Soner Yalçın'ın kitapları oldukça güzel.Efendi 2'yi herkese tavsiye ediyorum.
charlotte delbo - auschwitz'in külleri emile zola - meyhane
arkadaşlar ben bu kitabı yeni bitirdim herkeze tavsiye ederim YAZAR:STEPHEN KING KİTAP ADI: CEP
MUTLAKA OKUYUN
Charles Dickens- Büyük umutlar
john steinbeck in İNCİ adlı kitabını tavsiye ediyorum...
gençlik benim tavsiyelerim şunlar
1- parfümün dansı : tom robbins (harika ötesi)
2-patrick suskind : koku (harika ötesi)
3-ince memed (her türkün okuması gerek)
4-afrikalı leo : amin maalouf (harika)
5-gölgedekiler : can dündar (çok iyi)
6-kadın: Osho (süper)
7-bulabilirseniz: insanat bahçesi
8-bir elif şafak hayranı olarak tüm kitapları şiddetle tavsiye edilir....
Jane Eyre Kesinlikle Alın Okuyun Tam Bir AŞK Hikayesi Ben Böyle Aşk ve Sevgi Göremedim Şahsen Dün Gece Saat 4'e Kadar Okudum Bitirdim Sonunda. Ama son 20 sayfada Felaket Ağladım Tek Kelime İle ''ŞAHESER''
kinyas ve kayra vaktiniz varsa 600 sayfayı gözünüz alıyorsa mutlaka okuyun..
dorian g.portresi yasar : oscar wilde yani güzellik ve sanat üserine müthiş bir kitap
tavsiyedir : tüm klasikleri okumanısı tavsiye edrim ösellikle rus yazarları ve alman yasarları çok iler.hımm birde fas asıllı fransız yasar amin m. -semerkant,doğununlimanları ve yüzüncü ad.
quote:
Orjinalden alıntı: öslem
tavsiyedir : tüm klasikleri okumanısı tavsiye edrim ösellikle rus yazarları ve alman yasarları çok iler.hımm birde fas asıllı fransız yasar amin m. -semerkant,doğununlimanları ve yüzüncü ad.
evet semerkantı yarım günde yüzüncü adı iki günde okudum süperdi. nermin bezmen-sır mara meirmaridi-izmir büyücüleri
arkadaslar Ernest Hemingway'den Paris Bir Şenliktir (A Moveable Feast) adli romani okumanizi oneriyorum. Mukemmel bir tasvir yetenegi olan Hemingway sizi hikayenin icersinde sindiriyor....
Montaigne'dan "Denemeler". Şiddetle tavsiye edilir.
SEFİLLER
Fazla kitap okuyan biri değilim. Klasikleri de adından dolayı olsa gerek fazla sıcak bakmıyordum. Ama sefilleri bi okudum şu ana kadar izlediğim tüm film dizi sinema vs. den zevkli idi. Kitabın bitmesine çok üzüldüm.
Hep kitabı okumak için kendime boş zamanlar yaratmaya uğraştım. Ve iyiki okumuşum dedim. Derken kitapı okuduktan sonra TRT 1 de filmi çıktı. Ve işte o zaman kitapla film arasındaki farkı anladım. Kitap süper birşeymiş geçte olsa keşfettiğimi sanıyorum.
Şimdide klasiklere devam edeceğim:)
Billie Letts - Yüreğin Attığı Yer ve Meave Binchy'nin bütün kitaplarıııı çok güzel =)
vallha nasıl kitapalr arıyorsunuz yada söylendimi bilmiyorum ama fantastık edebiyat istiyorsanız 1. Dragon lance = ejderha mızrağını şiddetle okuyun derim 2. olarak ise unutulmuş diyarlar derim böyle konuya damdan düşermiş gibi girdim ama neyse :d
DORİAN GRAY'İN PORTRESİ / OSCAR WİLDE ESER RESİM SANATI ,GÜZELLİK ,AŞK , FELSEFE GİBİ SANATIN BİRÇOK ALANINI İÇİNE ALAN MÜTHİŞ BİR ESER OKUYUN TAVSİYE EDERİM.
Parfümün Dansı cidden süper bir kitap... Bunun yanında Ejderha Mızrağı serisi tam bir fantastik kurgu klasiği... Anita Blake (LAURELL K. HAMILTON) vampirler, kurtadamlar, mumyalar gibi fantastik öğeleri bir arada toplamış çok hoş bir seri ve 8. kitabı yeni çıktı. Lovecraft'ın hikâyeleri süperdir. Umberto Eco'nun bit İtalyan klasiği olan Gül'ün Adı... Frank Herbert'in ödüllü Dune adlı serisi... Şu an için aklıma gelenler bunlar :)