Şimdi Ara

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.768
Cevap
45
Favori
276.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tımarhane adası ...meryem ana yı anlatıyor..
  • Nihat Genç-------köpekleşmenin tarihi(önceden verildiyse özür)
  • alev aksoy crouter-yedi evin sırları
  • edgar allen poe'nun yazdığı ne varsa(hikaye,şiir)

jack london'un babil kitaplığından çıkan hikaye kitabı(diğer jack london kitaplarında çok değişik hikayeler var)

george orwell-1984(her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz)
  • M.Zeki Türkmen

Deliorman Yayıncılık

Bu kitap; "Milliyetçiyim" deyip de, Türk Bayrağı taşlanırken başını çevirenler için yazılmadı!
    Bu kitap; "Dindarım" deyip de, Yahudiler'den 'Cesaret Madalyası' alınmasını övünç kaynağı yapanlar için yazılmadı!
    Bu kitap; 'Kahraman Generallik' taslayıp da, Barzani' den yardım isteyenler için yazılmadı!
    Bu kitap; "Ulusalcıyım" deyip de, Sabetaycı'ları Türk Kahramanları diye yutturmaya çalışanlar için yazılmadı!
    Bu kitap; vefayı, içki masalarında 'sohbet konusu' yapanlar için yazılmadı!
    Bu kitap; 'Kahramanlık'tan' bahsedip de, tehlikeli işlere karışmadan 'kazasız belasız parayı bulmaya’ uğraşanlar için yazılmadı!
    Bu kitap; makam, rütbe, sıfat sahibi olup da, 'yüreği olmayan bedenler' için yazılmadı!

Bu kitap; büyük hayaller kuran 'küçük karıncalar' için yazıldı!

Bu kitap; komplo teorileri ile, milletin ufkunu karartıp, hayallerinin önünü kesen 'gulyabanici' sekizinci sınıf 'aydın'lara inat için yazıldı!

bu kitap cok gusel bi kitap okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum okuyun ve içinde bulundugumuz duumu gorun okuyunki türklerin istediklerinde neler yapabilceklerini sizde öğrenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoN_YaVuZ -- 25 Temmuz 2006; 14:09:05 >
  • sadık yalsızuçanlar YOLCU
  • Kesinlikle okunmasi gereken kitaplardan biri oldugunu dusunuyorum
    Karanlik Bir Dunyada Bilimin Mum Isigi
    Carl Sagan
    Tubitak
  • AYDOĞAN VATANDAŞ'IN YAZDIĞI ''Armagedon (Türkiye - İsrail Gizli Savaşı)ı kur'' Şuan yanan olaylarla bağlantı kurabiliceğinz güzel bir kitap ben yeni okuyorum...
  • o kitap olur....
  • ya millet yazdığınız kitabın ne anlattığını vs. de yazsanız iyi olurç..

herkwes kitap adını yazıp çıkıyo yaa !!
  • ''şeker portakalı'' şiddetle tavsiyem!!beni ağlatan ilk kitap..sakın çocuk kitabı deyip geçmeyin..mesela bu siteye bile sadece bu kitabı tavsiye etmek için üye olduğum göz önünde bulundurulursa gerçekten okunması gereken bir kitap olduğu anlaşılır sanırım
  • death of a salesman fena degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelxx

''şeker portakalı'' şiddetle tavsiyem!!beni ağlatan ilk kitap..sakın çocuk kitabı deyip geçmeyin..mesela bu siteye bile sadece bu kitabı tavsiye etmek için üye olduğum göz önünde bulundurulursa gerçekten okunması gereken bir kitap olduğu anlaşılır sanırım

evet
    kesinlikle okunmalı katılıyorum
    super..
  • mina urgan-bir dinozorun anılarını tavsiye ederim yazarın gerçek anılarından oluşmuş sürükleyici ve akıcı bir
    kitap
  • Şu zamanlarda Kürt'lerin Neler Yaptığını ve Bu Zamana Kadar Neler Planladığını Anlatan Bir Kitap;
    Uğur MUMCU
    Kürt Dosyası
    Tavsiye Ederim..
    Siyasi bir kitap ama güzel bir kitap.
  • Kötü Ruh - Maxime Chattam

Oldukça iyi kurgulanmış bir polisiye roman Grange okumayı sevenlere kesinlikle tavsiye ederim. Bu yazarda onun tarzında yazıyor ve Grangeları çeviren çevirmen çevirmiş bu kitabıda.
  • ihsan oktay anar'dan 'puslu kıtalar atlası' + 'amat'
  • Aziz NESİN
    Az Gittik Uz Gittik
    Emperyalizme karşı yazılmış müthiş bir kitap! Batı etkisinde kalmaya devam eden ve etmeyi düşünen insanların okuyup ibret alması gerek bir kitap.. Emperyalist insanlara karşı yazılmış bir
    kitaptır,
    Saygılarımla..
  • Hind filozofu Beydeba'nın çok harika bir kitabı tavsiye ederim..
    Kelile ve Dimme
  • mehmet rauf-eylül
    psikolojik roman türünün ilk örneği kemal bek tarafından günümüz türkçesine uyarlanmış
    umutsuz bir aşkı anlatıyor
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.