Bana okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız, Söyleyeyim: ANNEM'dir. Abraham LINCOLN
Uğur MUMCU - Çıkmaz Sokak
Oktay sinanoğlu'nun 'Bye bye Türkçe' adlı kitabını herkese tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: ulas
MADALYALI MAHKUM-SAYG0 ÖZTÜRK ÜMIT YAYINCILIK COK HOSUMA GITTI. SON ZAMANLARDA MODA OLAN DERIN DEVLET KONUSUNU ISLIYOR AMA GUZEL. TAVSIYE EDILIR
katılıyorum
İcebergslim - Pezevenk
Mumia Abu Jamal - Biz Özgürlük İstiyoruz
Arkadaşlar benden size tavsiye Mehmed Niyazi nin İki Dünya Arasında isimli kitabını okumadan bana kitap okudum demeyin. Kesinlikle muhteşem İzin verireniz bi de Goethe nin Genç Wertherin Acıları isimli kitabını okuyun. Bunların ikiside aşk kitabı olmaktan ziyade acı çekenlerin kitabı ve yaşanmış olaylardan bahsettiğini söylememe hiç gerek yok sanırım...
quote:
Orjinalden alıntı: Ozz_MSE
teşekkür ederim... Xenon.. Bende sanırım..18 tane okumuştum... Bu arada S.king bir korku yazarı değildir.. Kitaplarında hemen hemen her temavardır..Ama dışardan bakılınca ( Kitap isimleri) korkuymuş gibi geliyor... önerin için teşekkürler.. ikinci dönem tekrar abanacam kitaplara..
evet yaaa ben korku kitabı diye almıştım.stephan king'i rüyalar ve karabasanları okumuştum.kitap bitene kadar korkacağım bi sayfa gelir diye bekledim ama nafile...bana okurken korkacağım kitaplar lazım bilenler varsaa yazsınlar lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: fruk
Mehmet Rauf - Eylül
Bu kitabı okumayı düşünüyorum da daha önce okuyanlardan bir şey öğrenmek istiyorum. Sadeleştirilmiş baskısını mı okudunuz, yoksa orijinal halini mi? Orijinali ağır bir Osmanlıcayla yazılmamışsa onu okumayı düşünüyorum da.
eylül'ü bende okudum.güzel bir kitap kötü denilemez ama beni pek sarmadı.yani hevesle okumadım.kitabın dili için ağır diyen arkadaşlarım oldu ama ben dilinin okadarda ağır olduğunu düşünmüyorum.
MAVİ SAÇLI KIZ'I herkese tavsiye ediyorum. lösemi hastalığına yakalanan küçük yaşta ölmüş hayatı dolu dolu yaşayan genç bir kızın günlüğünü ailesi öldükten sonra bastırmış ben bir gün okuldan gelince başladım kitaba ertesi gün arkadaşıma geri iade ettim o kadar güzeldi.kitap kurtlarına tavsiye ediyorum
önermek istediğim iki kitap var bunların her ikiside aynı yazarın (Irvin D.Yalom- Ayrıntı Yayınları)) Divan ve Nietzsche Ağladığında
kitapların daha çok psikanalizle ilgili olduğunu söyliyebilirim ama her iki kitabı okurken kitapta geçen diyologlara hayran kalıcağınızı düşünüyorum hatta bir takım şeyleri sorgulamaya başlıyorsunuz,sorguladığınız kendinizde olabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: SuzianSuzi
mehmet rauf-eylül psikolojik roman türünün ilk örneği kemal bek tarafından günümüz türkçesine uyarlanmış umutsuz bir aşkı anlatıyor
okumaya başladım ama fazla sarmadı nedense
sıkıyor insanı bir yerden sonra
slm bn şuan Peter STRAUB'un Gece Odasında adlı kitabını okuorum bnce korku-gerilim türü kitapları sewnelern okuması gerek bi kitap..ayrıca ödüllymş de...
Bukowski nin bütün kitapları
Jerzy Kosınskı:Boyalı Kuş
Richard North Patterson: Birinci dereceden cinayet
Isaac Asimov'un tüm kitapları
Stanislaw Lem'in bütün kitapları
Soner Yalçın-beyaz türklerin büyük sırrı/Efendi2 verildiyse özür,içinde bulundugumuz bilhassa yahudi dönmelerini cok iyi işleyen bir kitap tavsiye ederim
şu robin sharmanın bi kitabı var çok güzel. adı ferrarisini satan bilge. bu kitabı mutlaka okuyun pişman olmazsınız
ask romanları sevenlere italyanca ask başkadırı tavsiye edebilirim ayrıca tolstoyun kreutzer sonat ının da mutlaka evlerde raflarda bulunması gerektiğinden yanayım kitapta direk tolstoyun dünya hakkındaki görüşleri bizzat kendi ağzından anlatılıyor.insanın düşünce dünyasını açan harika bi kitap
ABDULHAMITIN KURTLARLA DANSI SÜPER BI KITAP TARIH SEVENLER SIZLERE DUYURULUR
DOSTOYEVSKI NIN SUC VE CEZA SI MUKEMMEL LUTFEN OKUYUN[simage][/simage]