aşkın nasıl yaşandığına tanık olmak isterseniz: CAN DÜNDAR - YÜZYILIN AŞKLARI. elimden bırakamadım.
  • arkadaşlar önerildi mi bilmiyorum ama;
    Tutunamayanlar:oğuz atay
    zorba:kazancakis
    böyle buyurdu zerdüşt:nietzsche
    ana:gorki
    dinle küçük adam:wilhelm reich
  • TOM ROBBİNS-Parfümün Dansı
    Chuck Palakniuk-Dövüş Klübü,Gösteri Peygamberi
    Ian Banks-Eşekarısı Fabrikası
    Amin Maalouf-Doğu'nun Limanları
    Patrick Süskind-Koku
    Orhan Pamuk-Benim Adım Kırmızı
    Franz Kafka-Dönüşüm
    Salinger-Çavdar Tarlasında Çocuklar
    George Orwel-1984
    Ursula Leguin-Mülksüzler
    Ray Bradbury-Fahrenheit 451
    Dostoyevski-Suç ve Ceza
    Marcel Proust-Çiçek Açmış Genç Kızların Gölgesinde
    Victor Hugo-Sefiller
    Goethe-Faust
    Tezer Özlü-Çocukluğun Soğuk Gecelerinde
    Oğuz Atay-Tutunamayanlar
    Hemingway-Çanlar Kimin İçin Çalıyor?
    Yakup Kadri Karaosmanoğlu-Yaban
    Reşat Nuri Güntekin-Yaprak Dökümü
    John Fowles-Büyücü
    Elif Şafak-Araf
    Kostas Mourselas-Kızıla Boyalı Saçlar
    Irvon Yalom-Nietzche Ağladığında

aklıma bunlar geldi ama daha çok var
  • quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

bu arada EFENDY i okuyan var mı

soner yalcın ın

hayır yaaa .iyi bir okur olduğuma inanırım ama bitiremediğim tek kitap. belki de 2. Cumuriyetçilere sini olduğum için bitiremedim (1. cumhuriyetin veonu kuranların yahui dönmei olduğu iddlrından hoşlanmadım.nerdeyse kendimi bile öyle zannedecektim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorsese

son zamanlarda okuduğum en faydalı vede sürükleyici olan kitap CARL SAGAN : BİLİMİN MUM IŞIĞI sakın bilim falan duyupda sıkıcı olduğunu düşünmeyin çünkü sizin sandığınız türden kitapları okuyacak son insan benimdir sanırım Velhasıl kitap mütiş bilimi anlatıyor analtırken öğretiyor özellikle uzaylılarla ilgili gerçek anekdotlar sunmuş tavsiye ederim .
    Saygılar .....

www.odayapim.com herkesin reklama ihtiyacı vardır , sizin yok mu ?[link=http://www.odayapim.com][/link]

Hayatımda aldığım en güzel doğumgünü hediyelerinden biridir.Çok güzel bir kitaptır..Ancak yazarin amerikali ve gökk bilimci olmasindan dolayı, kitaptaki özellikle ufolar ve uzaylilar uzerinde durulması beni biraz baydı açıkçası. Kitabin coğunluğunu olusturan ufolu bölümleri geçince güzel bir kitap aslinda. Benzer olarak bizde ise uzaylılara karsilik gelen cinler var.Ama baya etkilenmiştim,bu kitap benim için o kadar değerlidir ki Malazgirt'e kitap yollamak istediğim zaman aklıma gelen ilk kitap olmuştur. Umarım orada bir yerde aynen bana yaptığı gibi başka bir kişinin ya da kişilerin dünyaya bakışını değiştiriyordur Bende herkese tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crema -- 30 Mayıs 2006; 21:47:14 >
  • saçma bir soruydu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbas The Traveler -- 30 Mayıs 2006; 13:18:02 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.