Şimdi Ara

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.768
Cevap
45
Favori
276.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şanlı Türk Milletinin Gelecekteki Destanı

Arkadaşlar beklenen kitap çıktı, İmparatorluğun Dönüşü isimli eser milletimizin gelecekteki destanını politik/kurgu roman olarak yansıtmış. Ben bir gecede okudum, her Türk evladına tavsiyemdir, okuyun fiyatı da nerdeyse bir sigara parası 6 ytl, Bilginize sunarım..
  • Selam Dünyalı Ben Türküm! Vedat özdemiroğlu

Hala okumayan varsa...

Kitap, türünün ilk örneğidir ve piyasada abuk sabuk taklitleri vardır. Şu yaz günlerinizi rahatlıkla güneşle tanışmada evde geçirtebilecek bir kitaptır.
  • Zindanda Şahlanış

Yavuz bahadıroğlu
  • 1_Franz Kafka = DAVA
    2_Gabriel Garcia Marquez = YÜZYILLIK YANLIZLIK
    3_Gabriel Garcia Marquez = BENİM HÜZÜNLÜ OROSPULARIM (İsmine bakıp ürkmeyin harika bir kitapdır)
    4_Walter Benjamin = MOSKOVA GÜNLÜĞÜ
    5_Balzac = VADİDEKİ ZAMBAK.

OKUYUN KESİNLİKLE PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: numberse7en

1_Franz Kafka = DAVA

bu kitabın konusu ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: laleman

quote:

1_Franz Kafka = DAVA

bu kitabın konusu ne?

kitap gerçekten güzeldir. okumanı tavsiye ederim.Kitapta baş rol Josef K ya ait
    Bir sabah ansızın tutuklandığını, ama normal yaşamına devam edebileceğini öğrenen Josef K., neyle suçlandığı bildirilmediği için önce bunu bir şaka sansa da, kısa sürede durumun ciddiyetini kavrar. Ancak ne mahkemeye çıkarılır ne de savcılarla görüşebilir. Çalıştığı bankada, kaldığı pansiyonda, gittiği yerlerde herkes, anlaşılmaz bir biçimde bu davadan haberdardır. Kaderin bir tür oyunuyla sürüklenir durur, savunma gücü yoktur, bir hiçtir o. Yavaş yavaş bir saplantı haline getirdiği davasıyla arasında hiçbir aracı bulunmadığını, kaçınılmaz bir biçimde bu davanın tam merkezinde kendisinin yer aldığını anladığında ise, cezasını beklemeye başlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ocein

quote:

Orjinalden alıntı: laleman

quote:

1_Franz Kafka = DAVA

bu kitabın konusu ne?

kitap gerçekten güzeldir. okumanı tavsiye ederim.Kitapta baş rol Josef K ya ait
    Bir sabah ansızın tutuklandığını, ama normal yaşamına devam edebileceğini öğrenen Josef K., neyle suçlandığı bildirilmediği için önce bunu bir şaka sansa da, kısa sürede durumun ciddiyetini kavrar. Ancak ne mahkemeye çıkarılır ne de savcılarla görüşebilir. Çalıştığı bankada, kaldığı pansiyonda, gittiği yerlerde herkes, anlaşılmaz bir biçimde bu davadan haberdardır. Kaderin bir tür oyunuyla sürüklenir durur, savunma gücü yoktur, bir hiçtir o. Yavaş yavaş bir saplantı haline getirdiği davasıyla arasında hiçbir aracı bulunmadığını, kaçınılmaz bir biçimde bu davanın tam merkezinde kendisinin yer aldığını anladığında ise, cezasını beklemeye başlar.

açıklanız için çok teşekkür ederim mutlaka okuyacağım.
  • benim fantasitkr roman sevenlere bir kaç kitap serisi tavsiyem olucak ilk önce böyle bir topici açan arkadaşımıza ve bu topiği üst e koyan modlara gerçekten teşekkürler gerçekten güzel bi topic herkes bi şekilde yararlanabilir şimdi gelelim kitap tavsiyelerime 1. olarak diablo 3lemesi, warcraft üçlemesi ve de ravenloft serisini fantastik roman severlerine şiddetle tavsiye ederim okurken kitabı elinizden bırakamıycaksınız inanmıyorsanız okumaya başlayın ve görün
  • agatha christie BEKLENMEYEN MİSAFİR hariikka birr kitapp.. polise romanları sevenn herkeze tavsiee edioommm hariikkaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: the cure 91

agatha christie BEKLENMEYEN MİSAFİR hariikka birr kitapp.. polise romanları sevenn herkeze tavsiee edioommm hariikkaaaa

bugün alıyorum
  • sanırım çoğunuz okumuşsunuzdur ama okumayanlar için sergüzeşti tavsiye ediorm arkadaşlar samipaşazade sezai ' nin kitabı neredeyse klasik sayılabilecek ve sizi sürükleyen bir kitap ..
  • Bostan ve Gülistan
  • quote:

Orjinalden alıntı: MinyChick

sanırım çoğunuz okumuşsunuzdur ama okumayanlar için sergüzeşti tavsiye ediorm arkadaşlar samipaşazade sezai ' nin kitabı neredeyse klasik sayılabilecek ve sizi sürükleyen bir kitap ..

içerikten daha ziyade sürükliyiciliğine vuruacaktır okuyucularımız tavsiye ederim
  • arkadaşlar düşünmenin tam zamanı adlı kitabı tavsiye ederim daha öncede buna benzer kitaplar okumuştum ama bu gerçekten güzel kişisel gelişim için
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

Emre Kongar - Tarihimizle Yüzleşmek

O sünger beyinli nasıl bir kitap yazmış olabilir merak ettim şimdi.
  • Bana göre ŞUÇ VE CEZA güzel bir kitaptı kişisel görüşüm....
  • quote:

Orjinalden alıntı: etusch

quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

Emre Kongar - Tarihimizle Yüzleşmek

O sünger beyinli nasıl bir kitap yazmış olabilir merak ettim şimdi.

şimdinin aydın geçinen bir çok yazarı veya üst düzey yetkilisi onların önceki hallerini de bilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy frog

Bana göre ŞUÇ VE CEZA güzel bir kitaptı kişisel görüşüm....

güzel demek az kalır
  • yav arkabahçe yayınlarının pukuyan varmı. Ne zamandır görüyorum merak ediyorum?
  • yalnız pukuyan yazmışım kusura bakmayın okuyan olacak tabiki özür diliorum.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.